Hondjekoek blog, informatieve blog over gezondheid van honden en katten

Gedeukte blikken kunnen meestal geen kwaad

Gedeukte blikken kunnen meestal geen kwaad Het komt weleens voor dat we klachten krijgen over deuken in blikken honden- of kattenvoeding die kunnen ontstaan tijdens het transport. Met dit artikel willen we je geruststellen dat dit meestal geen kwaad kan. Een deuk is vaak niets meer dan een vervorming van het blik en vaak geen reden tot zorg over de voedselveiligheid van het product.

Goede voornemens met je hond

Goede voornemens met je hond Het nieuwe jaar is aangebroken en velen van ons hebben weer een lijst met goede voornemens opgesteld. Maar wat dacht je ervan om deze keer niet alleen aan jezelf te denken, maar ook aan je trouwe viervoeter? Goede voornemens zijn vaak gericht op gezonder leven en dit kun je natuurlijk goed samen met je hond nastreven

Vier de feestdagen met je hond of kat

Vier de feestdagen met je hond of kat De feestdagen staan voor de deur en dat betekent gezelligheid, samenzijn en cadeaus. Vergeet niet om je huisdieren te verwennen met de beste producten van Hondjekoek.nl en zorg voor ze tijdens vuurwerkperiodes. Plaats je bestelling op tijd om vertragingen te voorkomen.