• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Al geruime tijd was ik op zoek naar diverse soorten kvv (vers vlees) en natuurlijke snacks voor mijn eigen honden. Hier in de buurt was er geen winkel te bekennen met een divers assortiment. In augustus 2012 bestond daarom het idee om naast mijn hondenuitlaatservice (Speedy Hondenuitlaatservice) een webwinkel te beginnen in natuurlijke snacks die door het hele land verzonden konden worden (vandaar 'Hondje koek'?) en al snel werd er een pand gevonden aan de Zijlweg in Overveen, waar genoeg mogelijkheden waren om alles op te slaan en een aantal vriezers te plaatsen en om bovendien open te gaan als verkoop-/afhaalpunt. Natuurlijk hadden we gehoopt dat Hondjekoek.nl een succes zou worden, maar we hadden niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Al snel groeiden we uit het pand, dus op zoek naar extra opslagruimte. Dit vonden wij in de Floresstraat in Haarlem: 135 m2 extra ruimte en bovendien ook een pand met winkelbestemming. Sinds december 2015 zijn wij nu helemaal gevestigd in het pand in Haarlem.

Ongeveer 80% van ons assortiment bestaat uit natuurlijke voeding & snacks voor de hond, maar ook al zegt de naam het niet, ook voor de kat hebben wij inmiddels een mooi assortiment. Klantenservice, eerlijk advies en snelle levering staan bij ons hoog in het vaandel. Veel baasjes uit de regio weten de weg naar Hondjekoek.nl in Haarlem te vinden, mede dankzij de vele mond tot mond reclame die er gemaakt wordt tijden het uitlaten van de hond in het bos, in het park of op het strand. Hier zijn wij enorm dankbaar voor!

Een goed begin van 2019
Goede voornemens horen bij een nieuw jaar, wij helpen je graag op weg om de gezondheid van je hond te bevorderen.
Lees meer
Online spaarpunten
Lees hier hoe ons nieuwe spaarsysteem werkt:
Lees meer
Wat voer ik mijn hond tijdens de vakantie?
Alternatieven voor het voeren van vers vlees tijdens de vakantie op een rijtje
Lees meer
Natuurlijke druppels tegen vlooien en teken
Je hond, kat, fret of knaagdier op een natuurlijke manier beschermen tegen vlooien en teken, kan dit?
Lees meer
CBD-olie voor dieren
CBD-olie van De Groene Os van de allerhoogste kwaliteit! Voor ontspanning en bij verschillende aanhoudende verschijnselen. Voor honden, katten, pony's en paarden.
Lees meer

Bekijk alles