• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hondenvoeding

Hondenvoeding

Voeding voor honden en katten zonder onnodige toevoegingen. De specialist op het gebied van natuurlijke honden- en kattenvoeding.

Hier vind je ons assortiment verdeeld in verschillende categorieën. Hondenbrokken, natvoer en KVV. De producten in de laatste categorie zijn diepgevroren en alleen af te halen in onze winkel. Daarentegen verzenden wij de verschillende soorten brokvoeding, zowel krokant als koudgeperst (m.u.z. van het merk Dog Lovers Gold en Cat Lovers Gold) door heel Nederland en België.

Wij selecteren onze voeding bewust op basis van kwaliteit en hoogwaardige ingrediënten. Deze ingrediënten zijn van humane kwaliteit en het vlees en vis wat gebruikt wordt is zoveel mogelijk ethisch verantwoord gefokt. 

Onze voedingen bevatten voldoende vlees of vis, wat honden en katten echt nodig hebben. Bij ons vind je geen bekende commerciële merken. Deze merken bevatten vaak onnodig veel belastende vulstoffen. En de dierlijke ingrediënten die erin zitten, zijn vaak dierlijke bijproducten en zo goed als geen echt vlees. Goedkoop wordt zo duurkoop.

Daarnaast bevatten onze voedingen geen geur-, kleur- en smaakstoffen. Het merendeel van het assortiment is tarweglutenvrij en daarnaast hebben wij ook nog volledig graanvrije honden- en kattenvoedingen. 

Door deze goede grondstoffen zijn de voedingen beter op te nemen voor honden en katten. Dit kun je o.a. merken aan het feit dat ze minder ontlasting zullen produceren, minder kans op klachten als jeuk en allergieën en daarnaast levert het een mooie en gezonde huid en vacht op.

Ook zijn de voedingen vrij van chemische conserveringsmiddelen. Wij adviseren om brokken regelmatig af te wisselen om zo zo optimaal mogelijk verschillende soorten voedingsstoffen binnen te krijgen. Dit kun je heel mooi doen met een merk als Celtic Connection of Eden. Geef af en toe ook een visvariant. Wij raden het niet aan om een product met vis als hoofdzaak te voeren, daar de meeste vissen door milieuverontreiniging vaak ongezonde stoffen bevatten. 

Je kunt voeding verrijken door er zelf nog groenten en af en toe een eitje aan toe te voegen. Eieren mag je rauw toevoegen. Als je groente toevoegt, kies dan liever niet voor sperziebonen. Vergeet ook niet om een goede omega 3 bron toe te voegen. Zeker wanneer je houdbaar gemaakte voeding voert. Om voeding houdbaar te maken dient het verhit te worden en omega 3 gedijd niet bij hitte. Maar voldoende omega 3 is wel essentieel voor de basis voor een goede gezondheid en werking van de cellen. Wij kiezen bewust voor pure Arctische MSC visolie van Arctic Blue, een goede pure visolie, waarbij de vis in koude schone wateren wordt gevangen en waarbij gelet wordt op duurzaamheid.

Je kunt ons uitgebreide assortiment van zowel brokvoeding, houdbare voeding en verse voeding in de webwinkel bekijken. Bestel de producten daarna eenvoudig online of kom langs bij ons in de winkel. Heb je vragen over hondenvoeding? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer