
KVV (vers vlees voor honden) Let op! Diepvries producten worden niet verzonden!
Let op: wij verzenden geen diepgevroren producten, deze producten kunnen alleen afgehaald worden in onze winkel.
In onze winkel hebben wij 6 grote diepvrieskisten staan met verschillende merken KVV, oftewel complete rauwe vleesvoeding. Je kunt bij ons binnenstappen om af te halen of vooruit bestelling via de webwinkel, dan zetten wij de bestelling voor je klaar. Van aankopen vanaf 30 KG of speciale bestellingen ontvangen wij graag van tevoren bericht i.v.m. onze eigen voorraad. Vanaf 30 KG hanteren wij staffelkortingen, de bestelling dient dan wel in één keer afgehaald te worden.
Wanneer je je hond voert wat hij van oorsprong echt nodig heeft dan kan het lichaam goed functioneren en kunnen gezondheidsklachten voorkomen worden. Ook zie je dat honden die gezondheidsklachten hebben ontwikkeld opknappen wanneer zij voeding krijgen die beter bij ze past.
Wat wij in de winkel vaak horen is dat huidproblemen als jeuk, ontstekingen aan bijv. de oren, vachtproblemen en slechte ontlasting enorm verminderen wanneer er een overstap wordt gemaakt naar rauwe voeding. Veel gezondheidsproblemen hebben te maken met onbalans in het immuunsysteem of in de darmen. Meestal veroorzaakt door belastende stoffen die niet in voeding thuishoren.
Een hond is van oorsprong een carnivoor, maar kan ook plantaardige producten verteren. Wij adviseren dan ook om naast vlees, groenten en kruiden te voeren. Maar geen sperziebonen! Waarom lees je hier.
In het blog over sperziebonen vind je ook een document met welke plantaardige producten je kunt toevoegen. Max. 10 tot 20% van de voeding mag uit groenten, fruit, zaden en noten bestaan. Sommige producten dienen gekookt te worden en alles altijd door de blender voordat je het voert. Dit verhoogt de opname.
In de complete rauwe voedingen in ons assortiment zit alles wat een hond nodig heeft. De meeste honden eten rauw vlees ook graag. Ook produceren honden minder ontlasting, dan wanneer ze brokvoeding eten. Dit kun je zien aan de hoeveelheid ontlasting, die aanzienlijk minder is.
Je kunt rauwe voeding elke dag geven. Wij adviseren om af te wisselen in merken. Op die manier krijgt je hond zoveel mogelijk afwisseling. Het is ook mogelijk om rauwe voeding af te wisselen met brokvoeding en houdbare voeding. Dit is ook handig wanneer je even niet in de gelegenheid bent om rauw te voeren, bijvoorbeeld tijdens vakanties.
Let altijd op hygiene als je rauwe voeding aan je hond geeft. Op deze website vind je alle informatie omtrent hygiene bij rauwe voeren. En in dit boek vind je ook heel uitgebreide informatie over verantwoord rauw voeren.
Naast rauwe voeding voor honden, hebben wij ook rauwe voeding voor katten. Wist je dat een kat nog meer een vleeseter is dan een hond? Veel katten ontwikkelen namelijk o.a. diabetes door het eten van koolhydraten.