• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Akyra

Merken
Gevogelte, Vis of Insecten
Vleessoorten
Soort snack
Voedingsinformatie
Geschikt
Skinz Paardenhuid bot
€4,00
Trainershapjes Eend
€5,95
Lamslong hapjes
€3,90
Trainershapjes Paard
€5,95
Skinz Hertenhuid bot
€6,00
Runderkophuid platen 1 KG
€22,30
Trainershapjes Zalm
€4,95
Trainershapjes Wild
€5,50
Paardenhuid XL 500 gram
€13,00
Mini hapjes Paard
€4,20
Hertenhuid 250 gram
€7,90
Skinz Runderhuid rol
€3,90
Kameelkophuid 40 cm 500 gram
€10,90
Runderkophuid
€5,70
Konijnenoren
€6,75
Skinz Zalmhuid bot 40 gram
€3,80
Mini hapjes Hert
€3,90
Bullepees Heel 1 stuk
€11,90
Kameelkophuid
€5,70
Runderlongblokjes 200 gram
€4,50
Konijnenoren met vacht 250 gram
€6,25
Runderlonghapjes
€2,90
Hertenhuid 35 cm 500 gram
€14,90
Geitenhuid 250 gram
€5,40

Akyra

Akyra is een jong merk, en staat bekend om een assortiment met heerlijke en verantwoorde snacks voor honden en katten. De snacks worden op een lage temperatuur gedroogd. Hierdoor blijft zoveel mogelijk de voedingswaarde behouden, terwijl de snacks toch bij kamertemperatuur lang houdbaar blijven. Bij Hondjekoek vindt je een uitgebreid assortiment Akyra snacks voor honden en katten. Een deel van deze snacks zijn namelijk ook geschikt voor katten. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wenst of een product geschikt is voor je huisdier.

Akyra hondensnacks

De hondensnacks van Akyra zijn ontwikkeld vanuit de natuurlijke voedingsbehoeften van deze dieren. Van nature zijn honden en katten carnivoren, en gewend om volledig dierlijk voedsel binnen te krijgen. De Akyra hondensnacks zijn hierop afgestemd en bevatten uitsluitend 100% dierlijke delen. Denk bijvoorbeeld aan een lekker gedroogd kippenpootje of een stuk runderluchtpijp. In het productieproces worden nooit toevoegingen gedaan van smaakstoffen en bewaar- en vulmiddelen.

Hypoallergene hondensnacks

Heeft je hond of kat allergieën en ben je op zoek naar hypoallergene hondensnacks? Akyra heeft een uitgebreid assortiment hypoallergene hondensnacks. Ze zijn hierdoor geschikt voor dieren met allergieën of intoleranties voor bepaalde voedingsstoffen of dierlijke eiwitten. Deze snacks bevatten slechts een dierlijk eiwit afkomstig uit één bron waarvan de kans heel klein is dat ze dat ze er allergisch voor zijn. Dit kunnen eiwitten zijn afkomstig van bijvoorbeeld een konijn, hert, paard of kameel.

Gedroogde hondensnacks

Voor gedroogde hondensnacks bent u bij Akyra aan het juiste adres. Alle snacks van Akyra worden heel zorgvuldig op een lage temperatuur luchtgedroogd. Het handige van gedroogde snacks is dat ze ook op kamertemperatuur nog lang houdbaar zijn.

Daarbij is het kauwen op gedroogde en taaie kauwsnacks ook goed voor het gebit van je huisdier. Het voorkomt de aanmaak van tandplak. Elke dag kauwen op een gedroogde, taaie kauwsnack werkt even goed als een poetsbeurt met een tandenborstel. Van nature hebben honden een sterke behoefte aan kauwen en geeft het ze een gelukkig en voldaan gevoel.

Bestel Akyra hondensnacks bij Hondjekoek

Bij Hondjekoek ben je aan het juiste adres voor de hypoallergene hondensnacks van Akyra. Er is een uitgebreid Akyra assortiment uit voorraad leverbaar. Je krijgt je bestelling snel thuisbezorgd.

Als je gebruik maakt van onze Hondjekoek app, kun je bij besteding vanaf een klein bedrag al een gratis cadeautje uitzoeken! Heb je vragen over onze producten of advies nodig wat je het beste kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Lees meer