• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kivo

Merken
Gevogelte of Vis
Vleessoorten
Voedingsinformatie
Houdbare worst eend 600 gram
€4,50
Houdbare worst lam 600 gram
€4,95
Kalkoen
€2,25
5 Diersoorten
€2,20
Houdbare worst kip&zalm 600 gram
€4,50
Groentenworst 250 gram
€1,70
Houdbare worst rund&kip 600 gram
€4,35
Houdbare worst rund 600 gram
€4,70
Houdbare worst kip 600 gram
€3,95
Rund & Kip
€2,10
Miauw Rund-Kip-Zalm Mix 250 gram
€1,30
Paard & Konijn 500 gram
€3,45
Rund
€2,30
Rund & Eend
€2,40
Konijn 500 gram
€2,85
Eend 500 gram
€2,60
Lam 500 gram
€3,05
Kip & Vis 1 KG
€3,95
Kip
€2,10

Kivo

Kivo is het eerste merk dat in Nederland begon met de verkoop van vers vlees voor honden. De naam KIVO is afgeleid van de naam Kip van de Vorst, van de naam van Bert van de Vorst. Hij was een gepassioneerde hondenfokker met veel liefde voor zijn dieren. Hij ontwikkelde een complete, natuurlijke voeding. Een voeding die geïnspireerd was op prooidieren van wolven uit de natuur. Zijn visie was: honden blijven het gezondst als ze voeding krijgen waar hun lichaam voor is gemaakt. Voeding zoals de natuur het ooit heeft bedoeld. Hij ontwikkelde 100% rauw vlees, van goede kwaliteit. Hiermee was het merk KIVO geboren.

Kivo hondenvoer

Kivo hondenvoer is er als complete voeding en ook verkrijgbaar als aanvullende voeding voor je hond. De grondstoffen de gebruikt worden zijn van de hoogste kwaliteit, en daardoor zelfs geschikt voor menselijke consumptie. De producten worden geproduceerd volgens de strenge H.A.C.C.P. normen en staan onder controle van de Voedsel en Waren Autoriteit. Alle producten van Kivo hondenvoer zijn vrij van E-nummers en geur-, kleur- en smaakstoffen.

Kivo vlees

De Kivo vlees voeding is er voor honden van diverse leeftijden. Er is voor zowel de puppy, als voor de volwassen hond een aparte voedingslijn. Op deze manier kan er het best tegemoet gekomen worden aan de voedingswensen van deze verschillende leeftijden. Het Kivo vlees is verkrijgbaar in de verse varianten. Ook is er Kivo Meat to Go in het assortiment. Deze worst is na ontdooiing nog 2 a 3 dagen houdbaar in de koelkast. Het is makkelijk in plakjes te snijden voor onderweg of geschikt als gezonde beloning.   

Kivo kvv

Kivo kvv  bevat uitsluitend vers vlees, zoals kip of rund.  Deze diepgevroren complete voeding zit vol met natuurlijke ingrediënten, geschikt voor elke hond. De verse vlees rollen zijn vrij van gluten, granen, soja, suikers en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Het advies van Kivo is om je hond 3 tot 5 verschillende diersoorten te voeren. Dit is om zoveel mogelijk het natuurlijke voedingspatroon van je hond na te bootsen. Kivo kvv is er ook in aanvullende voeding voor je hond. Deze voeding is heel geschikt als afwisseling voor een gezond voedingspatroon, maar niet geschikt als een complete voeding. Een voorbeeld van deze aanvullende kvv voeding is “de 4 vissoorten mix”.

Kivo hondenvoeding bij Hondjekoek

De producten van Kivo bestel je gemakkelijk online bij Hondjekoek. Maar let op: wij verzenden geen diepgevroren producten, deze kun je alleen afhalen in onze winkel. Je kunt zo binnen stappen of eenvoudig vooraf bestellen en reserveren. Eventueel samen met andere artikelen die je nodig hebt.

Heb je een grote hoeveelheid nodig? Dan is het noodzakelijk om vooraf te bestellen. Vanaf 30 KG kun je gebruik maken van staffelkorting. Je dient de producten dan wel op het afgesproken tijdstip in 1 keer op te halen. Als je vooraf besteld via de website of de app dan kies je bij het afronden van de bestelling voor “afhalen in de winkel”. Je ontvangt altijd een bericht als de bestelling voor je klaarstaat.

Als je gebruik maakt van onze Hondjekoek app, kun je bij besteding vanaf €50 een gratis cadeautje uitzoeken! Heb je vragen over onze producten of advies nodig wat je het beste kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Lees meer