• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pawfect

Merken
Supplementen
Gevogelte of Vis
Vleessoorten
Soort snack
Voedingsinformatie
Freeze-Dried Grain Free Chicken Recipe For Dogs
€16,95
Freeze-Dried Grain Free Goat Recipe For Dogs
€26,50
Peanut Butter with Blueberry & Hemp Seeds
€3,95
Peanut Butter with Cranberry & Cinnamon
€3,95
Lamb Hot Pot
€2,95
Goat Meat Stew
€3,10
Peanut Butter with Banana & Flaxseeds
€3,95
Freeze-Dried Grain Free Goat Recipe For Cats
€26,50
Freeze-Dried Cat Treats Chicken Breast Treats 50 gram
€4,95
Freeze-Dried Grain Free Chicken Recipe For Cats
€16,95
Peanut Butter Natural
€3,95
Fish Stew
€2,95
Freeze-Dried Grain Free Fish Recipe For Dogs
€22,95
Wholesome Greenola
€2,30
Countryside Chicken
€2,70
Freeze-Dried Grain Free Fish Recipe For Cats
€22,95
Cheese biscuit with Banana & Peanut Butter 100 gram
€6,95
Kind Scoops
€3,70
Peanut Butter with Strawberry & Pumpkin seeds
€3,95
Freeze-Dried Cat Treats Goat Liver Treats 50 gram
€5,50
Freeze-Dried Cat Treats Chicken Liver Treats 50 gram
€4,95
Freeze-Dried Cat Treats Fish Treats 50 gram
€6,50
Cheese biscuit with Spinach & Carrots 100 gram
€6,95
Cheese biscuit with Apple & Cinnamon 100 gram
€6,95

Pawfect

Als je jouw diervoedingsmerk Pawfect noemt kun je maar 1 ding doen. De perfecte voeding en snacks maken voor hond en kat. Dat is nu ook precies wat Pawfect doet. Met hoogwaardige ingrediënten die geschikt zijn bevonden voor de menselijke consumptie maken ze (h)eerlijke voeding en snacks voor hond en kat. Eén van de manieren waarop Pawfect hun producten conserveert is vriesdrogen.

Pawfect Nature’s Kitchen

Nature’s Kitchen is de lijn gevriesdroogde voeding van Pawfect. Vriesdrogen is een manier van conserveren waarbij alle vitaminen en mineralen behouden blijven. Het vriesdrogen haalt het vocht weg, maar zorgt dat alle goede ingrediënten behouden blijven. Je kunt deze voeding met een beetje warm water klaarmaken voor jouw hond om te eten. Gevriesdroogde snoepjes en snacks kun je gewoon droog geven. Ze hebben dan een brossige structuur. Maak je ze nat met wat water? Dan krijgen ze weer een meer vlezige structuur.

Pawfect kattensnoepjes

Ook de kattensnoepjes van Pawfect zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, 100% vlees of vis en ze worden gevriesdroogd. Voor katten zijn gevriesdroogde snoepjes extra aantrekkelijk omdat ze heel erg lekker ruiken. Door de brosheid van de Pawfect kattensnoepjes zijn ze geschikt voor katten van alle maten, soorten en leeftijden.

Gevriesdroogde hondenvoeding

Pawfect hondenvoeding is complete voeding voor de hond. De menu’s worden gevriesdroogd. Gevriesdroogd hondenvoer is in Nederland vooral populair onder mensen die vers voeren. Want vergeet je vlees uit de vriezer te halen? Dan wil je wel iets achter de hand hebben. Hetzelfde geldt voor tijdens de vakantie. Veel vakantieplekken hebben geen vriezerruimte plus het meezeulen van KVV of BARF voor de hond is geen pretje.

Hondenkoekjes met kaas

Een ander mooi product van Pawfect zijn de Cheese Biscuits, gezonde hondenkoekjes met kaas. Voor mensen die een hond hebben die alles voor kaas doet, de perfecte traktatie! De Cheese Biscuits van Pawfect bestaan voor 70% uit kaas. Een eiwitrijke snack die extra energie oplevert ook tijdens een lange wandeling.

Gevriesdroogde kattenvoeding

Uniek in Nederland is de gevriesdroogde voeding voor katten. Ook katten hebben heel veel baat bij een menu met een hoog gehalte dierlijke ingrediënten. De gevriesdroogde voeding van Pawfect bevat een hoog gehalte vlees of vis. Voor katten is gevriesdroogde voeding extra smakelijk. Je kunt de voeding natmaken met een beetje lauwwarm water en dan geven. Je kunt de droge kattenvoeding ook als smaakmaker over de dagelijkse brokjes of blikvoeding heen strooien.

Bestel Pawfect online bij Hondjekoek

De gezonde voeding en snacks van Pawfect bestel je natuurlijk online bij Hondjekoek.nl. Ben je in de buurt van IJmuiden? Dan ben je van dinsdag t/m zaterdag welkom in onze winkel.

Lees meer