• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boil & Broth

Merken
Supplementen
Geschikt
Bone Broth Powder Beef
€17,50
Bone Broth Powder Chicken
€17,50
Bone Broth Powder Venison
€17,50
Bone Broth Powder Lamb
€17,50
Waterkefir 330 ml
€4,50
Bone Broth Powder Goat
€17,50
Bone Broth Powder Pork
€17,50

Boil & Broth

Boil & Broth bone broth powder

is een gezonde bottenbouillon voor honden in poedervorm. De Boil & Broth bottenbouillons voor huisdieren zijn in Engeland een groot succes. De bouillons worden diepgevroren geleverd aan honden- en kattenbaasjes door heel Engeland. De rest van Europa wil ook graag genieten van de mooie producten van Boil & Broth dus ze zijn de bottenbouillon gaan drogen. En wat blijkt? Er gaan geen voedingsstoffen verloren tijdens het droogproces.

Bottenbouillon voor de hond

Wanneer je maar 1 supplement zou geven aan jouw hond om zijn gezondheid een geweldige boost te geven, dan kom je automatisch uit bij bottenbouillon. Bottenbouillon is rijk aan essentiële aminozuren en collageen. Goed voor de darmen, goed voor huid en vacht, heilzaam voor de gewrichten en pezen en zelfs ondersteunend voor de lever. Een ander voordeel is dat honden ook gek zijn van bottenbouillon. 

Gedroogd bottenbouillon poeder

Boil & Broth heeft 5 verschillende smaken gedroogd bottenbouillonpoeder; hert, kip, rund, lam en geit. Door het drogen zijn de potjes Boil & Broth buiten de vriezer te bewaren. Gewoon koel en droog zodat je altijd zelf bottenbouillon kan aanmaken met een lepeltje poeder. Handig voor onderweg, voor op reis en gewoon thuis omdat het geen ruimte in de vriezer inneemt. 

Bone broth hond kopen

Sommige mensen staan graag uren in de keuken om zelf een bottenbouillon voor de hond te maken. Gelukkig kun je nu ook heel eenvoudig bone broth voor de hond online kopen. Het bottenbouillonpoeder van Boil & Broth is een kwalitatief zeer goede bottenbouillon in gedroogde vorm. Het bottenbouillonpoeder kan worden omgetoverd tot een bouillon en zelfs droog over het eten worden gegeven als maaltijdtopper. Boil & Broth bottenbouillon hond kun je kopen in onze webshop. 

Bottenbouillon hond diarree

Bone Broth staat bekend om de helende werking op de darmwand van de hond. Honden die vaak diarree hebben en andere maag-darmklachten hebben veel baat bij bottenbouillon. Heeft jouw hond nu acuut diarree waar je een snelle oplossing voor zoekt, kijk dan eerst naar Puur Psyllium of Lila Loves It Bio Moro's Wortelsoep, beide maken de ontlasting weer dikker. Daarna kun je bottenbouillon gaan geven om de darmwand te beschermen en de algehele gezondheid van de hond te verbeteren. 

Bone broth voor de allergische hond

Bone broth of bottenbouillon is er het meest in de smaken rund of kip. Heb je nu een allergische hond en wil je dus een andere diersoort dan rund of kip? Boil & Broth bottenbouillon is er ook in smaken die geschikt zijn voor de allergische hond. De bottenbouillon van hert wordt gemaakt van hertenbotten en water. Zo weet je zeker dat jouw allergische of gevoelige hond geen reactie krijgt op de bone broth. De Boil & Broth is er ook nog in de smaken lam en geit. Drie verschillende opties voor honden met een overgevoeligheid of allergie voor rund of kip.

Boil and Broth bottenbouillon online bestellen

De Boil and Broth bottenbouillon poeders voor de hond bestel je eenvoudig online in de Hondjekoek webshop of via de Hondjekoek Bestel App. We verzenden dagelijks pakketten naar Nederland en België. Zo heb je de bottenbouillon voor de hond snel in huis . 

Lees meer