• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kivo

Merken
Supplementen
Gevogelte, Vis of Insecten
Vleessoorten
Voedingsinformatie
Geschikt
Houdbare worst eend 600 gram
€4,50
Sardineolie Groenlipmossel & Haaikraakbeen
€24,95
Persbrok Eend graanvrij
€32,25
Houdbare worst lam 600 gram
€4,95
Persbrok Lam graanvrij
€28,95
Vloeibaar Schapenvet met Knoflook 500 ml
€19,95
Schotse Zalmolie
€16,60
Houdbare worst kip 600 gram
€4,10
Houdbare worst rund&kip 600 gram
€4,35
Houdbare worst kip&zalm 600 gram
€4,50
Houdbare worst rund 600 gram
€4,70
Schapenvet & Omega 3 olie 500 ml
€19,25
Sardineolie Puur Wildvang 500 ml
€20,95
Persbrok Kip glutenvrij
€26,75

Kivo

Kivo is het eerste merk dat in Nederland begon met de verkoop van vers vlees voor honden. De naam KIVO is afgeleid van de naam Kip van de Vorst, van de naam van Bert van de Vorst. Hij was een gepassioneerde hondenfokker met veel liefde voor zijn dieren. Hij ontwikkelde een complete, natuurlijke voeding. Een voeding die geïnspireerd was op prooidieren van wolven uit de natuur. Zijn visie was: honden blijven het gezondst als ze voeding krijgen waar hun lichaam voor is gemaakt. Voeding zoals de natuur het ooit heeft bedoeld. Hij ontwikkelde 100% rauw vlees, van goede kwaliteit. Hiermee was het merk KIVO geboren.

Kivo hondenvoer

Kivo hondenvoer is er als complete voeding en ook verkrijgbaar als aanvullende voeding voor je hond. De grondstoffen de gebruikt worden zijn van de hoogste kwaliteit, en daardoor zelfs geschikt voor menselijke consumptie. De producten worden geproduceerd volgens de strenge H.A.C.C.P. normen en staan onder controle van de Voedsel en Waren Autoriteit. Alle producten van Kivo hondenvoer zijn vrij van E-nummers en geur-, kleur- en smaakstoffen.

Kivo gestoomde vleesworsten

De Kivo vlees voeding is er voor honden van diverse leeftijden. Er is voor zowel de puppy, als voor de volwassen hond een aparte voedingslijn. Op deze manier kan er het best tegemoet gekomen worden aan de voedingswensen van deze verschillende leeftijden. De vleesworsten zijn gestoomd en zo lang houdbaar. Na het openen in de koelkast bewaren en binnen 2-3 dagen opmaken. 

Kivo hondenvoeding bij Hondjekoek

De producten van Kivo bestel je gemakkelijk online bij Hondjekoek. 

Als je gebruik maakt van onze Hondjekoek app, kun je bij besteding vanaf €50 een gratis cadeautje uitzoeken! Heb je vragen over onze producten of advies nodig wat je het beste kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Lees meer