• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Brokken

Brokken

Hondenbrokken zijn er in veel verschillende soorten en maten. Wij kiezen voor hondenvoeding zonder onnodige vulstoffen en zonder geur-, kleur en smaakstoffen.

Natuurlijke hondenbrokken

Wij selecteren onze voeding bewust op basis van kwaliteit en hoogwaardige ingrediënten. Deze ingrediënten zijn van humane kwaliteit en het vlees en vis wat gebruikt wordt is zoveel mogelijk ethisch verantwoord gefokt. 

Krokante brokken

Hondenbrokken worden op verschillende wijze geproduceerd. Zo heb je geëxpandeerde brokken, die in de volksmond krokante brokken worden genoemd. Ons assortiment krokante brokken bestaat uit de merken; Nature Dog Food en Essential Foods.

Gestoomde hondenbrokken

Krokante en gestoomde brokken zijn iets sterker van smaak dan geperste hondenbrokken. De gestoomde hondenbrokken worden op lagere temperatuur kort gestoomd. Dit komt de smaak en de voedingsstoffen ten goede. Eden hondenbrokken zijn er in 2 varianten; knapperig en semi-moist (een zacht brokje met een hoger vochtgehalte). 

Geperste hondenbrokken

Geperste brokken zijn in sommige gevallen beter te combineren met verse vlees maaltijden. De merken geperste brokken in ons assortiment zijn; DARF volvoeding en Canis Purus. 

Ovengebakken hondenbrokken

Nog een andere manier van hondenbrokken bereiden is door deze langzaam in de oven te bakken. Hierbij ontstaat een zeer voedzame hondenbrok waar je minder van voert dan van geperste brokken of gebakken brokken. We hebben op dit moment 1 merk overgebakken hondenbrokken in ons assortiment; O'Canis ovengebakken hondenbrokken. Deze brokken zijn graanvrij en bevatten bijzondere diersoorten zoals paard en hert speciaal voor allergische honden. 

Luchtgedroogde of gevriesdroogde hondenvoeding

Een beetje een vreemde eend in de bijt van de hondenbrokken is de luchtgedroogde hondenvoeding en de gevriesdroogde hondenvoeding. 

Luchtgedroogd hondenvoer

Luchtgedroogd hondenvoer is zoals de naam het al aangeeft hondenvoeding die wordt gedroogd met warme lucht, maar niet gebakken. Dit proces zorgt ervoor dat de voedingsstoffen die van nature in het vlees en de andere ingrediënten zitten niet verloren gaan. Luchtgedroogde voeding is altijd met een hoog vleesgehalte. Onze merken luchtgedroogde hondenvoeding zijn; Pala, Ziwi Peak en SanaDog.

Gevriesdroogde hondenvoeding

Het vriesdrogen is een manier om voeding langer houdbaar te maken door het vocht uit de voeding te onttrekken. Gevriesdroogde voeding voor de hond wordt veel gebruikt als vervanging van KVV of BARF maaltijden. Door het lichte gewicht van het voer is het ook heel geschikt om mee op reis of trektocht te nemen. Je lengt gevriesdroogde voeding aan met wat lauwwarm water. Het merk gevriesdroogde voeding in ons assortiment is van Pawfect

Hondenbrokken met veel vlees

Veel mensen zoeken inmiddels naar hondenbrokken met veel vlees. Honden zijn nu eenmaal gebaat bij het eten van voldoende eiwitten uit vlees en vis. De luchtgedroogde en gevriesdroogde voeding die we verkopen bestaat altijd uit een hoog vleesgehalte. 

  1. Ziwi Peak luchtgedroogde voeding
  2. Eden hondenbrokken of semi-moist brokken
  3. Essential Foods hondenbrokken
  4. SanaDog Air Dried hondenvoer
  5. DARF volvoeding geperste brokken
  6. Nature Dog Food hondenbrokken

Brokken zonder granen

Naast hondenbrokken met veel vlees hebben we ook een ruim assortiment hondenbrokken zonder granen. Graanvrij hondenvoer is niet per definitie beter dan hondenbrokken met granen, maar het is wel een uitkomst voor allergische honden. Onze merken graanvrije hondenbrokken zijn; Nature Dog Food, Essential Foods, Eden, O'Canis, Ziwi Peak, SanaDog, Pawfect en Pala. 

De beste hondenbrokken

Wat zijn nu de allerbeste hondenbrokken? In onze optiek zijn dat hondenbrokken zonder ongewenste ingrediënten, met een hoog vleesgehalte en alle voedingsstoffen die jouw hond nodig heeft. Of jouw hond het ook goed doet op de gekozen hondenbrokken kan per hond verschillen. De beste hondenbrokken in ons assortiment? Essential Foods en Eden

Hondenbrokken online bestellen

Gezonde en natuurlijke hondenbrokken online bestellen dat doe je natuurlijk bij Hondjekoek. We verzenden al onze hondenbrokken binnen Nederland en naar België. Bestellen kan via onze website of de Hondjekoek App. Bestel je via de app, dan kun je vanaf 50 euro bestelwaarde een cadeautje uitkiezen. 

Lees meer