• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zwergnase

Merken
Supplementen
Soort snack
Voedingsinformatie
Geschikt
Bio Wonderolie Immuun
€29,50
Bio Wonderolie Tanden 140 gram
€29,50
Bio Kruiden Schijnzwanger 60 gram
€33,50
Bio Kruiden Plaaggeest Verdrijver
€27,50
Bio Kruiden Stress 42 gram
€26,40
Bio Dental Snack 180 gram
€10,90
Bio Dental Snack Zwergies 90 gram
€8,50
Bio Kruiden Senior 60 gram
€26,50
Kruiden Gewrichten (51% bio) 100 gram
€33,50

Zwergnase

Zwergnase hond en kat

Het Duitse merk Zwergnase maakt biologische kruidenmixen voor hond en kat. De biologische geteelde kruiden worden door Zwergnase verwerkt tot natuurlijke diergeneesmiddelen. 

Natuurlijk middel tegen teken

Het meest bekende en succesvolle product van Zwergnase is de Zwergnase Bio Wonderolie ImmuunDeze olie kan door de voeding van de hond of kat worden gegeven. De natuurlijke kruiden samen met de biologische kokosolie maken de geur van het huisdier onaantrekkelijk voor teken. 

Zwergnase bio wonderolie Immuun

De Zwergnase bio wonderolie Immuun bevat als werkzame stof kokosolie aangevuld met verschillende kruiden. Je geeft de olie door de voeding. Als jouw hond het zo ook lust mag je het ook zo geven. De Zwergnase biowonderolie Immuun is een 100% natuurlijk alternatief op de reguliere middelen tegen teken. Veilig en effectief. 

Zwergnase hond

Zwergnase kruidenmixen worden in Duitland gemaakt van 100% biologische kruiden. De Zwergnase producten voor de hond zijn de wonderolie tegen teken, de natuurlijke wormverdrijver en de natuurlijke tandolie voor de hond. Maar ook voor gezonde gewrichten, een goede spijsvertering en tegen stress heeft Zwergnase effectieve kruidenmixen. 

Kruiden tegen wormen hond

De Zwergnase Bio Kruiden Plaaggeest Verdrijver is een natuurlijke manier om wormen bij de hond te voorkomen en bestrijden. Deze kruiden hebben ook een kalmerend effect op de darmen. De kruiden kunnen in een kuur van 7 dagen aan de hond worden gegeven. Na 3 weken herhaal je de kuur van 7 dagen. 

Zwergnase Nederland

De natuurlijke kruidenproducten van Zwergnase kun je in Nederland en België vinden bij Hondjekoek in onze webshop. Wist je dat de we Zwergnase Wonderolie Immuun alweer 5 jaar in ons assortiment hebben en dat we alleen maar positieve feedback op dit product ontvangen? 

Zwergnase online bestellen

Ben je op zoek naar de Zwergnase prducten voor de hond of kat en wil je deze graag online bestellen? Dat kan! Online bestel je de Zwergnase producten eenvoudig. Je kunt dit doen via onze website of via onze gratis app. Bestel je via de Hondjekoek app? Dan kun je zelf een cadeautje uitkiezen bij jouw bestelling. 

Lees meer