• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ritzenberger

Merken
Gevogelte of Vis
Vleessoorten
Voedingsinformatie
Puur Paard 2 x 400 gram
€7,10
Menu Wild met Amarant & Bessen 2 x 400 gram
€5,70
Puur Wild 2 x 400 gram
€6,20
Puur Eend 2 x 400 gram
€5,70
Menu Rund met Rijst & Kwark 2 x 400 gram
€5,70
Puur Kip 2 x 400 gram
€5,70
Puur Geit 2 x 400 gram
€7,10
Menu Kip met Groenten & Gierst 2 x 400 gram
€5,70
Puur Lam 2 x 400 gram
€6,20
Puur Buffel 2 x 400 gram
€6,20
Puur Rund 2 x 400 gram
€5,70
Menu Kalkoen, Zoete Aardappel & Courgette 2 x 400 gram
€5,70

Ritzenberger

We laten je graag kennismaken met de wereld van honden- en kattenvoeding van Ritzenberger Tiernahrung. Met dit merk kun je vertrouwen op een natuurlijk en diervriendelijk dieet dat je trouwe viervoeter met enthousiasme zal aanvaarden. Ritzenberger Tiernahrung wil het beste voor jouw huisdier. Daarom volgen ze de richtlijn van hoge kwaliteitseisen, vakbekwaamheid en klantvriendelijke service.

Hoe het begon

Het verhaal van Ritzenberger Tiernahrung begon bij hun eigen hond Rosi. Als puppy had ze constant huidproblemen. Ze hebben toen verschillende soorten droogvoer, natvoer en voedsel voor mensen met allergieën geprobeerd - maar helaas zonder succes. Dus besloten ze om zelf voor Rosi te koken. Na een paar kookactiviteiten in de keuken thuis, verbeterden Rosi's belangrijkste problemen aanzienlijk.

Dit bleef niet onopgemerkt

Toen hondenvrienden zagen hoe effectief huisgemaakte voeding is, wilden ook zij hun honden ermee voeren. Dus werd de beslissing genomen om grotere hoeveelheden klaar te maken en te verdelen onder vrienden. Een paar maanden werd er besloten: we willen voer voor alle honden produceren van hoogwaardige ingrediënten, van de beste kwaliteit en zonder toevoegingen of chemicaliën.

Ook dit was een reden

Hondenvoer kan optimaal op natuurlijke wijze worden geproduceerd. Steeds weer kunnen verse en gezonde ingrediënten uitstekend verwerkt worden tot een gevarieerde voeding. Maar tot dusver had bijna geen enkele andere fabrikant dit potentieel goed benut. Voor Ritzenberger Thiernahrung een reden te meer om natuurlijk hondenvoer aan te bieden dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

De ontwikkeling van het bedrijf

In 2009 is Ritzenberger Thiernahrung gestart. Ze richtten onze eigen productiefaciliteit op in Roßtal, waar ze samen met experts een uitgebreid assortiment natvoer in blik ontwikkelden. Daarna zijn ze constant bezig geweest met het verder ontwikkelen van het assortiment en het optimaliseren van processen. Met als doel om zoveel mogelijk honden en sinds het najaar van 2011 katten blij te maken met de mooie producten. Door de positieve ontwikkeling werden de oude operatiekamers al snel "te klein". Daarom moesten ze al snel verhuizen naar een grotere locatie. In november 2011 zijn vond daarom een verhuizing plaats en sindsdien is het bedrijf gevestigd in Schwaig bij Neurenberg.

Ritzenberger Thiernahrung bij Hondjekoek

Bij Hondjekoek ben je aan het juiste adres voor de worsten van Ritzenberger Thiernahrung. De producten zijn uit voorraad leverbaar en je krijgt je bestelling snel thuisbezorgd.

Als je gebruik maakt van onze Hondjekoek app, kun je bij besteding van vanaf €50 al een gratis cadeautje uitzoeken! Heb je vragen over onze producten of advies nodig wat je het beste kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Lees meer