• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

De Groene Os

Merken
Supplementen
Voedingsinformatie
Geschikt
Ultimaflor Probiotica 100 gram
€45,50
Multivitaminen en Mineralen Complex Hond en Kat
€40,50
Adaptonicum 50 ml
€19,95
Drainage Compositum 50 ml
€21,95
Glucosamine Complex Speciaal 250 gram
€46,75
All Septicum 50 ml
€24,75
Scutellaria Tinctuur 50 ml
€18,95
Trias Omega 200 ml
€23,95
Potentilla Complex 50 ml (voorheen Darm Compositum)
€23,95
Mentha Complex 50 ml (voorheen Maag Compositum)
€20,50
Rode Kruiden Elixir 500 ml
€49,90

De Groene Os

De Groene Os

De natuurlijke huisdiergeneesmiddelen van De Groene Os zijn een begrip in Nederland. Sinds 1995 worden de beste natuurgeneeskundige oplossingen voor hond, kat en paard ontwikkeld. Met de beste kwaliteit grondstoffen. De oorsprong van De Groene Os ligt bij Drogisterij van de Pigge. Deze drogisterij is al in 1849 opgericht.

De Groene Os probiotica

Eén van de bekendste producten voor hond en kat is de Ultimaflor probiotica van De Groene Os. Probiotica helpt de natuurlijke darmweerstand verbeteren. De probiotica van De Groene Os bevat prebiotica, probiotica, postbiotica, parabiotica en hulpstoffen. 

Glucosamine Complex Speciaal

Een ander bekend supplement van De Groene Os is hun Glucosamine Complex Speciaal. Dit supplement voor gezonde gewrichten bevat glucosamine en chondroitine aangevuld met extra voedingsstoffen en boswelia. Door de extra toevoegingen zoals vitamine B3, magnesium en vitamine C naast de Boswelia is deze glucosamine voor hond en kat extra krachtig. 

Supplementen hond en kat

Onze huisdieren kunnen veel baat hebben bij supplementen. De supplementen van De Groene Os zijn allemaal op basis van hoogwaardige ingrediënten en kruiden. Deze krachtige supplementen helpen hond en kat natuurlijk gezond te houden. Met het inzetten van supplementen kunnen klachten verminderen, verdwijnen en zelfs helemaal voorkomen worden.

Kruiden voor de hond

De Groene Os producten voor de hond gebruikt de heilzame werking van kruiden in al hun producten. Mensen en dieren profiteren al eeuwenlang van de helende werking van kruiden. 

De Groene Os verkooppunten

Hondjekoek.nl is een officieel verkooppunt van De Groene Os. Je kunt bij ons terecht voor advies en aanschaf van De Groene Os producten. Onze hardlopers van De Groene Os zijn de probiotica, de glucosamine en het Rode Kruiden Elixir.

De Groene Os online bestellen

De producten van De Groene Os bestel je makkelijk in onze webwinkel. We verzenden iedere dag pakketten, dus bestel gerust jouw De Groene Os product bij ons. Wij verzenden het meteen.

Lees meer