• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

ZippyPaws

Merken
Zippy Burrow XL – Fox Stump
€29,95
Zippy Burrow XL – Log With 3 Chipmunks
€29,95
Zippy Burrow – Hedgehog Den
€16,95
Caterpillar - Large with 6 Squeakers
€12,95
Jigglerz Veggies - Carrot
€16,95
Zippy Burrow – Bunny ’n Carrot
€16,95
Zippy Burrow – Popcorn Bucket
€16,95
Caterpillar – DeLuxe
€14,95
Zippy Burrow XL – Black Bear Log
€29,95
Pup Birthday Box Pink
€22,95
NomNomz Avocado
€9,95
Zippy Burrow – Honey Pot
€16,95
Pup Birthday Box Blue
€22,95
Donutz Blueberry
€7,95
Zippy Burrow – Monkey ’n Banana
€16,95
Zippy Burrow – Watering Can
€19,95
Zippy Burrow – Camping Tent
€19,95
Zippy Burrow – Pearls in Oyster
€16,95
Happy Hour - Spirits Three Pack
€27,95
Zippy Burrow XL – Arctic Wolf Log
€29,95
Snake Plant
€12,95
Zippy Burrow – Tackle Box
€19,95
Miniz 3-pack Donutz
€11,95
Jigglerz Veggies – Eggplant
€16,95

ZippyPaws

Zippypaws hondenspeelgoed

Hondenspeeltjes van het merk Zippypaws staan garant voor de allerleukste designs, zijn goed voor lang speelplezier en ze hebben de meest bijzondere geluiden die uit speeltjes komen. De hondenspeeltjes van Zippypaws zijn ontworpen door hondenmensen voor honden. En dat zie je aan alles.

Zippypaws Donutz

Het populairste speeltje van Zippypaws is de Donut. Al in 2017 werd de miljardste donut verkocht. Voor de hond zijn de donut speeltjes helemaal geweldig. Er zitten 2 half ronde piepers in, waardoor het niet uitmaakt waar je in de donut bijt. Piepen doet de Zippypaws Donut altijd! De Donutz bevatten verder geen zachte pluche vulling. Ideaal voor honden die het normaal altijd laten sneeuwen in huis.

Zippypaws Burrows

De Zippypaws Burrows zijn zoekspellen voor de hond. In iedere Burrow zitten 3 piepbeestjes verstopt. Speciaal voor honden die niet enthousiast worden van hersenwerkjes met voer zijn de Burrows perfect. Want de beloning is geen voer, maar een klein piepspeeltje. Je kunt de speeltjes zo vaak terug stoppen als je wilt, zodat jouw hond weer op zoek kan!

Zippypaws boomstam

Speciaal voor grote honden zijn er Zippypaws Burrows in een grotere maat. De meest bekende is de Zippypaws boomstam met 3 eekhoorns. Inmiddels zijn er nog 4 Zippypaws Burrows XL bijgekomen. Twee in de vorm van een boomstam; 1 met beren en 1 met wolven. En 1 in de vorm van een boomstronk met vossen en als laatste de Zippypaws Burrows berg met elanden

Zippypaws kerst

Wil je nu met de kerst goed voor de dag komen bij een hondenliefhebber? Vergeet dan niet het allernieuwste kerstspeeltje van Zippypaws te kopen. De speeltjes zijn een geweldig kerstcadeautje voor honden en voor hondenliefhebbers. Succes gegarandeerd.

Zippypaws Nederland

Zippypaws hondenspeelgoed komt uit Amerika. Sinds een aantal jaren zijn de speeltjes ook in Nederland verkrijgbaar. Wij zijn trots dat we Zippypaws verkopen in onze dierenwinkel in Ijmuiden en natuurlijk online via onze webwinkel voor hond en kat

Zippypaws online bestellen

Alle Zippypaws hondenspeeltjes zijn bij ons online te bestellen. Bestel je via onze Hondjekoek app? Dan kun je vanaf 50 euro een cadeautje kiezen bij jouw bestelling. De verzendkosten zijn vanaf 69 euro gratis. Wil je de speeltjes eerst even zelf zien en vasthouden? Kom dan een keer langs in onze winkel in Ijmuiden. 

Lees meer