• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ziwipeak

Merken
Gevogelte, Vis of Insecten
Vleessoorten
Soort snack
Voedingsinformatie
Geschikt
Dog Air Dried Beef
€24,50
Dog Air Dried Chicken
€24,50
Dog Air Dried Tripe & Lamb
€24,50
Cat Air Dried Chicken 400 gram
€20,95
Dog Air Dried East Cape 900 gram
€44,95
Dog Air Dried Mackerel & Lamb
€24,50
Dog Air Dried Venison
€33,95
Dog Air Dried Lamb
€24,50
Cat Air Dried Venison 400 gram
€29,25
Cat blik Chicken
€2,65
Dog blik Lamb 390 gram
€5,50
Cat Air Dried Lamb 400 gram
€20,95
Cat blik Lamb
€2,65
Chews Deer Shank Full
€14,50
Cat blik Mackerel
€2,65
Cat blik Beef
€2,65
Dog blik Beef 390 gram
€5,50
Dog Air Dried Otago Valley 900 gram
€44,95
Chews Deer Shank Half
€8,50
Dog Reward Venison 85 gram
€10,50
Dog blik Venison 390 gram
€6,75
Dog blik Tripe & Lamb 390 gram
€5,50
Cat blik Mackerel & Lamb
€2,65
Cat blik Venison
€3,35

Ziwipeak

Ziwipeak

Update ZIWI Peak feb'24 ZIWI Peak Air-Dried stopt in Europa

Ziwipeak is een hoogwaardig diervoedingsmerk voor honden en katten. Dit merk komt oorspronkelijk uit Nieuw Zeeland. Bij Ziwipeak geloven ze dat goed eten begint met geweldige ingrediënten, waaronder een ethische inkoop van deze ingrediënten. Ethisch en duurzaam is bij Ziwipeak niet alleen een standaard, het is de manier van leven. Deze is geworteld in de cultuur van Nieuw Zeeland.
Het milde klimaat van Nieuw-Zeeland betekent dat dieren 365 dagen per jaar worden grootgebracht met voldoende ruimte om te zwerven. Dit komt de kwaliteit van de ingrediënten voor de diervoeding ten goede. Het scharrelvlees, gras gevoerd vlees en lokaal gevogelte worden gekweekt zonder groeibevorderende middelen en zijn vrij van antibiotica en hormonen. Tevens worden de dieren ethisch gefokt volgens de Vrijheidsprincipes van Nieuw-Zeeland.
De zeevruchten voor gebruik in de Ziwipeak voeding worden in het wild gevangen en zijn afkomstig uit schone, ongerepte wateren.

Ziwipeak hondenvoer

Het assortiment hondenbrokken van Ziwipeak is luchtgedroogd. Luchtdrogen is een techniek die al eeuwen wordt gebruikt om vlees op een natuurlijke manier te conserveren. De moderne methode van Ziwipeak blijft trouw aan deze ambachtelijke aanpak. Het gebruik van kunstmatige conserveermiddelen, suikers of glycerine is hierbij overbodig. Het langzame luchtdroogproces zorgt voor voedsel dat net zo voedzaam en verteerbaar is als een volledig rauw dieet. Bovendien is het veilig en schoon in gebruik en kan de voeding tot wel 21 maanden worden bewaard. Naast de gedroogde hondenbrokken zijn er ook blikken natvoer verkrijgbaar. Deze natuurlijke voeding bevat vocht en tot 97% vlees, organen, zeevruchten en botten. Allemaal ethisch en duurzaam afkomstige ingrediënten uit Nieuw-Zeeland. Ziwipeak hondenvoer in blik is gemaakt in een breed scala aan recepten, zonder hoge glycemische ingrediënten of kunstmatige bindmiddelen. Dit natvoer is gemaakt om aan de biologische behoeften van je hond te voldoen en bevat 1tot 2 eiwitbronnen. Het is voor alle rassen en leeftijden geschikt, ook voor selectieve of voedselgevoelige honden.

Ziwipeak kat

Naast hondenvoer ben je bij Hondjekoek ook aan het juiste adres voor Ziwipeak kattenvoer. Omdat alle katten carnivoren zijn, bevatten de recepten voor Ziwipeak kattenvoer een hoog gehalte aan vlees, organen en zeevruchten. De toegevoegde superfoods zorgen voor een nutritionele boost. Ook deze producten zijn vrij van ingrediënten met een hoog glycemisch gehalte, kunstmatige conserveermiddelen en bindmiddelen. Maak een keuze uit de luchtgedroogde brokjes of het natvoer of een combinatie van beide. De Ziwipeak kat brokken zijn luchtgedroogd, waardoor de kwaliteit van de grondstoffen behouden blijft. Ze zijn verkrijgbaar in diverse smaken die bij je kat zeker in de smaak zullen vallen. Het Ziwipeak natvoer in blik is rijk aan vocht en bevat veel vlees, vis, organen en botten. De ingrediënten zijn allemaal duurzaam en afkomstig uit Nieuw Zeeland. Ze bevatten maximaal 2 eiwitbronnen, en zijn hierdoor ook geschikt voor voedselgevoelige katten.

Ziwipeak hond en kat shop je bij Hondjekoek

Ziwipeak artikelen voor je hond en kat bestel je eenvoudig online bij Hondjekoek. Je krijgt je bestelling snel thuisbezorgd

Als je gebruik maakt van onze Hondjekoek app, kun je bij besteding van vanaf €50 al een gratis cadeautje uitzoeken! Heb je vragen over onze producten of advies nodig wat je het beste kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Lees meer