• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Welkom bij Hondjekoek.nl, het vertrouwde adres voor hoogwaardige natuurlijke voeding en snacks voor honden en katten.

Ons verhaal begint met oprichtster Ramona de Brock. Ruim 10 jaar geleden was ze op zoek naar natuurlijke voeding en snacks voor haar eigen honden. Echter, bij haar in de buurt was er geen winkel te vinden die daar een goed assortiment in had. Hierdoor ontstond het idee om dit zelf te beginnen. Er werd voornamelijk met snacks begonnen en zo ontstond ook de naam ‘Hondjekoek.nl’, een knipoog naar de lekkernijen die werden aangeboden.

Al snel werd het assortiment aangevuld met natuurlijke voeding, hoogwaardige supplementen en origineel speelgoed zonder gifstoffen. Ook katten werden niet vergeten. Jarenlang was Hondjekoek.nl actief in de regio Velsen en Haarlem, maar groei was onvermijdelijk. Inmiddels is Hondjekoek.nl een bloeiende webwinkel die klanten door heel Nederland en België bedient.

Klantenservice, eerlijk advies en snelle levering zijn de fundamenten van ons bedrijf. Maar er is meer. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe merken en producten om ons assortiment te verrijken. Vastbesloten om bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van jouw hond of kat staan wij altijd klaar om te helpen. Neem dan ook gerust contact met ons op als je vragen hebt of lees onze informatieve blogartikelen die je al een stuk op weg kunnen helpen.