• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Affiliate

Wil je samenwerken met Hondjekoek?

Ben je werkzaam in de hondenbranche, heb je een eigen blog, nieuwsbrief of een actief social media account? Dan is het mogelijk om samen te werken met ons. Je kunt geld of korting gaan verdienen door onze producten aktief te promoten.

 

Hoe gaat het in zijn werk? 

Stuur een email naar [email protected] met het verzoek om affiliate te worden. In deze mail stel je jezelf voor, laat je weten wat je werkzaamheden zijn en plaats je een link naar je bedrijf, blog of social media account. Wanneer wij een samenwerking zien zitten, dan ontvang je een email met een uitnodiging om je aan te melden voor ons affiliate programma. Nadat je je hebt aangemeld, keuren wij je account goed en kun je beginnen!

Je ontvangt een unieke link die je kunt delen op jouw website, in je blog, in je nieuwsbrief op social media e.d. Wanneer er via die link besteld wordt in onze webwinkel, dan ontvang je 8% commissie. De cookies die hiervoor geplaatst worden blijven 45 dagen geldig. De verdiensten kun je om laten zetten in een tegoed voor onze website of laten uitbetalen wanneer deze meer dan 50 euro bedragen. Indien je voor uitkering in een tegoed kiest, dan ontvang je per email een kortingscode voor onze webwinkel. Kies je voor uitbetaling in euro's dan storten wij het bedrag op het door jou opgegeven rekeningnummer.

Wij hanteren een retourbeleid van 14 dagen. Na goedkeuring van de aankoop wordt je commissie goedgekeurd. Je kunt van ons een logo of banner ontvangen voor op je website. Daarnaast zijn wij actief op social media en die posts kun je natuurlijk delen met jouw speciale link erbij. 

Als partner ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je eigen aankopen voor eigen gebruik (deze code dien je niet te delen). Wil je bepaalde producten extra uitlichten? Het is mogelijk om hiervoor een kortingscode aan te vragen om extra verkopen te stimuleren.

Bij aanvang van ons partnerprogramma ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

 

Waarom samenwerken met Hondjekoek?

Wij zijn een betrouwbaar bedrijf en gespecialiseerd in natuurlijke voeding, snacks, supplementen en duurzaam geproduceerd speelgoed voor honden en katten. Klanten beoordelen ons met een 9,7 en zijn vooral tevreden over onze kunde, correctheid en snelheid van leveren. Door samen te werken met ons laat je andere honden- en katteneigenaren kennis maken met onze mooie producten en kun je een leuke bijverdienste creëren zonder dat je daar verder iets voor hoeft te doen. Wij regelen alles rondom de bestelling.

 

Wat doe je als je bent goedgekeurd als affiliate?

  • Promoot producten uit ons assortiment op je website
  • Schrijf blogs over onze producten
  • Deel foto's op je social media kanalen en tag ons daarin
  • Maak filmpjes van jouw hond of kat met onze producten
  • Deel jouw speciale link in nieuwsbrieven of wijs jouw publiek op producten via bijv. whatsapp of in je link in bio op Instagram (natuurlijk ook met je speciale link erbij)

 

Wat is niet de bedoeling?

  • Gebruik de affiliate niet voor je eigen aankopen, hier ontvang je jouw eigen unieke kortingscode voor (deze code deel je met niemand)
  • Maak geen promotie voor jezelf onder onze eigen berichten, blogs en posts op social media, het is de bedoeling dat je je eigen publiek gaat aantrekken
  • Je veranderd niets aan ons logo en aan ons beschikbaar gestelde promotiemateriaal

 

Wil je affiliate worden?

Stuur ons dan een email op [email protected] Wij behouden ons het recht voor om samenwerkingen niet aan te gaan en/of stop te zetten indien jouw doelgroep niet bij ons aansluit of bij misbruik van het programma