• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Eend met Kwartel & Fazant voor de kat

Image 1 / 1
Celtic Connection Eend met Kwartel & Fazant zijn smakelijke kattenbrokken. Ze zijn bereid met 80% gevogelte en bevatten verse eend, kwartel en fazant. Deze kattenbrokken zijn verkrijgbaar in zakken van 400 gram, 2,5 KG en 6,5 KG.
Reviews
Arjan 15-08-2022 18:26

De samenstelling is heel goed, maar ze ruiken erg sterk, de verpakking is niet goed hersluitbaar en allerbelangrijkste, de kat lust ze niet. Heb ze langzaam gemengd met oude brokken, dat ging nog redelijk, maar met alleen deze brokken van Celtic Connection eet de kat z'n brokken niet meer. Net overgestapt op Orijen, en de kat at in 1x weer zn bakje leeg.

  • + Samenstelling
  • - Ruikt erg sterk
  • - Kat lust ze niet
  • - Verpakking is niet goed hersluitbaar

Reviews
Els van Diermen 08-02-2022 19:20

Heel gezond voer dat onze poes erg lekker vindt. Haar vacht (maine coon) is er prachtige door en er zit geen één klit meer in. Dat was met ander voer anders. Erg blij mee!!

Reviews
Ayla 16-10-2021 19:54

Onze kat heeft een extreem gevoelige huid: hij kreeg bloedende korsten in zijn oren van ieder voer, zelfs het “hypoallergene” voer van Hill’s Science Plan. Zelfs bij het voer waar hij het beter op deed had hij nog steeds een hele droge huid (huidschilfers). Sinds we overgestapt zijn naar dit voer heeft hij geen last meer van allergieën: geen korsten of schilfers, alleen een prachtige glanzende vacht en een blije kat (=blij baasje). Pluspunt vond ik ook het zeer hoge aandeel dierlijke eiwitten (ipv plantaardige eiwitten, wat ik voor een kat onnatuurlijk vind).

Reviews
Danielle 27-02-2019 23:17

Zeer goede kwaliteit brokken! Mijn 2 katten eten het graag en hun ontlasting is eindelijk zoals het moet zijn. Heel erg blij met dit voer. Ik kan het iedereen aanraden die hun kat kwalitatief goede brokken wil geven, vooral bij katten met darmklachten. Goede verhouding eiwitten, vetten en koolhydraten. En een goede toevoeging van mineralen en kruiden. Alleen maar lof! Het is dan wel iets duurder, maar dat is het mij in ieder geval meer dan waard!

4.25 sterren op basis van 4 beoordelingen