• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lila Loves It

Merken
Supplementen
Gevogelte, Vis of Insecten
Vleessoorten
Voedingsinformatie
Geschikt
Rode Iep schors 90 gram
€18,95
Wild met pastinaak
€3,00
Bio Power soep / bottenbouillon rund 360 ml
€9,90
Bio Moro's Wortelsoep 130 ml
€2,10
Tandpasta 75 ml
€12,80
Borstel lang haar
€21,95
Paard puur
€5,50
Lam met zoete aardappel
€2,60
Bio Veggie bowl
€2,10
Bio Eend met pompoen
€2,60
Shampoo Shine & Comb
€10,60
Vingertandenborstel
€9,50
Bio Rund met speltvlokken
€2,60
Rustgevende Spray 50 ml
€17,90
Bio Kip met rijst
€2,60
Shampoo Sensitive
€10,60
EHBO-box
€39,95
Lam puur 400 gram
€5,70
Moor Tonic 250 ml
€15,90
Pootjeszalf 60 ml
€18,95
Konijn puur 400 gram
€5,70
Gastrointestinal No. 1
€48,50
Oorreiniger 100 ml
€18,20
Micro Zilver + Aloë Vera spray 50 ml
€18,80

Lila Loves It

Lila Loves It: de exclusieve verzorgingsproducten voor uw geliefde huisdier

Lila Loves It biedt een breed assortiment aan bijzondere en effectieve verzorgingsproducten voor uw huisdier. Het verhaal achter dit Duitse bedrijf begint met de hond van de oprichters, Lila. Toen de oren van Lila ontstoken waren hebben zij een serum ontwikkeld zonder cortisonzalf en met natuurlijke ingrediënten. Het werkte: de jeuk was weg, het krabben stopte en de ontsteking verdween. Na de ontdekking van deze zalf heeft het bedrijf verschillende shampoos gemaakt en andere hoogwaardige dierenverzorgingsproducten ontwikkeld die geschikt zijn voor alle hondenrassen.

Gels en zalfjes voor ontstoken oren en ogen

Een van de specialiteiten van Lila Loves It is het maken van natuurlijke verzorgingsproducten voor de ogen en oren van je hond. Zo lost de Oor Reiniger van Lila Loves It vastzittend oorsmeer zachtjes op. Het vermindert jeuk en verwijdert onaangename geuren uit de gehoorgang. De combinatie van natuurlijk melkzuur, plantaardige oppervlakte actieve stoffen en rozemarijn voorkomen ook infecties. De oogverzorgingsproducten maken korsten en vuil voorzichtig los rond de ogen. Ze bevatten aloë vera, zeezout en euphrasia (ogentroost) en zorgen voor een zachte reiniging van het gebied rond het oog. Door deze natuurlijke middelen voorkomen ze jeuk en een branderig gevoel en beschermen ze tegen bacteriën.

Handige producten voor het schoonmaken van de tanden van uw hond

Lila Loves It heeft ook een zeer doeltreffend assortiment van tandenborstels en tandpasta’s voor je hond. De vingertandenborstel reinigt tanden, tandvlees en tong van honden en katten door middel van zachte microvezelmateriaal. Liladent tandpasta is neutraal qua geur en smaak, waardoor het goed wordt geaccepteerd door alle huisdieren. Daarmee bestrijdt u makkelijk tandsteen, tandplak en vermindert u de mondgeur van je hond.

Doeltreffende producten voor noodsituaties en bij eerste hulp

Lila Loves It denkt ook graag met je mee in noodgevallen. Daarom hebben zij handige EHBO-sets die je altijd mee kunt nemen als u op stap bent met je hond. De set is uitgerust met Lila Loves it First Aid Balsem en Micro Zilverspray met Aloë Vera. Zeer nuttig voor primaire zorg en het behandelen van wondjes en schrammen. Daarnaast zitten er alle noodzakelijke verbanden en hulpmiddelen in de box  voor een perfecte eerste hulp. Ook heeft Lila Loves It een Eerste Hulp Balsem ontwikkeld die veel actieve ingrediënten bevat die zijn ontwikkeld om te vechten voor een gezonde huid. De balsem is te gebruiken bij krassen, littekens, eczeem, muggenbeten en allergieën.

Gezonde en lekkere voedingssupplementen

Naast verzorgingsproducten heeft Lila Loves It ook wat heerlijke en gezonde voedingssupplementen. De Bio Power Soup is gemaakt van biologische kippen- of runderbotten die lang zijn gekookt en eiwitten, waardevolle mineralen en sporenelementen bevat. Echt krachtvoer dus dat helpt om het energieniveau van elke hond te verhogen.

Bestel Lila Loves It bij Hondjekoek

Bij Hondjekoek ben je aan het juiste adres voor de producten van Lila Loves It. Je krijgt je bestelling snel thuisbezorgd.

Als je gebruik maakt van onze Hondjekoek app, kun je bij besteding van vanaf €50 al een gratis cadeautje uitzoeken! Heb je vragen over onze producten of advies nodig wat je het beste kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Lees meer