• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pawfect

Merken
Supplementen
Gevogelte, Vis of Insecten
Vleessoorten
Soort snack
Voedingsinformatie
Geschikt
Freeze-Dried Grain Free Chicken Recipe For Dogs
€16,95
Freeze-Dried Grain Free Goat Recipe For Dogs
€49,95
Freeze-Dried Grain Free Fish Recipe For Dogs
€22,95
Freeze-Dried Grain Free Goat Recipe For Cats
€26,50
Freeze-Dried Grain Free Chicken Recipe For Cats
€16,95
Countryside Chicken
€2,70
Goat Meat Stew
€3,10
Lamb Hot Pot
€2,95
Freeze-Dried Grain Free Fish Recipe For Cats
€22,95
Peanut Butter with Strawberry & Pumpkin seeds
€6,70
Fish Stew
€2,95
Chew Bar with Mint 3 x 65 gram
€13,95
Peanut Butter with Banana & Flaxseeds
€6,70
Peanut Butter Natural
€6,70
Freeze-Dried Cat Treats Fish Treats 50 gram
€6,50
Natures Munch Dog Treats Papaya 40 gram
€3,95
Peanut Butter with Cranberry & Cinnamon
€6,70
Peanut Butter with Blueberry & Hemp Seeds
€6,70
Freeze Dried Treats Chicken & Tropical Twist 50 gram
€4,95
Freeze-Dried Cat Treats Goat Meat Treats 50 gram
€6,95
Freeze-Dried Cat Treats Chicken Breast Treats 50 gram
€4,95
Natures Munch Dog Treats Kokosnoot 50 gram
€3,95
Chew Bar with Strawberry 3 x 65 gram
€13,95
Chew Bar with 3 Nutrtious Fruits 3 x 65 gram
€13,95

Pawfect

Pawfect

Als je jouw diervoedingsmerk Pawfect noemt kun je maar 1 ding doen. De perfecte voeding en snacks maken voor hond en kat. Dat is nu ook precies wat Pawfect doet. Met hoogwaardige ingrediënten die geschikt zijn bevonden voor de menselijke consumptie maken ze (h)eerlijke voeding en snacks voor hond en kat. Eén van de manieren waarop Pawfect hun producten conserveert is vriesdrogen.

Pawfect Nature’s Kitchen

Nature’s Kitchen is de lijn gevriesdroogde voeding van Pawfect. Vriesdrogen is een manier van conserveren waarbij alle vitaminen en mineralen behouden blijven. Het vriesdrogen haalt het vocht weg, maar zorgt dat alle goede ingrediënten behouden blijven. Je kunt deze voeding met een beetje warm water klaarmaken voor jouw hond om te eten. Gevriesdroogde snoepjes en snacks kun je gewoon droog geven. Ze hebben dan een brossige structuur. Maak je ze nat met wat water? Dan krijgen ze weer een meer vlezige structuur.

Pawfect kattensnoepjes

Ook de kattensnoepjes van Pawfect zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, 100% vlees of vis en ze worden gevriesdroogd. Voor katten zijn gevriesdroogde snoepjes extra aantrekkelijk omdat ze heel erg lekker ruiken. Door de brosheid van de Pawfect kattensnoepjes zijn ze geschikt voor katten van alle maten, soorten en leeftijden.

Gevriesdroogde hondenvoeding

Pawfect hondenvoeding is complete voeding voor de hond. De menu’s worden gevriesdroogd. Gevriesdroogd hondenvoer is in Nederland vooral populair onder mensen die vers voeren. Want vergeet je vlees uit de vriezer te halen? Dan wil je wel iets achter de hand hebben. Hetzelfde geldt voor tijdens de vakantie. Veel vakantieplekken hebben geen vriezerruimte plus het meezeulen van KVV of BARF voor de hond is geen pretje.

Hondenkoekjes met kaas

Een ander mooi product van Pawfect zijn de Cheese Biscuits, gezonde hondenkoekjes met kaas. Voor mensen die een hond hebben die alles voor kaas doet, de perfecte traktatie! De Cheese Biscuits van Pawfect bestaan voor 70% uit kaas. Een eiwitrijke snack die extra energie oplevert ook tijdens een lange wandeling.

Gevriesdroogde kattenvoeding

Uniek in Nederland is de gevriesdroogde voeding voor katten. Ook katten hebben heel veel baat bij een menu met een hoog gehalte dierlijke ingrediënten. De gevriesdroogde voeding van Pawfect bevat een hoog gehalte vlees of vis. Voor katten is gevriesdroogde voeding extra smakelijk. Je kunt de voeding natmaken met een beetje lauwwarm water en dan geven. Je kunt de droge kattenvoeding ook als smaakmaker over de dagelijkse brokjes of blikvoeding heen strooien.

Bestel Pawfect online bij Hondjekoek

De gezonde voeding en snacks van Pawfect bestel je natuurlijk online bij Hondjekoek.nl. We verzenden op alle doordeweekse dagen pakketten binnen Nederland en België. 

Lees meer