• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betty Miller

Merken
Supplementen
Gevogelte, Vis of Insecten
Soort snack
Voedingsinformatie
Geschikt
Functional Treats Good Dog 100 gram
€2,50
Functional Treats Chunky Dog 100 gram
€2,50
Grain Free Banana, Apple & Blueberry bones 400 gram
€5,90
Grain Free Duck & Orange bones 400 gram
€5,90
Grain Free Cheese little bones 400 gram
€5,90
Wheat Free Peanut Butter mini's 400 gram
€5,90
Wheat Free Salmon & Seaweed bones 400 gram
€5,90
Functional Treats Fresh Dog 100 gram
€2,50
Wheat Free Cheese mini's 400 gram
€5,90
Grain Free Garlic Chicken paws 400 gram
€5,90
Functional Treats Dozy Dog 100 gram
€2,50
Functional Treats Brunch Dog 100 gram
€2,50
Grain Free Charcoal bites 400 gram
€5,90
Functional Treats Good Pup 100 gram
€2,50
Wheat Free Chicken & Herb bones 400 gram
€5,90
Grain Free White Fish & Potato paws 400 gram
€5,90
Wheat Free Chicken & Liver bones 400 gram
€5,90

Betty Miller

Betty Miller hondenkoekjes

De hondenkoekjes van Betty Miller worden ambachtelijk gebakken in Engeland. Ze zijn 100% natuurlijk en handgemaakt met de beste ingrediënten. 

Graanvrije hondenkoekjes

Betty Miller weet dat honden soms allergisch kunnen zijn voor granen. Zeker bij hondenkoekjes heb je dan vaak geen keuze meer. Maar gelukkig bakken ze bij Betty Miller gezonde hondenkoekjes zonder granen. Is jouw hond alleen allergisch voor tarwe? Dan kun je ook nog kiezen voor de hondenkoekjes zonder tarwe. Deze bevatten wel haver en rijst, maar dat is voor de meeste honden natuurlijk helemaal geen probleem. Maar juist smakelijk en gezond. 

Hondenkoekjes met banaan

Is jouw hond gek van banaan? Dat komt goed uit. Betty Miller heeft heerlijke hondenkoekjes met banaan. In de hondenkoekjes zit niet alleen banaan, maar ook appel en blauwe bessen. Superlekker en gezond voor jouw hond. 

Hondenkoekjes van Betty Miller

Je denkt vast dat de hondenkoekjes van Betty Miller ook worden gebakken door Betty Miller. Maar nee, de broers Alex en Leo Baker (wel weer heel toepasselijk) zijn het brein en de handen achter Betty Miller hondenkoekjes. De missie van Alex en Leo? De beste natuurlijke hondenkoekjes maken. Ambachtelijk en langzaam gebakken in de oven. Om zo alle voedingsstoffen te behouden. 

Hondenkoekjes puppy

Geef je jouw puppy nu ook graag een lekker hondenkoekje maar dan speciaal voor puppy's. De Betty Miller Good Pup is een hondenkoekje speciaal voor puppy's

De beste hondenkoekjes

Natuurlijk wil je allerbeste hondenkoekjes voor jouw hond. Maar wat maakt een hondenkoekje nu een echt goed hondenkoekje? Bij Betty Miller maken ze de beste hondenkoekjes door ze ambachtelijk te bakken van ingrediënten die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie. Ze gebruiken geen geur- kleur- en smaakstoffen en geen onnatuurlijke conserveermiddelen. Ze vergeten ook de smaak niet, dus jouw hond kan wel smullen van deze gezonde koekjes.

Betty Miller online bestellen

Alle verschillende soorten hondenkoekjes van Betty Miller kun je eenvoudig online bestellen bij Hondjekoek. Wij verzenden door heel Nederland en België. 

Lees meer