• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Canis Purus

Merken
Supplementen
Gevogelte of Vis
Vleessoorten
Soort snack
Voedingsinformatie
Canis Purus Vlo & Teekweg
€27,90
Trainertjes Eend
€7,50
Trainertjes Lam
€7,50
BIO Eend
€3,60
Canis Purus Kip & Zalmolie
€24,90
Trainertjes Hert
€7,50
Vleesblokken mini Eend
€6,50
Vleesblokken mini Lam
€6,50
Canis Purus Lam & Pens
€28,90
BIO Kip
€3,60
Canis Purus Rund & Eend
€28,90
Canis Purus Eend & Lam
€28,90
BIO Rund
€3,60
Vis snoepjes
€8,50
Konijn
€4,20
Trainertjes Paard
€7,50
Paard
€4,20
Vleesblokken XL Eend 400 gram
€11,90
Vleesblokken XL Lam 400 gram
€11,90
Geit
€4,20
Rundrepen met pompoen & cranberry 6 stuks
€5,50
Vega Blokjes
€7,50
Visstick Kabeljauw 100 gram
€5,50
Vissticks Haring 100 gram
€5,50

Canis Purus

Canis Purus biedt een groot assortiment aan kwalitatief hoogwaardig hondenvoer, hondensnacks en supplementen. Alle producten worden gemaakt zonder conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen. Ook zijn de Canis Purus brokken, blikvoeding, trainers en snacks glutenvrij geproduceerd. Canis Purus start met een hoog vleesgehalte. Daarna worden er achtereenvolgens oliën, kruiden, groenten en andere gezonde ingrediënten aan toegevoegd. Er worden alleen ingrediënten van zeer hoge kwaliteit gebruikt. De brokken worden vervolgens door middel van een koude persing samengeperst. Deze koude persing is belangrijk, hierdoor gaan er geen waardevolle voedingsstoffen en vitamines verloren.

Canis hondenvoer

Canis Purus hondenvoer is verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen, zoals Rund & Eend en Lam & Pens. De brokken worden geproduceerd door middel van een oude Duitse perstechniek. Bij een temperatuur van 35 graden worden de brokken geperst en volgt daarna een koelingsproces. Hierbij wordt geen stoom of warmte gebruikt. Hierdoor behouden de ingrediënten hun goede eigenschappen en zwellen de brokken later niet op in de maag van je hond. Omdat er geen gebruik gemaakt wordt van chemische bewaar- en conserveringsmiddelen zijn de brokken maximaal acht maanden houdbaar.
De blikvoeding van Canis Purus is verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder ook 4 soorten biologische blikvoeding. Alle blikvoeding is complete voeding, voorzien van een hoog percentage vlees aangevuld met groenten. Deze blikvoeding is geschikt als hoofdvoeding, maar kan ook als toevoeging bij brokken gebruikt worden. Of als alternatief als je geen vers vlees kunt voeren.

Canis Purus vlo en teek weg

Canis Purus vlo en teek weg! is een 100% natuurlijk product en biedt bescherming door een gezonde huid. Een gezonde huid beschermt je hond tegen vlooien en teken. Met Canis Purus vlo en teek weg! ondersteun je de weerstand van je hond. De huid krijgt de noodzakelijke voedingsstoffen en de stofwisseling wordt gestimuleerd. Hierdoor rem je ook de eigen geur van je hond. Het maatschepje voor de poeder zit meegeleverd in de verpakking. De aanbevolen dosering kun je makkelijk door het voer mengen. Het kan tot 2 weken duren voordat Canis Purus vlo en teek weg! volledig werkzaam is.

Bestel Canis Purus bij Hondjekoek

Alle producten van Canis Purus bestel je makkelijk online bij Hondjekoek. Je krijgt je bestelling snel thuisbezorgd.

Als je gebruik maakt van onze Hondjekoek app, kun je bij besteding vanaf €50 al een gratis cadeautje uitzoeken! Heb je vragen over onze producten of advies nodig wat je het beste kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Lees meer