• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Acana

Merken
Gevogelte, Vis of Insecten
Vleessoorten
Voedingsinformatie
Geschikt
Singles Free-Run Duck
€29,90
Classics Prairie Poultry Dog
€18,90
Singles Grass-Fed Lamb
€27,90
Cat Wild Prairie
€7,90
Highest Protein Wild Prairie Dog
€27,90
Light & Fit Dog
€21,90
Classics Red Meat Dog
€21,90
Highest Protein Grasslands Dog
€28,90
Senior Dog
€21,90
Cat Pacifica
€7,90
Sport & Agility
€74,90
Cat Homestead Harvest
€5,90
Cat Indoor Entrée
€5,90
Adult Dog
€22,90
Cat Grasslands
€7,90
Classics Wild Coast Dog
€21,90
Highest Protein Pacifica Dog
€28,90
Highest Protein Ranchlands Dog
€29,90
Kitten First Feast
€5,90
Cat Natvoer Pate Beef, Chicken & Tuna 85 gram
€1,70
Cat Bountiful Catch
€5,90
Cat Natvoer Kitten Pate Chicken & Fish 85 gram
€1,70
Cat Natvoer Pate Tuna & Chicken 85 gram
€1,70
Puppy
€21,90

Acana

Acana, voeding voor honden en katten

Acana introduceert dé nieuwe standaard in voeding voor jouw hond en kat. De benadering van Acana is geïnspireerd op de natuurlijke behoeften van jouw hond of kat, waarbij ze streven naar voeding die biologisch passend is. Het principe, Biologically Appropriate™, is gebaseerd op het dieet van de voorouders van honden en katten, zoals de grijze wolf en de Afrikaanse wilde kat.

Ieder ingrediënt telt bij Acana

Bij Acana geloven ze dat de sleutel tot gezonde voeding ligt in het gebruik van verse, regionale ingrediënten. De voeding wordt bereid in West-Canada, waar ze samenwerken met lokale leveranciers die ze kennen en vertrouwen. De nadruk ligt op eerlijke ingrediënten, afkomstig van vrije uitloop-gevogelte, nesteieren, op boerderijen gefokt vlees en in het wild gevangen vis, evenals zongerijpte groenten en fruit.

Acana onderscheidt zich van andere merken

Wat Acana onderscheidt, is de duidelijkheid over de aard van de ingrediënten die ze voor hun honden- en kattenvoeding gebruiken. Wanneer ze 'vers', 'rauw', of 'gedroogd' zeggen, bedoelen ze dat:

  • Bij vers dat koeling de enige conserveringsmethode is voor vers gevogelte, vlees, eieren en vis.
  • Bij rauw dat het verse ingrediënten betreft die slechts één keer ingevroren zijn geweest.
  • Bij gedroogd dat er een speciale techniek gebruikt wordt waarbij het vlees door lucht gedroogd wordt bij een lage temperatuur (90 °C).

Authenticiteit en betrouwbaarheid als kernwaarde

De voeding van Acana wordt in eigen keukens bereid, met eigen koks en ingrediënten en ze produceren geen diervoeding voor anderen. Ze beloven dat de voeding voor jouw hond of kat met dezelfde zorg en toewijding wordt bereid als een maaltijd bij jou thuis.

Vertrouwen is essentieel als het gaat om voeding voor je huisdier. Bij Acana nemen ze daarom het volledige proces in eigen hand, van inkoop van ingrediënten tot de ontwikkeling van de voeding. Dagelijks streven ze naar verbetering in hun onderzoeks- en innovatiecentrum. Ze stellen hoge normen voor controle van voedingseigenschappen en werken aan technologieën voor vleesbereiding bij lage temperaturen om een groter aandeel vlees in de voeding te kunnen opnemen.

Kortom, Acana is meer dan diervoeding; het is een toewijding aan de gezondheid en het welzijn van jouw huisdier, met voeding die de natuurlijke behoeften respecteert en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Acana koop je bij Hondjekoek

Bij Hondjekoek vind je een groot assortiment van Acana. Heb je vragen over de producten van Acana? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer