• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hondenvoeding

Hondenvoeding

Hondenvoeding van hoge kwaliteit zonder onnodige toevoegingen. Hondjekoek.nl is de specialist op het gebied van natuurlijke honden- en kattenvoeding.

Soorten hondenvoeding

Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende soorten hondenvoeding. Wij selecteren onze voeding bewust op basis van kwaliteit en hoogwaardige ingrediënten. Deze ingrediënten zijn van humane kwaliteit en het vlees en vis wat gebruikt wordt is zoveel mogelijk ethisch verantwoord gefokt. We hebben veel keuze in soorten hondenvoeding op basis van bereidingswijze.

Hondenbrokken

Ons assortiment hondenbrokken is zeer ruim. We kiezen bewust voor merken hondenbrokken die minder bekend zijn, maar van een zeer hoge kwaliteit. Het merk Eden is een graanvrije hondenbrok evenals het merk Essential Foods. Beide merken bevatten een hoog vleesgehalte. 

Luchtgedroogde hondenvoeding

Een andere (vrij nieuwe) manier van hondenvoeding maken is door de ingrediënten te mengen en dat lucht te drogen. Het drogen gebeurt met warme lucht voor langere tijd. Door de lucht niet te heet te maken blijven de voedingsstoffen behouden. Alle luchtgedroogde voedingen zijn geschikt als vervanger voor KVV en als dagelijkse voeding. Onze merken luchtgedroogde hondenvoeding zijn; Ziwi Peak, Pala hondenvoer en SanaDog

Natvoeding voor de hond

Natvoeding voor honden staat al tijden in een slecht daglicht en niet zo gek ook wanneer je de kwaliteit en ingrediënten bekijkt van een gemiddeld supermarkt hondenvoer. Onze natvoeding bevat een hoog vleesgehalte, herleidbare ingrediënten en is vrij van geur- kleur- smaakstoffen en suikers. 

Blikvoeding voor de hond

Ons assortiment blikvoer voor de hond bestaat uit merken die een hoog vleesgehalte in de voeding net zo belangrijk vinden als wij. Evenals de hoge kwaliteit van de ingrediënten. We hebben merken blikvoeding in alle prijsklassen van goedkoop tot duur. Onze merken blikvoeding zijn; Ziwi Peak, Nature Dog Food, Hermanns biologische blikvoeding, Dibo blikvoeding hond, Eden blikvoeding en Steakhouse. 

Gestoomde worst hond

Gestoomde worsten zijn een populair alternatief op versvoeding voor de hond, maar het kan ook heel goed als dagelijkse voeding worden gegeven. In onze webwinkel hebben we de gestoomde worsten onderverdeeld in gestoomde worst en houdbaar KVV.

Hondenvoer met veel vlees

Onze hondenvoedingen bevatten voldoende vlees of vis, wat honden echt nodig hebben. Bij ons vind je geen bekende commerciële merken. Deze merken bevatten vaak onnodig veel belastende vulstoffen. En de dierlijke ingrediënten die erin zitten, zijn vaak dierlijke bijproducten en bijna tot geen echt vlees. Gezonde voeding is belangrijk om honden gezond te houden. Goedkoop wordt anders duurkoop.

Graanvrij hondenvoer

Daarnaast bevatten onze voedingen geen geur-, kleur- en smaakstoffen. Het merendeel van het assortiment is tarweglutenvrij en daarnaast hebben wij ook nog volledig graanvrije hondenvoeding in ons assortiment. Door de goede grondstoffen zijn de voedingen beter op te nemen voor de hond. Dit kun je o.a. merken aan het feit dat ze minder ontlasting zullen produceren, minder kans op klachten als jeuk en allergieën en daarnaast levert het een mooie en gezonde huid en vacht op. Ook zijn de voedingen vrij van chemische conserveringsmiddelen.

Brokken afwisselen

Wij adviseren om brokken regelmatig af te wisselen om zo zo optimaal mogelijk verschillende soorten voedingsstoffen binnen te krijgen. Dit kun je heel mooi doen met een merk als Essential Foods of Eden. Geef af en toe ook een visvariant. Wij raden het niet aan om een product met vis als hoofdzaak te voeren, daar de meeste vissen door milieuverontreiniging vaak ongezonde stoffen bevatten. 

Gezonde toevoegingen aan hondenvoer

Je kunt hondenvoeding verrijken door er zelf nog groenten en af en toe een eitje aan toe te voegen. Eieren mag je rauw toevoegen. Als je groente toevoegt, kies dan liever niet voor sperziebonen. Vergeet ook niet om een goede omega 3 bron toe te voegen. Zeker wanneer je houdbaar gemaakte voeding voert. Om voeding houdbaar te maken dient het verhit te worden en omega 3 gedijd niet bij hitte. Maar voldoende omega 3 is wel essentieel voor de basis voor een goede gezondheid en werking van de cellen. Wij kiezen bewust voor pure Arctische MSC visolie van Arctic Blue, een goede pure visolie, waarbij de vis in koude schone wateren wordt gevangen en waarbij gelet wordt op duurzaamheid.

Hondenvoeding online bestellen

Ons ruime assortiment hondenvoeding is eenvoudig online te bestellen. We verzenden dagelijks bestellingen binnen Nederland en naar België. Zo heb jij eenvoudig en snel jouw hondenvoer in huis zonder zelf te sjouwen met zware zakken of blikken. 

Heb je vragen over hondenvoeding? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer