• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dibo

Merken
Gevogelte, Vis of Insecten
Vleessoorten
Voedingsinformatie
Geschikt
Menu Wild
€3,45
Pens en Boekmaag
€3,25
Rund en Pens Speciaal
€3,25
Rund & Gevogelte
€3,25
Lam
€3,25
Rund
€3,25
Menu Zalm
€3,45
Kat Blikvoer Puur Rund 200 gram
€2,75
Kat Blikvoer Puur Gevogelte en Rund 200 gram
€2,75
Blikvoer Menu Lam en Rund
€3,45
Gevogelte
€3,25
Kat Blikvoer Puur Zalm en Rund 200 gram
€2,75
Kat Blikvoer Puur Lam en Rund 200 gram
€2,75
Kat Blikvoer Puur Hart en Lever 200 gram
€2,75
Blikvoer Menu Gevogelte en Rund
€3,45

Dibo

Dibo hondenvoeding

Het Duitse merk Dibo maakt gezonde hondenvoeding met vlees in de hoofdrol. Niet zomaar vlees, nee vlees wat vers van de slacht meteen verwerkt is tot de beste hondenvoeding. Natuurlijk niet alleen spiervlees, juist ook orgaanvlees. Het meest voedzame vlees wat er bestaat.

Dibo blikvoeding

Dibo maakt diepvriesproducten en blikvoeding voor honden. De Dibo blikvoeding op basis van vlees en orgaanvlees is perfect om mee te nemen op vakantie als vervanger van vers vleesvoeding. Ook als dagelijkse voeding is Dibo geschikt. Dibo blikvoeding is ook geschikt voor allergische honden. Is jouw hond allergisch dan kies je de Dibo blikken met 1 diersoort, zoals de Dibo Puur Lam.  

Natuurlijke hondenvoeding

Dibo maakt al meer dan 30 jaar gezonde hondenvoeding. Dat doen ze zonder gebruik te maken van geur-, kleur-, smaakstoffen en ook geen conserveringsmiddelen. Dit omdat de natuurlijke vlees en orgaanproducten niets extra nodig hebben om gezond te zijn. Hierdoor zijn heel veel honden gek op de blikken van Dibo en hondenliefhebbers natuurlijk ook. 

Alternatief voor KVV

Veel mensen voeren inmiddels vers aan hun hond, maar hoe doe je dat als je op vakantie gaat? Je kunt meestal geen diepgevroren voeding meenemen onderweg. De blikvoeding van Dibo is dan een uitkomst. De blikken blijven lang goed in alle weersomstandigheden. Zijn gunstig geprijsd. Hebben een hoge kwaliteit. Honden eten de voeding heel erg graag en de menu's in blik zijn compleet. 

Gezonde blikvoeding hond

Blikvoeding kan een hele gezonde voeding zijn voor de hond. Door het kort verhitten wordt de voeding lang houdbaar gemaakt zonder dat er conserveringsmiddelen gebruikt hoeven te worden. Door verse ingrediënten te gebruiken en deze in eigen fabriek te verwerken. Weet Dibo precies wat er in de voeding terechtkomt. Ze gebruiken vlees en organen van vers geslachte dieren. Organen zijn de meest voedzame delen van slachtdieren. 

Dibo blikvoer hond Nederland

Ben je op zoek naar Dibo blikvoer voor de hond? Hondjekoek verkoopt Dibo alweer een flink aantal jaren. Klanten blijven terugkomen voor deze gezonde en toch voordelige blikvoeding voor de hond. Heb je jouw hondenvoer graag aan huis bezorgd? Dan bestel je eenvoudig online. 

Dibo hondenvoer online bestellen

Dibo blikvoeding bestel je bij Hondjekoek online. We verzenden iedere dag pakketten via PostNL. Bestel je nu voor 15 uur? Dan verzenden jouw bestelling dezelfde dag nog. Bestel je liever via onze handige Hondjekoek App? Dan krijg je bij iedere bestelling vanaf 50 euro een cadeautje. Je kunt zelf kiezen welk cadeautje je wilt. 

Lees meer