• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Runner

Merken
Gevogelte, Vis of Insecten
Vleessoorten
Voedingsinformatie
Geschikt
Runner Kalkoen 800 gram
€3,50
Runner Lam & Rijst 800 gram
€3,50
Runner Kip & Rijst 800 gram
€3,50
Runner Vis & Rijst 800 gram
€3,50
100% worst eend & rijst 400 gram
€2,70
100% worst lam & rijst 400 gram
€3,05
100% worst paard & rijst 400 gram
€3,95
100% worst konijn & rijst 400 gram
€3,55
100% worst rund & rijst 400 gram
€2,70
100% worst kip & rijst 400 gram
€2,70
100% worst hert & rijst 400 gram
€3,05

Runner

Runner houdbare worsten

De houdbare worsten van Runner bestaan uit 97% vlees. Deze gezonde gestoomde worsten zijn geschikt voor iedere hond. Je kunt de worsten gebruiken als complete dagelijkse maaltijd, als alternatief op KVV wanneer je op reis bent, als verantwoord tussendoortje en om de brokken aantrekkelijker mee te maken. 

Gestoomde worst hond

De houdbare worsten voor de hond worden ook wel gestoomde worst genoemd. Om de vleesworsten houdbaar te maken buiten de vriezer of koelkast worden ze kort gestoomd. Heb je worst eenmaal aangebroken? Dan bewaar je deze wel in de koelkast. Gestoomde worsten zijn voor de hond erg lekker. Ideaal voor kieskeurige eters. 

Gestoomde worsten voor vakantie

Runner maakt verse voeding voor honden die in de diepvries bewaard moeten worden. Maar wat doe je nu als je op vakantie gaat? Dan neem je de gestoomde worsten van Runner mee. Zo heeft de hond nog steeds een voeding op basis van vers vlees. De gestoomde worsten hoeven niet de vriezer in en zijn dus handig voor onderweg of op vakantie.

Voor kieskeurige honden

Een andere groep honden die altijd erg enthousiast worden van de Runner houdbare worsten zijn de kieskeurige eters. Is jouw hond een moeilijke eter die erg kieskeurig is? Een gestoomde worst met een hoog vleesaandeel weet de meeste honden over de streep te trekken om te gaan eten. 

Als dagelijkse voeding

Runner worsten zijn compleet qua voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Je kunt de worsten dan ook als dagelijkse voeding aan de hond geven. Dan hoeft er verder niets anders gegeven te worden. Erg handig voor de kieskeurige eters en senior honden die soms moeite kunnen hebben met kauwen op harde brokken. 

Als voedzaam tussendoortje

Een andere manier waarop je de Runner worsten kunt gebruiken is als voedzaam tussendoortje. Ga je een dag lang wandelen met de hond? Neem dan een Runner worst mee in jouw rugzak en geef jouw hond stukjes van de worst als tussendoortje. Of snij de worst in kleine blokjes en geef deze door de brokken heen of als beloning. 

Goedkope hondenworsten

Gestoomde worsten voor de hond kunnen erg prijzig zijn. Een reden daarvoor is het hoge vleesgehalte. Toch zijn de Runner worsten met 97% vlees in vergelijking met andere merken spotgoedkoop. Dat is nog eens goed nieuws in de tijd dat alles duurder wordt. De rollen zijn groot: 800 gram, maar je kunt ze ook in plakken snijden en daarna per plak invriezen wanneer je kleinere honden hebt. 

Welke worsten mag een hond?

Wil je jouw hond zo nu en dan ook een plakje of stukje worst geven? Kies dan in elk geval voor worsten die speciaal voor honden zijn gemaakt. De gestoomde worsten van Runner zijn een goede keuze worsten voor de hond. Zonder ongewenste toevoegingen en met 97% gestoomd vlees. Smakelijk en gezond. Wil je ons hele assortiment gestoomde worsten bekijken? Dat kan ook! We hebben een enorme keuze in hondenworsten. 

Runner houdbare hondenworsten bestellen

De Runner houdbare hondenworsten bestel je eenvoudig online op Hondjekoek.nl. Naast onze webshop hebben we ook een Hondjekoek Bestel App, waar je een cadeautje kunt uitzoeken bij jouw bestelling zodra deze meer dan 50 euro is. Dagelijks verzenden we bestellingen binnen Nederland en naar België. 

Lees meer