• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pluche Hondenspeelgoed

Hondenspeelgoed van de allerleukste merken! Wat dacht je van PLAY, PawStory, en ZippyPaws. Bekijk ze allemaal.
Merken
Geschikt
Pack and Snack Suitcase
€9,95
Howling Hound Headphones
€12,95
Pucci's Sandal
€7,95
Pupster Passport
€6,95
Lens Licker Camera
€9,95
Doggie Digits
€9,95
Fido's Football
€7,95
Barking Beakers
€9,95
K9 Scholar
€14,95
Puppy's Palette
€9,95
Edgar the Eagle
€14,95
Percy the Peacock
€14,95
Barking Bullet Train
€10,95
Fetching Ferry
€10,95
Lickety-Split Bus
€10,95
New Yap City Taxi
€9,95
San Pup-cisco Cable Car
€11,95
Burt the Bee
€11,50
Poppin’ Pupcorn
€14,95
Lola the Ladybug
€11,95
Hoppy Hound Brew
€7,95
Bella the Butterfly
€12,95
Happy Hour - Champagne
€10,95
Erwin the Earthworm
€7,95

Pluche Hondenspeelgoed

Hondenspeelgoed daar kun je toch geen genoeg van krijgen? Wij niet in elk geval en dat kun je zien aan ons zeer uitgebreide assortiment hondenspeelgoed. 

Pluche hondenspeelgoed

We kennen allemaal de standaard pluche speeltjes uit de dierenwinkel wel. Laten we deze nu juist niet verkopen bij Hondjekoek. Waarom niet? Er zijn zo veel leukere speeltjes te vinden dan die nylon piepkip of het standaard tennisballetje (slecht voor het gebit ook). 

PLAY hondenspeelgoed

De speeltjes van P.L.A.Y. hebben een fantastisch design, zijn handgemaakt, vrij van kleurstoffen en de speeltjes die krakende geluiden bevatten zijn gefabriceerd van gerecyclede plastic waterflessen. Een duurzaam product dus, waarbij er niet vergeten wordt dat we ook om de planeet geven. Deze hippe hondenspeeltjes zijn zeer geliefd bij honden en doen het ook goed om de leukste foto's mee te maken voor bijvoorbeeld op Instagram. 

ZippyPaws 

Pluche hondenspeelgoed van het merk ZippyPaws staan garant voor de allerleukste design, de beste geluiden (er is geen merk speelgoed met zulke goede geluiden die uit de piepers komen) en de speeltjes zijn goed voor lang speelplezier. Er is geen hond die niet enthousiast wordt van de ZIppyPaws pluche hondenspeeltjes. 

PawStory

PawStory is een merk hondenspeelgoed uit Nederland en hoewel je dan niet meteen denkt aan hippe hondenspeeltjes in grappige designs, het is toch echt zo! PawStory maakt pluche speeltjes in de vorm van allerlei alledaagse producten. Er is zelfs een pluche hondenspeeltje in de vorm van een Happy Meal. 

Lees meer