Hondjekoek blog, informatieve blog over gezondheid van honden en katten

Vier de feestdagen met je hond of kat

  • Geplaatst op
  • Door Ramona de Brock
  • Geplaatst in hondentips
  • 0
Vier de feestdagen met je hond of kat

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent gezelligheid, samenzijn en cadeaus. Vergeet niet om je huisdieren te verwennen met de beste producten van Hondjekoek.nl en zorg voor ze tijdens vuurwerkperiodes. Plaats je bestelling op tijd om vertragingen te voorkomen.

Supplementen voor pups

Supplementen voor pups

In dit artikel leer je meer over welke supplementen er voor pups zijn en bieden we inzicht in wanneer en hoe je deze supplementen het beste kunt gebruiken. Gebruik zeker niet alles tegelijk, soms is het handiger om de natuur zijn gang te laten gaan. Het is altijd raadzaam om deskundig advies in te winnen bij specifieke situaties, zeker bij jonge honden in de groei.

Fascia bij honden: Een belangrijk aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien

Fascia bij honden: Een belangrijk aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien

Als we denken aan de gezondheid van honden, denken we meestal aan aspecten die te maken hebben met hun spieren, botten en organen. Maar er is een essentieel onderdeel van hun lichaam dat vaak over het hoofd wordt gezien, namelijk fascia. In dit artikel vertellen we je wat fascia is en waarom het belangrijk is voor de gezondheid en het welzijn van onze trouwe viervoeters.