Vier de feestdagen met je hond of kat

  • Geplaatst op
  • Door Ramona de Brock
  • Geplaatst in hondentips
  • 0
Vier de feestdagen met je hond of kat

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent gezelligheid, samenzijn en cadeaus. Vergeet niet om je huisdieren te verwennen met de beste producten van Hondjekoek.nl en zorg voor ze tijdens vuurwerkperiodes. Plaats je bestelling op tijd om vertragingen te voorkomen.

Vier de feestdagen met je hond of kat

Over 7 weken is het Kerst! Bij Hondjekoek.nl begrijpen we dat je wellicht ook iets speciaals wilt doen voor jouw hond of kat. Daarom hebben we geweldige producten voor de feestdagen toegevoegd. Zoals wij bekend staan zijn alle producten van goede kwaliteit en vind je in de voeding en snacks voor de feestdagen geen onnodige toevoegingen. We nemen je mee in onze feestdagen collectie:

 

Hondenspeelgoed voor de feestdagen

Maak de feestdagen extra leuk voor je hond met ons assortiment hondenspeelgoed. We hebben keuze uit meer dan 60 verschillende artikelen. Heel veel zachte knuffels van P.L.A.Y., ZippyPaws of FuzzYard, maar ook producten van Sodapup die geschikt zijn om iets lekkers in te stoppen of iets op te smeren, waardoor je hond er lekker lang mee bezig is.

 

Kattenspeelgoed voor de feestdagen

Ook onze katachtige vrienden verdienen aandacht tijdens de feestdagen. Voor de kat hebben wij een aantal unieke krabartikelen zoals een kerstboom of een kerstcadeau waar een rammelend belletje in verstopt zit. Natuurlijk zijn er voor de kat ook een aantal zachte speeltjes. Verras je kat met Kerst!

 

Feestelijke hondensnacks & voeding

Iets lekkers voor je hond met de feestdagen? We bieden een assortiment aan gezonde opties die je huisdier zullen verwennen. Geef lekkere voeding uit blik of een heerlijk koekje. Extra speciaal is de glühwein van Smoothiedog. Dit is natuurlijk geen echte wijn, maar een feestelijke smoothie met hert of kalkoen. Dit kun je geven als tussendoortje of als topper voor over de maaltijd. Reken maar dat je hond extra smult tijdens het kerstdiner.

 

Onze uitblinker is de XL adventskalender. Hiermee tel je samen met je hond vanaf 1 december af naar Kerst. Voor alle producten geldt dat het limited editions zijn en dat ze beschikbaar zijn zolang de voorraad strekt.

 

 

Feestelijke kattensnacks & voeding

Vergeet niet om je kat iets lekkers te geven! Voor de kat hebben wij een multipack met verschillende zakjes graanvrije voeding en bakjes met krokante snacks.

 

Cadeaubonnen van Hondjekoek.nl

Leuk om te vragen en om te geven, onze cadeaubonnen zijn een geweldige keuze. Vergeet niet om een cadeaubon op je verlanglijst te zetten om te kunnen shoppen in onze webwinkel of verras zelf iemand hiermee. Je kunt kiezen uit een bedrag tussen de €20,- en €250,- en er ook een leuke afbeelding aan toevoegen om de bon vervolgens per e-mail te verzenden. Wil je de cadeaubon als fysiek cadeau geven? Stuur dan bon dan naar jezelf om hem vervolgens uit te printen, vervolgens doe je er nog een leuke kaart bij en je hebt iets bijzonders voor onder de boom. Ga hier naar onze speciale cadeaubonnenpagina.

 

Ondersteuning voor je hond bij vuurwerkangst

In de voorbereiding naar de feestdagen is het goed om erbij stil te staan dat we ook naar een periode toegaan waarbij er vuurwerk afgestoken wordt. Dit kan bij huisdieren angst en stress veroorzaken. Bij Hondjekoek bieden we producten aan om je hond te ondersteunen bij vuurwerkangst. In dit blogartikel vind je een stappenplan waarmee je uiterlijk 1 december begint.

 

 

Bestel op tijd voor de feestdagen

We willen ervoor zorgen dat je bestelling op tijd aankomt voor de feestdagen. Houd er rekening mee dat er drukte kan ontstaan bij de bezorgdiensten, hier hebben wij helaas geen invloed op.

 

  • Kerst: Bestellingen geplaatst vóór vrijdag 22 december 15:00 uur worden vóór Kerst verzonden. Bestellingen na vrijdag 22 december, 15:00 uur worden op woensdag 27 december verzonden.

 

  • Nieuwjaar: Bestellingen geplaatst vóór vrijdag 29 december 15:00 uur worden nog dit jaar verzonden. Bestellingen na vrijdag 29 december 15:00 uur worden in het nieuwe jaar op dinsdag 2 januari verzonden.

 

Hoewel wij niet deelnemen aan Black Friday en Cyber Monday kunnen deze dagen extra drukte bij bezorgdiensten met zich meebrengen. Houd er rekening mee dat er, buiten onze controle, vertragingen kunnen optreden. We raden altijd aan om op tijd te bestellen om teleurstelling te voorkomen, maar doe dit zeker rondom de feestdagen.

 

We hopen je met dit blogartikel geïnspireerd te hebben om iets leuks te doen voor je hond of kat met de feestdagen. Op deze pagina kun je al onze suggesties terugvinden.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.