• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pala

Merken
Gevogelte, Vis of Insecten
Vleessoorten
Soort snack
Voedingsinformatie
Geschikt
Recipe # 6 - Turkey, Duck & Herring
€5,95
Recipe # 1 - Original
€5,95
Recipe # 4 - Rabbit, Herring & Salmon
€5,95
Recipe # 7 Lamb & Herring
€5,95
Recipe # 3 - Beef & Salmon
€5,95
Recipe # 5 - Chicken
€5,95
Recipe # 2 - Chicken & Salmon
€5,95
Treats 100% Duck - 100 gram
€7,50
Treats 100% Beef Heart - 100 gram
€8,50
Treats 100% Lamb - 100 gram
€8,50
Treats 100% Beef Liver - 100 gram
€8,50
Treats 100% Lamb Liver 100 gram
€8,50
Treats 100% Rabbit - 100 gram
€8,50
Treats 100% Chicken - 100 gram
€7,50
Treats 100% Turkey - 100 gram
€7,50

Pala

Pala hondenvoeding en snacks

Het merk Pala uit Finland maakt hondenvoeding en hondensnacks. Volgens eigen zeggen zijn ze er trots op een obsessie voor kwaliteit te hebben. Deze obsessie merk je aan alles. Van de ingrediënten die ze gebruiken, tot de keuzes die ze maken om geen synthetische toevoegingen aan hun voeding en snacks toe te voegen. 

Luchtgedroogde hondenvoeding

Dan is er nog de bijzondere productiemethode. Alle Pala hondenvoeding en snacks worden namelijk luchtgedroogd op lage temperatuur. Dit droogproces duurt een stuk langer dan drogen of bakken op hoge temperaturen. Toch kiest Pala voor deze werkwijze, om de voedingsstoffen te behouden. De vitaminen, mineralen en aminozuren blijven in tact. Ook geeft het luchtdrogen een hele goede smaak. Hierdoor is Pala ook geschikt voor kieskeurige honden. 

Moeilijke eters

Pala is een zeer smakelijke voeding waardoor zelfs de kieskeurige en moeilijke eters onder de honden overstag gaan. Dit komt door het luchtdrogen, waardoor de voeding meer weg heeft van een heerlijke gedroogde snack dan complete voeding. Het vlees en de vis van hoge kwaliteit is het hoofdingrediënt van iedere recept Pala hondenvoer. 

Compleet hondenvoer

Wat er nog meer bijzonder is aan Pala hondenvoer, is dat het een complete voeding betreft zónder synthetische toevoegingen. Dat wil zeggen dat alle benodigde vitaminen en mineralen in de voeding afkomstig zijn van de ingrediënten. Na het drogen wordt de voeding uitgebreid getest door een laboratorium die gespecialiseerd zijn in hondenvoeding. Door de gebruikte ingrediënten; vers vlees, vis, groenten, bessen en boosters, ontstaat er een complete en uitgebalanceerde voeding. Deze voeding is goed opneembaar door het lichaam. 

Alternatief vers vlees voer

Voer jij jouw hond vers vlees voeding? Grote kans dat je dan op zoek bent naar een alternatief voor vakanties en die dagen dat je bent vergeten voer uit de vriezer te halen. Pala is een luchtgedroogde hondenvoeding van rauwe ingrediënten. De voeding kan tegelijkertijd met versvoer worden gegeven of als afwisseling. Overstap is niet nodig. Het lange droogproces zorgt voor een goed opneembare voeding vergelijkbaar met versvoeding. Pala kan droog worden gegeven. 

Pala online bestellen 

Pala hondenvoer en snacks is een nieuw merk in Nederland. Wil jij Pala online bestellen? Hondjekoek.nl verzend Pala dagelijks binnen Nederland en naar België. Je hebt je bestelling dus snel in huis.

Lees meer