• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Carnivoer

Merken
Supplementen
Gevogelte of Vis
Vleessoorten
Voedingsinformatie
Carnivoer2GO Eend 400 gram
€4,40
Fyto Supplement Basis 80 gram
€13,75
Fyto Supplement Maag-Darm 80 gram
€13,25
Fyto Supplement Adaptogenen 80 gram
€20,95
Fyto Supplement Fungi
€27,95
Carnivoer2Go Rund 400 gram
€4,10
Fyto Supplement Lever
€13,25
Carnivoer2GO Kip 400 gram
€3,95
Carnivoer2GO Lam 400 gram
€4,35
Fyto Supplement Nier ondersteuning 80 gram
€13,95
Lam-mix
€2,20
Konijn-mix
€2,65
Eend-mix
€2,30
Vis-mix
€2,00
Paard-mix
€2,90
Rund-Mix
€1,60
Kip-mix
€1,50

Carnivoer

Carnivoer is in 2008 in het leven geroepen door dierenarts Erwin van Gijtenbeek. Zijn dierenkliniek was een enorme inspiratiebron voor het ontstaan van Carnivoer. “Voeding in plaats van vulling en voeding als medicijn”, is zijn slogan. Carnivoer wil voeding maken die leidt tot het beter functioneren van je huisdier en ter bestrijding en voorkoming van (chronische) ziekten bij honden en katten.
Carnivoer is 100% rauwe voeding en bestaat volledig uit natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen van geur-, kleur- of smaakstoffen en additieven. Ook bevat deze rauwe voeding geen granen, zetmelen en is glutenvrij. De Carnivoer voeding is verkrijgbaar in de diepgevroren Carnivoer vleesmix rollen en Carnivoer2Go, makkelijke voeding voor onderweg. Daarnaast bevat het assortiment verschillende fyto-supplementen voor het behandelen van uiteenlopende klachten.

Carnivoer2go

Carnivoer to go is de niet bevroren voeding van Carnivoer en is heel handig in gebruik. Ideaal voor als je onderweg bent, met vakantie bent, of als je vergeten bent vers vlees te ontdooien. De kant-en-klare rollen kunnen ongeopend buiten de koelkast bewaard worden en zijn dan zelfs 1,5 jaar houdbaar! Honden met maag- en darmklachten reageren ook goed op dit product. Omdat de voeding gestoomd is, zijn de meeste eiwitten onherkenbaar geworden voor het immuunsysteem. Carnivoer2go is verkrijgbaar in verpakkingen van 2 worsten van 400 gram. Bij afname van 7 verpakkingen van dezelfde soort profiteer je van 5% staffelkorting.

Carnivoer fyto-supplement

Ben je op zoek naar een Carnivoer fyto-supplement? De fyto-supplementen zijn kruidenmengsels die geselecteerd zijn op hun natuurlijke werkzame stoffen. Ze hebben een hoge smaakacceptatie bij zowel honden als katten. Bij Hondjekoek vindt je het volledige Carnivoer fyto-supplement assortiment, zoals Chlorella-Spirulina en Leverondersteuning. Per supplement kun je op de betreffende pagina lezen voor welke klachten dit ingezet kan worden. Heb je advies nodig? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Carnivoer voor je hond of kat

De producten van Carnivoer bestel je gemakkelijk online bij Hondjekoek. Maar let op: wij verzenden geen diepgevroren producten, deze kun je alleen afhalen in onze winkel. Je kunt zo binnen stappen of eenvoudig vooraf bestellen en reserveren, eventueel samen met andere artikelen die je nodig hebt.

Carnivoer met korting kopen

Heb je een grote hoeveelheid nodig? Dan is het noodzakelijk om vooraf te bestellen. Vanaf 30 KG kun je gebruik maken van staffelkorting. Je dient de producten dan wel op het afgesproken tijdstip in 1 keer op te halen. Als je vooraf besteld via de website of de app dan kies je bij het afronden van de bestelling voor “afhalen in de winkel”. Je ontvangt altijd een bericht als de bestelling voor je klaarstaat.

Bestel Carnivoer online bij Hondjekoek

Heb je Carnivoer2Go nodig of een van de Carnivoer fyto-supplementen? Bestel dit gemakkelijk online bij Hondjekoek. Je krijgt je bestelling snel thuisbezorgd.

Als je gebruik maakt van onze Hondjekoek app, kun je bij besteding van vanaf €50 al een gratis cadeautje uitzoeken! Heb je vragen over onze producten of advies nodig wat je het beste kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Lees meer