Uniek handgemaakt hondenspeelgoed

  • Geplaatst op
  • Door Ramona de Brock
  • Geplaatst in hondentips
  • 0
Uniek handgemaakt hondenspeelgoed

De afgelopen tijd hebben wij 2 merken met handgemaakt hondenspeelgoed toegevoegd, tijd om hier meer over te vertellen!

Spelen met je hond is niet alleen leuk, het heeft ook veel voordelen. Het kan de band tussen jou en je hond versterken, het is goed voor de fysieke en mentale gezondheid van je hond en het kan helpen om stress te verminderen. Ook kun je speeltjes of spelen met je hond gebruiken om je hond te belonen en het kan dienen als uitlaatklep om energie kwijt te raken, zeker bij hele actieve honden.

Wij hebben al heel veel speelgoed in ons assortiment, maar onlangs hebben wij ook 2 merken met handgemaakt hondenspeelgoed toegevoegd. Deze hondenspeeltjes zijn gemaakt door kleine ondernemers die een grote liefde hebben voor honden. Je ziet ook echt aan de producten terug dat ze met liefde zijn gemaakt. Tijd om deze merken voor te stellen:

 

Brudette: Belgisch vakmanschap 

De naam van Brudette is een samenvoeging van de namen 'Bruce en Odette', 2 Franse Bulldogen die in België wonen. Hun baasje, Sarah, is de drijvende kracht achter Brudette. Geïnspireerd op de natuurlijke behoefte van honden heeft Sarah een assortiment van fleece snuffelspeelgoed en fleece touwen in diverse soorten en kleuren samengesteld. Het snuffelspeelgoed biedt mentale stimulatie, zo is het mogelijk om de favoriete snacks van je hond in het speelgoed te verstoppen en je hond ernaar te laten zoeken. En de fleece touwen, ook wel Ropeys genoemd, kun je gebruiken om trekspelletjes mee te doen. Elk speeltje wordt liefdevol met de hand gemaakt. Bekijk hier alle speeltjes van Brudette.

 

 

Agilitoy: Voor langdurig speelplezier

Agilitoy is opgericht door Laura, die dit merk begon omdat ze geen goede motivatiespeeltjes kon vinden voor haar honden. De speeltjes van Agilitoy zijn bestand tegen trekken, bijten en ontworpen om langdurig plezier mee te hebben. De hondenspeeltjes werden eerst alleen door Laura zelfgemaakt, maar er is zoveel vraag naar gekomen dat ze tegenwoordig hulp heeft van een professioneel naaiatelier. Daar wordt het speelgoed nu gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit maakt Agilitoy ook nog eens een merk wat maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. Ook wordt het dierenwelzijn niet vergeten, de huiden die voor de speeltjes worden gebruikt zijn restproducten en niet afkomstig van gefokte dieren.

 

 

Je kunt alle handgemaakte speeltjes op deze pagina bekijken.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.