• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Essential Foods

Merken
Gevogelte of Vis
Voedingsinformatie
The Beginning Large Breed
€29,50
Superior Living
€29,50
The Jaguar
€20,95 €15,70
Highland Living
€30,00
The Beginning Small Breed
€29,50
Estate Living
€30,00
Contour
€29,50
Nautical Living
€29,50
Breeder Living 12 KG
€69,95
Stamina
€30,00
Older
€29,50
Tiny Crackers Farm & Fields 100 gram
€3,95
Little Lion - 1.5 KG
€20,95
Tiny Crackers Lake & Sea 100 gram
€3,95
Lynx 80 gram
€7,95
Panther
€18,95

Essential Foods

Essential Foods hondenvoer

Het is de missie van Essential Foods om honden te helpen een gezonder en voller leven te leiden op basis van het bieden van een goede hondenvoeding die aansluit bij het natuurlijke dieet van honden. Zo zorgt de voeding van Essential ervoor dat je hond een stabiele bloedsuikerspiegel heeft. De voeding heeft een hoog vleesgehalte en wordt op een lage temperatuur bereid waardoor voedingswaarden goed worden behouden.

Superfoods

Essential Foods is rijk aan fruit, bessen, kruiden, groenten – sommige staan bekend als superfood. Ze zijn speciaal geselecteerd omdat ze bijzonder rijk zijn aan waardevolle fytonutriënten, bio flavonoïden vitaminen, en mineralen die gezondheid bevorderend zijn en een positieve invloed op de vitaliteit hebben. Er worden bessen, kruiden, fruit, prebiotica en supplementen voor de gewrichten toegevoegd aan de voeding.

Voor elke levensfase van je hond

Essential Foods heeft verschillende recepturen. Zo is The Beginning Small Breed goed geschikt voor pups die niet zwaarder worden dan 15 KG, voor grote rassen is er The Beginning Large Breed. Older bevordert dan weer een optimale conditie voor een hoge kwaliteit van leven voor oudere honden. Voor volwassen honden zijn er 7 verschillende soorten.

Essential Food voor katten

Naast de formules voor de hond zijn er ook 2 soorten voor de kat: The Jaquar en Panther. Allebei de soorten zijn geschikt voor alle katten en kittens in alle maten en rassen.

Essential Food online bestellen

Essential Food bestel je bij Hondjekoek online. We verzenden iedere dag pakketten via PostNL. Bestel je nu voor 15 uur? Dan verzenden jouw bestelling dezelfde dag nog. Bestel makkelijk via onze handige Hondjekoek App. Dan krijg je bij iedere bestelling vanaf 50 euro een cadeautje. Je kunt zelf kiezen welk cadeautje je wilt. 

Lees meer