• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Snacks

Snacks

Hondensnacks zijn er in allerlei soorten en maten. Je hebt natuurlijke hondensnacks, gedroogde hondensnacks, hypoallergene snacks, hondenkoekjes, kauwbotten, churpi's, beloningssnacks.,Wij vertellen graag over de verschillende soorten en waarom wij bewust voor deze snacks hebben gekozen.

Bij Hondjekoek.nl ben je voor snacks op het juiste adres! Bekijk hier direct het hele assortiment hondensnacks

Hondensnacks kopen bij Hondjekoek

Waarom zou je nu jouw hondensnacks online bestellen bij Hondjekoek? We hebben 3 goede redenen voor je op een rij gezet;

  • Grootste assortiment natuurlijke hondensnacks
  • De beste beloningssnacks
  • Veel keuze voor honden met allergieën 

Gedroogde hondensnacks

In ons assortiment vind je hoofdzakelijk natuurlijke hondensnacks die puur natuur gedroogd zijn, er zijn dus geen toevoegingen aan toegevoegd. Puur gedroogd vlees of gedroogde vis. Ideaal voor alle honden die willen genieten van pure gedroogde hondensnacks en ook heel erg handig voor honden met allergieën voor bepaalde eiwitten. Van harde kauwsnack tot beloning, er is heel veel keuze.

Hondensnacks op diersoort

Via de zoekfilters kun je makkelijk op vis- of diersoort, merk en soort snack zoeken. Wist je dat we snacks hebben van verschillende vissoorten als zalm en haring, van verschillende soorten gevogelte als kip, eend en fazant en vleessoorten als paard, rund, kameel, hert en konijn. Een voorbeeld van een harde kauwsnack is kameelkophuid en deze vleesstrips van verschillende diersoorten kun je goed als beloning gebruiken, deze strips zijn ook makkelijk kleiner te breken.

Natuurlijke hondenkoekjes

Als wij hondenkoekjes uitkiezen voor ons assortiment dan letten wij erop dat er veel vlees in zit. En voor de visliefhebbers zijn er smakelijke vismuntjes beschikbaar. Vismuntjes zijn gemaakt van 100% vis en in een handig klein formaat. Je kunt ze gebruiken als beloning of gezond tussendoortje voor de hond. Is jouw hond nu dol op koekjes en op kaas? Dan zijn de Pawfect Cheese Biscuits echt de juiste keuze. 

Trainingssnoepjes of trainers

Dan zijn we er nog niet, want er is ook nog een ruime keuze in trainers, oftewel beloningssnacks of trainingssnoepjes. Onze meest populaire beloningssnoepjes zijn de viskoekjes van Lakse Kronch, verkrijgbaar in 100% zalm of in een pocketversie met een beetje aardappel, zodat het koekje iets minder vet is. Makkelijk te breken, ideaal als beloning, honden zijn er dol op. Niet zo dol op vis? Kies dan voor een beloning van vlees, we hebben diverse kleine filetstukjes tot stukjes long voorradig. 

Zachte hondensnacks

Wanneer jouw hond niet zo goed meer kan kauwen, of wanneer je op zoek bent naar hondensnacks die echt hap-slik-weg zijn, dan zit je op de pagina zachte hondensnacks helemaal goed. Een bijzonder merk die je terugvindt in de categorie zachte hondensnacks is Inaba. Van dit merk zijn er de Churu Bites; zachte hondensnoepjes waar honden gek van zijn. Om de versheid te garanderen zitten deze snoepjes verpakt in zakjes met 8 snoepjes en dan weer 8 zakjes in een omverpakking. Inaba heeft ook een vloeibare pasta die je kunt gebruiken als beloning of op een LickiMat

Kauwbotten voor de hond

Tot slot hebben wij een aparte categorie aangemaakt voor het echte kauwwerk. Hier vind je o.a. churpi's; een bot gemaakt van lactose arme koemelk, de rawhide botten van Farm Food; zonder chemische bleekmiddelen en voor als je liever een bot hebt waar minder geur aanzit, De No-Hide botten van Earth Animal, koffieboomwortels; een veilig alternatief voor honden die graag op takken kauwen en echt harde gedroogde snacks zoals; runderkophuid platen XL en paardenhuid platen. Zoek je nu een natuurlijk geperst bot voor jouw allergische hond? Akyra heeft Skinz geperste botten in de diersoorten; hert, geit, zalm, kabeljauw en paard. 

Hondensnacks online bestellen

Wij versturen door Nederland en België. Wist je dat wij ook een gratis te downloaden bestel-app hebben? Bestel je via onze bestel-app, dan kun je zelf een cadeautje uitkiezen wanneer je voor meer dan 50 euro bij ons besteld. We verzenden al onze hondensnacks en natuurlijk de rest van ons assortiment natuurlijke hondenvoeding, hondenspeelgoed, supplementen en nog veel meer. 

Lees meer