• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Herrmann's

Merken
Gevogelte of Vis
Vleessoorten
Soort snack
Voedingsinformatie
ADULT Hert met Aardappel
€1,85
BIO ADULT Kalkoen met Knolraap
€1,85
BIO SENSITIVE Eend met Venkel
€2,05
BIO ADULT Zalm met Abrikoos
€1,85
SELECTION DOG Multipack
€12,75
SENSITIVE Geit met Rode biet
€2,05
PURE Konijn
€2,85
PURE Kangaroe
€2,85
LIGHT Hert met Pompoen
€1,95
BIO PURE Kip
€2,65
PURE Paard
€2,85
BIO ADULT Kip met Venkel
€1,85
SENSITIVE Paard met Zoete Aardappel
€2,05
BIO ADULT Rund met Wortel
€1,85
BIO PURE Eend
€2,65
BIO CREATIVE Zonder vlees met groenten
€1,85
BIO CREATIVE Smoothie met groenten
€1,85
BIO SENSITIVE Kip met Wortel
€2,05
BIO PURE Kalkoen
€2,65
SELECTION CAT Multipack
€22,95
BIO SENSITIVE Purinearm Rundvlees met Wortel
€2,05
PURE Wild
€2,85
BIO Koekies Hüttenkäse hartjes 100 gram
€5,75
BIO CREATIVE Groentepot met bessen
€1,85

Herrmann's

Herrmann's Manufaktur is een gecertificeerd, biologisch familiebedrijf van honden- en kattenvoer. Ze zijn één van de eerste producenten van biologisch en soortspecifiek honden- en kattenvoer in Duitsland. Het bedrijf werd in 2006 opgericht door de familie Herrmann. Hun doel was om huisdieren een soortspecifieke en natuurlijke voeding aan te bieden. Ook mocht de liefde voor dieren niet eindigen bij het eigen huisdier. Daarom worden bij Herrmann’s nog steeds grondstoffen uit de biologische veehouderij en uit gecontroleerde biologische teelt gebruikt voor het hondenvoer.
Het vlees voor de producten van Hermann’s wordt gemengd met verse groenten en fruit, aangevuld met fijne oliën en kruiden. Bij het productieproces staat koude vulling voorop. De voeding wordt bij 4 graden in blikken en zakken afgevuld, om bacteriegroei tijdens het vulproces te voorkomen. De producten worden daarna verzegeld en zacht verwarmd in stoom. Dit productieproces maakt het mogelijk om het voer zeer lang te bewaren, ondanks dat er geen gebruik gemaakt wordt van conserveringsmiddelen.

Herrmann's hondenvoer

Hermann’s hondenvoer bestaat uit de beste ingrediënten. Het vers verwerkte vlees is voornamelijk afkomstig van gecertificeerde biologische bedrijven. Vis is afkomstig van duurzame visserij, terwijl wild, schapen, geiten en paardenvlees uit hun natuurlijke omgeving afkomstig zijn. De overige ingrediënten zoals groenten, fruit, kruiden en oliën komen voornamelijk uit gecontroleerde biologische teelt, meest van regionale bedrijven. Er worden voor het hondenvoer alleen eiwitbronnen gebruikt met een minimum aandeel van 50%, voor de pure vleesblikken is dit zelfs 100%. Droogvoer, kauwsnacks en lekkernijen worden in droogovens gedroogd. Drogen is een methode om voedsel te conserveren door water te verwijderen en is een van de oudste conserveringsmethoden. Het lage vochtgehalte beschermt het droogvoer tegen voedselbederf. De voedingsstoffen blijven behouden door ze in de oven te drogen met warme lucht op een lage temperatuur. Volgens de filosofie van Herrmann's is het vlees natuurlijk en zonder toevoegingen.

Herrmann's bio hondenvoer

Herrmann’s heeft een breed assortiment bio hondenvoer. Het biologische voer is verkrijgbaar in zowel sta zakken, blikken en snacks. Het is van nature graanvrij met een hoog vleesaandeel en komt van een handgemaakte productie. Er is bio voeding voor elke hondenleeftijd en voor honden met individuele voedingsbehoeften, zoals puppyvoer of voer voor gevoelige honden.

Herrmann's manufaktur

Voer van Herrmann’s manufaktur is verkrijgbaar bij Hondjekoek. Er is een divers assortiment verkrijgbaar voor zowel honden als katten. Bestellingen vanaf €39 worden gratis door ons verzonden in heel Nederland. Ook kun je gebruik maken van onze Hondjekoek App. Bij bestellingen vanaf €50 via deze app mag je bij de giftmodule een cadeautje uitzoeken. Zo is bestellen bij Hondjekoek leuk en makkelijk! Heb je vragen over de Hermann’s producten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer