• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Canis Purus

Merken
Supplementen
Gevogelte of Vis
Vleessoorten
Soort snack
Voedingsinformatie
Canis Purus Vlo & Teekweg
€29,90
Canis Purus Eend & Lam
€33,90
Trainertjes Eend
€8,90
Canis Purus Lam & Pens
€33,90
Canis Purus Kip & Zalmolie
€25,90
Trainertjes Hert
€8,90
Trainertjes Lam
€8,90
Canis Purus Rund & Eend
€33,90
Trainertjes Konijn
€8,90
Vis snoepjes
€8,90
Vleesblokken mini Lam
€7,90
Vleesblokken mini Eend
€7,90
Vleesblokken mini Rund
€7,90
Vleesblokken XL Lam 400 gram
€14,90
Vissticks Haring 100 gram
€5,50
Trainertjes Paard
€8,90
Canis Purus – Fish Wraps XL
€12,50
Vleesblokken XL Rund 400 gram
€14,90
Vleesblokken mini Kip
€7,90
Kabeljauwburgers 200 gram
€9,90
Vega Blokjes 200 gram
€7,90
Rundrepen met italiaanse kruiden 6 stuks
€7,50
Vleesblokken XL Eend 400 gram
€14,90
Kiphapjes met Pastinaak & Biet 200 gram
€5,90

Canis Purus

Canis Purus

Bekend van Vlo & Teek weg, de koudgeperste hondenbrokken, biologische blikvoeding, smakelijke vissnoepjes en gezonde trainertjes. Canis Purus staat garant voor hoogwaardig hondenvoer, hondensnacks en supplementen. Alle producten worden gemaakt zonder conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen. Ook zijn de Canis Purus brokken, blikvoeding, trainers en snacks glutenvrij geproduceerd. Canis Purus start met een hoog vleesgehalte. Daarna worden er achtereenvolgens oliën, kruiden, groenten en andere gezonde ingrediënten aan toegevoegd. Er worden alleen ingrediënten van zeer hoge kwaliteit gebruikt. De brokken worden vervolgens door middel van een koude persing samengeperst. Deze koude persing is belangrijk, hierdoor gaan er geen waardevolle voedingsstoffen en vitamines verloren.

Geperste brokken

Canis Purus hondenvoer is verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen, zoals Rund & Eend en Lam & Pens. De brokken worden geproduceerd door middel van een oude Duitse perstechniek. Bij een temperatuur van 35 graden worden de brokken geperst en daarna volgt het koelingsproces. Hierbij wordt geen stoom of warmte gebruikt. Hierdoor behouden de ingrediënten hun goede eigenschappen en zwellen de brokken later niet op in de maag van je hond. Omdat er geen gebruik gemaakt wordt van chemische bewaar- en conserveringsmiddelen zijn de brokken maximaal acht maanden houdbaar.

Canis Purus Bio

De blikvoeding van Canis Purus is verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder ook 4 soorten biologische blikvoeding. Alle blikvoeding is complete voeding, voorzien van een hoog percentage vlees aangevuld met groenten. Deze blikvoeding is geschikt als hoofdvoeding, maar kan ook als toevoeging bij brokken gebruikt worden. Of als alternatief als je geen vers vlees kunt voeren.

Vlo en teek weg

Canis Purus vlo en teek weg! is een 100% natuurlijk product en biedt bescherming door een gezonde huid. Een gezonde huid beschermt je hond tegen vlooien en teken. Met Canis Purus vlo en teek weg! ondersteun je de weerstand van je hond. De huid krijgt de noodzakelijke voedingsstoffen en de stofwisseling wordt gestimuleerd. Hierdoor rem je ook de eigen geur van je hond. Het maatschepje voor de poeder zit meegeleverd in de verpakking. De aanbevolen dosering kun je makkelijk door het voer mengen. Het kan tot 2 weken duren voordat Canis Purus vlo en teek weg! volledig werkzaam is tegen vlooien en teken. 

Canis Purus verkooppunten

Canis Purus is een Belgisch merk, maar omdat ze zulke mooie producten maken wilden we natuurlijk graag hun verkooppunt worden in Nederland. Onze dierenwinkel zit in IJmuiden, wil je liever online bestellen? Dat kan ook! We bezorgen door heel Nederland en België. 

Trainingssnoepjes

Naast koudgeperste hondenbrokken, biologische blikvoeding en de welbekende vlo en teek weg, heeft Canis Purus ook trainingssnoepjes. Deze gezonde trainers voor de hond met 96% vlees zijn perfect voor in je jaszak of je trainingstasje. Jouw hond gaat zeker goed luisteren wanneer je de Canis Purus trainertjes op zak hebt. 

Canis Purus Vis snoepjes

De vissnoepjes van Canis Purus zijn ook populaire trainingssnoepjes. Ze zijn geschikt voor de hond en de kat. Ruiken sterk naar vis en zijn daardoor perfect voor de training. De vissnoepjes bevatten wel 98,8% haring en 0,2% rozemarijn ter conservering. Gezond en lekker dus, je bestelt de vis snoepjes in 200 gram of 400 gram hersluitbare verpakking. 

Canis Purus online bestellen

Alle producten van Canis Purus bestel je makkelijk online bij Hondjekoek. Je krijgt je bestelling snel thuisbezorgd. Als je gebruik maakt van onze Hondjekoek app, kun je bij besteding vanaf €50 al een gratis cadeautje uitzoeken! Heb je vragen over onze producten of advies nodig wat je het beste kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Lees meer