Wat voer ik mijn hond tijdens de vakantie?

Wat voer ik mijn hond tijdens de vakantie?

Alternatieven voor het voeren van vers vlees tijdens de vakantie op een rijtje

De voorbereidingen voor de (zomer)vakantie zijn in volle gang en de meest gestelde vraag bij ons in de winkel is op dit moment: 'Wat voer ik mijn hond tijdens de vakantie'? Daarom hebben wij onze verschillende soorten vakantievoeding op een rijtje gezet.

 

Ik herinner mij dat wij jaren geleden op vakantie gingen met een kleine diepvriezer achter in één van onze bussen en de honden achter in de andere bus. Eén van onze honden deed het toen alleen goed op een combinatie van Carnibest natuurvoer en een kuidenmix. Ik geloof dat we bijna 100 KG moesten vervoeren. Natuurlijk heeft niet iedereen de ruimte om het verse vlees op deze manier mee te nemen.

 

Steeds meer leveranciers komen met houdbaar vers vlees, zo is Carnivoer2GO hier een enorme hardloper. Behalve dat pens ontbreekt, zijn de recepten precies als bij de rauwe variant. Deze worsten zijn van zeer goede kwaliteit en zeer handig om mee te nemen. Helaas zijn deze worsten slecht leverbaar, momenteel zijn alleen de kip en de eend verkrijgbaar. Wij denken een goed alternatief te hebben gevonden in Ritzenberger, dit merk heeft pure worsten, maar ook complete menu's.

 

Ook willen wij onze ruime keuze aan blikvoeding uitlichten. Van diverse merken zijn er goede blikken verkrijgbaar, blikken waar echt veel vlees inzit. Zo zijn er blikken van Bandit, Dibo, Nature Dog Food, Herrmann's, de blikken van Steakhouse zijn geschikt voor honden met allergieën (ze bevatten 1 eiwit) en blikvoeding van Canis Purus, dit merk heeft ook een aantal 100% biologische blikken.

 

Ook zijn er worsten van Kivo, Runner en Meatlove. De laatst genoemde wordt geproduceerd in Duitsland. Voor dit kwalitatief goede merk worden alleen grondstoffen gebruikt die geschikt zijn voor menselijke consumptie. Het vlees, de plantaardige producten en de kruiden zijn afkomstig van boerderijen uit de regio, dit zijn altijd kleinschalige regionale slachthuizen en pluimveebedrijven. Alle ingrediënten worden gedeclareerd, zodat het altijd duidelijk is wat er precies in het product zit. MeatLove gebruikt alleen vers vlees en nooit geen voorbewerkt vlees.

 

Wat ook enorm handig is, is luchtgedroogde of gevriesdroogde voeding, dit kun je al dan niet met water aanlengen. Eigenlijk is het een soort astronautenvoer. Het is zo voedzaam, dat je er maar een beetje van nodig hebt. Ideaal als je weinig ruimte hebt om voeding mee te nemen op vakantie.

 

Daar wij zoveel keuze hebben in houdbare voedingen, is het onmogelijk om ze stuk voor stuk te behandelen in dit artikel. Via deze link kom je in de shop, waar alles op categorie gesorteerd staat. Ook kan het echt geen kwaad om als alternatief eens brokvoeding te voeren. Wanneer je kiest voor merken als Nature Dog Food, Celtic Connection of Eden Petfood heb je een mooie brok met een hoog vleesaandeel.

 

Kom voor een persoonlijk advies graag langs bij ons in de winkel of neem contact op via de mail of telefonisch op 06-13249532 tijdens onze openingstijden. Wij versturen door heel Nederland en België (m.u.z. van diepgevroren producten). Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, is de volgende dag in huis! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.