• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Eden

Merken
Supplementen
Gevogelte, Vis of Insecten
Vleessoorten
Soort snack
Voedingsinformatie
Geschikt
Dog Country Cuisine
€28,00
Dog Original Cuisine
€25,00
Dog Puppy Cuisine
€27,00
Dog Semi-Moist Country Feast
€24,00
Dog Semi-Moist Duck & Tripe
€24,00
Dog Fish Cuisine
€27,00
Cat Original Cuisine
€8,00
Dog Semi-Moist Salmon & Quail
€24,00
Dog Gourmet Duck & Herring
€29,00
Dog Gourmet Goose & Turkey
€30,00
Dog Gourmet Salmon & Pheasant
€28,00
Beloning Eend & Wild 100 gram
€7,50
Dog Wet Gourmet Goose & Rabbit 395 gram
€3,90
Cat Feline Feast White Fish with Herring Caviar 1.5 KG
€26,00
Dog Wet Gourmet Duck & Herring 395 gram
€3,90
Training Treats Lamb
€6,90
Cat Feline Feast Turkey & Chicken 1.5 KG
€26,00
Training Treats Venison
€6,90
Sausages Venison (large) 5 stuks
€8,50
Dog Wet Gourmet Salmon & Pheasant 395 gram
€3,90
Beloning Hert & Wild 100 gram
€7,50
Cat Feline Feast Duck with Sardines 1.5 KG
€26,00
Beloning Zalm & Wild 100 gram
€7,50
Training Treats Chicken
€6,90

Eden

Eden hondenvoer vanuit een holistische benadering

Eden is een bijzondere producent van kwalitatief hondenvoer en begon als onafhankelijk familiebedrijf op het platteland van Staffordshire, Engeland. De doelstelling van het bedrijf is om hondenvoeding te bieden die de gezondheid en vitaliteit van huisdieren ondersteunt. Daarbij wordt er gekeken naar de effecten van slechte voeding op de gezondheid en naar oplossingen en alternatieven die vanuit holistische inzichten worden verkregen.

Een voorouderlijk en “wild” dieet

Een van de filosofieën die Eden drijft is het belang van een voorouderlijk dieet. Verschillende dierenartsen zijn het erover eens dat hondenvoeding gebaseerd moet zijn op de wat honden in het wild zouden eten en wat het dieet dat zij als dieren gewend zijn geweest. Vlees is daarbij vooral belangrijk omdat honden carnivoren zijn en nog 99,9% van het mitochondriale DNA bezitten van wolven. De voeding van hedendaagse honden moet dus zo veel mogelijk lijken op het eten van hun wilde voorouders.

Voeding die door deskundigen is samengesteld

Vervolgens heeft Eden met een aantal dierenartsen en dierenvoedingsdeskundigen gekeken naar de kwaliteit van hondenvoeding op de markt en hoe die te verbeteren is. Ze kwamen er achter dat veel brokken en natte voeding niet voldoet aan de diëtaire eisen die je zou verwachten. Dat resulteerde in het produceren van uniek hondenvoer van topkwaliteit volgens het 'voorouderlijk dieet'. In de bereiding worden de allerbeste ingrediënten gebruikt op basis van het advies van experts en na het doorlopen van uitvoerige tests.

Een rijk assortiment aan kwalitatieve hondenvoeding

Eden heeft een breed assortiment aan hondenvoer dat is samengesteld vanuit het voorouderlijke dieet principe. Zo bevatten de cuisine-producten alleen de beste ingrediënten die vers worden bereid. Dat kan traditioneel gekweekte eend zijn of grasgevoerd lam. Brits hert, zalm en konijn zijn ook populaire smaken die Eden levert. Al deze maaltijden zijn afgestemd op de natuurlijke voedselinname voor honden en bevatten toegevoegde superfoods zoals kokosolie, vitamines en kruiden. Ze zijn ook natuurlijk hypo-allergeen, bevatten geen graan, gluten of witte aardappel. Daarbij ondersteunen prebiotica ook nog eens de spijsvertering. De ideale voeding dus voor je hond die is gebaseerd op zijn natuurlijke dieet.

Eden koop je bij Hondjekoek

Bij Hondjekoek vindt je een uitgebreid assortiment producten van Eden. Bestel de producten eenvoudig online. Heb je vragen over de producten van Eden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer