• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Broadreach Nature

Merken
Supplementen
Geschikt
Kurkuma met Bioperine capsules 60 st
€23,50
Fibiotic-Pro probiotica & vezels poeder 200 gram
€33,90
Digestive Care poeder 100 gram
€36,90
Probiotica pasta in spuit
€18,50
Dental Deep capsules 60 st
€18,50
Senior Care capsules 90 st
€36,90
Vision Berry capsules 60 st
€35,90
Vision Berry poeder 100 gram
€36,90
Dental Deep poeder 50 gram
€19,90
Liver Care capsules 90 st
€36,90

Broadreach Nature

Veterinair samengestelde, natuurlijke voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor honden, katten en andere huisdieren.

Broadreach Nature werd in 2015 opgericht in Hertfordshire (Groot-Brittanië) door Anne Wood. Haar labrador Honey kreeg pijnlijke heupproblemen en Anne wou alleen het beste voor haar hond. Niet alle supplementen zijn gelijk en ze worstelde om een ​​product te vinden dat de juiste ondersteuning bood op een natuurlijke manier. Dit is de reden waarom ze een reeks geavanceerde gezondheidssupplementen van hoge kwaliteit heeft ontwikkeld en topexperts in hun vakgebied heeft ingeschakeld om te helpen bij het formuleren en ontwikkelen van deze producten die worden ondersteund door de wetenschap.

Dr. Barbara Fougere is voor Broadreach Nature de interne veterinaire expert en hoofd van het technisch team. Ze studeerde in 1986 af aan Murdoch en haar praktijk is gevestigd in Sydney, Australië. Ze is een leidend faculteitslid voor het College of Integrative Veterinary Therapies en geeft lezingen over integratieve geneeskunde over de hele wereld. Dr. Barbara Fougere is de voormalige voorzitter van het American College of Veterinary Botanical Medicine, huidig commissielid en bestuurslid van de Veterinary Botanical Medicine Association. Ze is al meer dan 20 jaar veterinair kruidkundige en acupuncturist en is auteur van boeken over kruidengeneeskunde.

Broadreach Nature gebruikt alleen de allerbeste ingrediënten die speciaal voor hen worden uitgezocht en geproduceerd met volledige gegevens om ze te ondersteunen. Alle gebruikte ingrediënten zijn niet-GGO en niet doorstraald. Geproduceerd in GMP-gecertificeerde faciliteiten.

Lees meer