• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Celtic Connection

Merken
Gevogelte, Vis of Insecten
Vleessoorten
Soort snack
Voedingsinformatie
Geschikt
Eend met Gans
€14,95
Lam met Geit
€14,95
Kip met Kalkoen
€12,95
Zalm met Forel
€12,95
Kip met Eend & Kalkoen voor de kat
€34,95
Eend met Kwartel & Fazant voor de kat
€8,95
Zalm met Haring & Forel voor de kat
€7,95
Eend met Gans blik
€2,80
Lam met Geit blik
€2,85
Zalm met Forel blik
€2,75
Verse Zalm & Pompoen beloningen
€7,95
Verse Eend en Appel beloningen
€7,95
Eend met Kwartel & Fazant blik
€2,10
Kip met Kalkoen blik
€2,75
Kip met Eend & Kalkoen blik
€2,10
Verse Kip & Kalkoen beloningen
€6,95
Verse Eend en Appel kattensnoepjes 250 gram
€7,95
Zalm met Haring & Forel blik
€2,10
Verse Kip en Kalkoen kattensnoepjes 250 gram
€6,95

Celtic Connection

Kies je voor goede hondenbrokken, kies dan voor Celtic Connection

Voor je hond wil je natuurlijk de beste brokken met de grootste voedingswaarde. Daarnaast wil je dat je trouwe viervoeter ook geniet van zijn maaltijd. Kies daarom voor de hondenbrokken van Celtic Connection. De brokken die geliefd zijn bij baasjes en honden.

Een bedrijf dat zijn doelgroep kent en weet wat goede hondenvoeding is

Celtic Connection is opgericht door fysiotherapeut en osteopaat Linda Gould. Zij wilde haar opgroeiende pups de allerbeste voeding geven, maar vond niets dat paste bij haar eigen visie op hondenvoeding. Zo richtte zij Celtic Connection op om een gat in de markt te vullen met hondenbrokken die alle benodigde voedingsstoffen bevatten. Gould begon met het creëren van haar eigen recepten waarin zij fruit, groenten, kruiden en supplementen aan toevoegde. Het was het begin van een breed assortiment van hondenbrokken met verschillende smaken, maar die allemaal voldoen aan de hoogste eisen qua voedingswaarde.

Oude en traditionele kruidenkennis als basis voor gezonde voeding

Celtic Connection maakt zoals de naam al prijsgeeft gebruik van oude Keltische kruidenkennis. Dat houdt in dat er met behulp van de juiste kruiden wordt gekeken naar het zo goed mogelijk vervullen van alle voedingsbehoeften. De kennis van kruiden komt echter niet alleen uit de Keltische hoek en valt ook terug op Traditional Chinese Medicine (TCM). Vanuit deze benadering op voeding en gezondheid wordt rekening gehouden met een uitstekende balans die je ook gelijk terugziet in de gezondheid van je hond.

De juiste voedingsstoffen om kwalen bij je hond te verlichten of te verhelpen

Glucosamine, chondroïtine en MSM (methylsulfonylmethaan) zijn gewrichtsondersteunende stoffen die in de brokken van Celtic Connection zitten. Ze zijn optimaal in de brokken gedoseerd en ze helpen bij gewrichtsaandoeningen. MSM heeft samen met glucosamine en chondroïtine een ondersteunende functie in het soepel houden van gewrichten. Verder heeft MSM een belangrijke rol in het gezond functioneren van het immuunsysteem en draagt bij aan de kwaliteit en textuur van de huid en vacht van je hond.

Goede Omega-3 verhouding door toevoeging van algen

De brokken van Celtic Connection bevatten door het toevoegen van algen ook Omega-3 vetzuren. Die zijn goed voor de vacht van je hond en kunnen huid-allergieën verlichten. Ze kunnen ook nuttig zijn bij de behandeling van artritis, hartgezondheid en gewrichtspijnen. Naast Omega-3 zijn algen ook rijk aan nog veel meer andere gezonde voedingsstoffen.

En wat vinden hondeneigenaren van Celtic Connection?

Natuurlijk is er niets fijner om te zien dat je hond smult van zijn voeding, maar nog fijner is het om te zien dat je hond het er goed op doet. Eigenaren die hun hond Celtic Connection voeren ervaren dat de voeding graag wordt gegeten, dat de honden mooi in hun vacht zitten en dat de ontlasting goed is. Vanwege de toegevoegde MSM, krachtige kruiden en de juiste voedingsstoffen scoort Celtic Connection op alle vlakken hoog. Niet geheel onbelangrijk om hier aan toe te voegen is dat de verpakking van Celtic Connection volledig biologisch afbreekbaar is en de inkt die wordt gebruikt is op waterbasis. Zo verkleint dit merk zijn ecologische voetafdruk.

De ideale keus voor honden met een voedselallergie


De brokken van Celtic Connection zijn ook ideaal om honden te helpen die lijden aan voedselallergieën (eiwit-allergieën). Daarnaast kunnen deze brokken helpen bij spijsverteringsklachten, diarree of het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS). Celtic Connection voorziet hierin door in elke variant maar twee dierlijke eiwitbronnen te verwerken die uit dezelfde diergroep afkomstig zijn. Deze methode is erg populair en hondeneigenaren kunnen kiezen uit de heerlijke smaken Kip met Kalkoen, Eend met Gans, Lam met Geit en Zalm met Forel

Celtic Connection is er ook voor katten

Nog meer dan honden zijn katten echte vleeseters. Celtic Connection is een perfect alternatief wanneer jouw kat geen rauw vlees eet. De brokken zijn hoog in dierlijk eiwit, precies wat een kat nodig heeft. Daarnaast bevatten de brokken genoeg dierlijk vet, waar de kat energie uit haalt en maar een klein beetje koolhydraten die in optimale vorm (zoete aardappel, erwten, pompoen) worden toegevoegd. De brokjes voor katten zijn er in 3 verschillende soorten: Eend met Kwartel & Fazant, Zalm met Haring & Forel en Kip met Eend & Kalkoen.

Celtic Connection koop je bij Hondjekoek

Bij Hondjekoek vind je het totale assortiment van Celtic Connection. Heb je vragen over de producten van Celtic Connection? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer