• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Icelandpet

Merken
Supplementen
Gevogelte, Vis of Insecten
Soort snack
Voedingsinformatie
Geschikt
Omega 3 olie
€22,95
Doseerpomp voor Icelandpet Olie 250 of 500 ml
€0,95
Original fishsnack cat 100 gram
€5,25
Dried Fish Skin Kabeljauw 50 gram
€4,50
Kabeljauwolie 250 ml
€19,95
Treat Garnaal 100 gram
€5,25
Haring fishsnack cat 100 gram
€5,25
Treat Haring 100 gram
€5,25
Treat Original 100 gram
€5,25
Dried Red Fish Skin 50 gram
€4,50
Kreeft fishsnack cat 100 gram
€5,25
Garnaal fishsnack cat 100 gram
€5,25
Treat Kreeft 100 gram
€5,25

Icelandpet

Icelandpet

Hondensnacks, kattensnacks en de beste visoliën dat zijn de producten van Icelandpet. Pure producten uit de schone wateren rondom IJsland. Direct verwerkt na de vangst om alle gezonde essentiële oliën, de vitaminen, mineralen en de eiwitten te behouden. 

Icelandpet visolie

De visolie van Icelandpet is gemaakt van pure diepzeevis. De vis die wordt gebruikt voor de Icelandpet visolie is afkomstig uit de wateren rondom IJsland. Voor de Icelandpet Omega 3 olie worden ansjovis en sardientjes gebruikt. De Icelandpet Omega 3 visolie heeft een zeer hoge concentratie DHA en EPA. De Icelandpet Kabeljauwolie of Cod Oil is voor 100% gewonnen uit vers gevangen kabeljauw. 

Kabeljauwolie hond en kat

De kabeljauwolie van Icelandpet is een pure visolie van alleen kabeljauw. De kabeljauw wordt gevangen om direct te worden verwerkt. De olie van kabeljauw is een goede bron van Omega 3 met een hoge concentratie DHA en EPA. Kabeljauwolie bevat ook vitamine A en D. 

Hondensnacks vis

Naast gezonde visolie maakt Icelandpet ook de allerlekkerste hondensnacks van vis. Ook voor de snoepjes en snacks van vis worden alleen vers gevangen vissen gebruikt om vitaminen en mineralen te behouden. De hondensnoepjes van Icelandpet bevatten geen geur- kleur- en smaakstoffen. Door de snacks en snoepjes te drogen op 20°C blijven alle essentiële voedingsstoffen behouden. 

Kattensnoepjes vis

De smakelijke Icelandpet kattensnoepjes zijn gemaakt van 100% verse vis. Voor de kat een gezond en smakelijk tussendoortje. De Icelandpet vissnoepjes voor de kat bevatten geen conserveringsmiddelen en geen vulstoffen. Ze zijn luchtgedroogd op lage temperatuur en zo blijft de smaak behouden. 

Icelandpet online bestellen

Ben je op zoek naar de producten van Icelandpet? Zoek niet verder bij Hondjekoek.nl kun je alle Icelandpet producten eenvoudig online bestellen. Bestel je via de Hondjekoek App? Dan krijg je een cadeautje bij je bestelling. 

Lees meer