• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Beco Pets

Merken
Soort snack
Voedingsinformatie
Geschikt
BecoBall
€8,90
Poepzakjes XL 100% afbreekbaar
€5,50
Beco Printed Bowl
€10,90
BecoBone
€8,90
BecoBags poepzakjes Mint
€5,50
Beco Hoop on a Rope
€12,90
Beco Hemp Squeaker
€8,90
Poepzakjes composteerbaar
€6,95
Poepzakjes XL 100% afbreekbaar 300 stuks
€16,95
Beco Travel Bowl
€8,90
Plush Toy Krab
€19,90
Treats Peanut with Coconut & Turmeric 70 gram
€3,95
BecoPocket poepzakhouder
€7,50
Plush Toy Octopus
€17,90
BecoBags poepzakjes met handvaten 120 stuks
€9,40
Treats Choc with Camomime & Quinoa 70 gram
€3,95
Plush Toy Koala
€16,90
Treats Cashew Pumpkin Seed & Carrot 70 gram
€3,95
Plush Toy Spin
€16,90
Hemp Ring
€12,90
Beco Placemat
€19,90
Plush Toy Tijger
€17,90
Plush Toy Pinguin
€12,90
Plush Toy Flamingo
€17,90

Beco Pets

Beco

Beco Pets maakt ecologische speeltjes en materiaal voor honden en katten. Alle producten zijn gemaakt van biologisch afbreekbare materialen zoals rijst en bamboe.

Biologisch afbreekbare hondenpoepzakjes

De Beco Bags, oftewel de poepzakjes, zijn 100% eco-vriendelijk en voor 100% biologisch afbreekbaar. Ze zijn groot, sterk en milieuvriendelijk. Geschikt voor hondendrollen van alle maten. Het rolletje waar de poepzakjes op zitten is ook gemaakt van gerecycled karton evenals de omverpakking waar de zakjes in zitten. 

Hondenpoep opruimen, waarom?

Het is geen leuk klusje de poep van jouw hond opruimen. Dat begrijpen we allemaal. Maar het is wel heel belangrijk. Niet alleen voor jouw medemensen die ook niet graag in de hondenpoep stappen. Juist ook voor het welzijn van honden. Hondenziektes en wormen kunnen worden opgelopen door het snuffelen aan een hondendrol die door iemand is achtergelaten. En wist je dat wanneer koeien per ongeluk in aanraking komen met een hondendrol ze hun kalf kunnen verliezen? Opruimen dus!

Grootverpakking poepzakjes hond

Heb je heel veel hondenpoepzakjes nodig? Dan ben je voordeliger uit met een grootverpakking hondenpoepzakjes. In de grootste verpakking van de poepzakrolletjes van Beco zitten wel 270 poepzakjes. Dat zijn 18 rolletjes met 15 zakjes per rol. De rolletjes kunnen in alle poepzakdispencers. 

Hondenpoepzakjes op grote rol

Heb jij nu liever een grote rol met hondenpoepzakjes? Ook daar heeft Beco aan gedacht. De Beco Bags 300 stuks is 1 grote rol met 300 poepzakjes. De rol zit in een doos met handige opening waardoor je de zakjes er 1 voor 1 af kan halen. Handig om altijd naast de deur te hebben staan voordat je gaat wandelen. Of naast de tuindeur als de honden wel eens in je tuin poepen.

Waar koop je hondenpoepzakjes?

De biologisch afbreekbare hondenpoepzakjes van Beco Pets koop je online in onze webwinkel.

Beco Bags Maïszetmeel

Wil je nu poepzakjes voor jouw hond met de allerlaagste ecologische voetafdruk? Dan kies je niet alleen de biologisch afbreekbare poepzakjes, maar de poepzakjes die gemaakt zijn van Maïszetmeel; Beco Bags Composteerbaar. De productie en het afbreken zijn het minst belastend voor het milieu omdat het voor 100% uit natuurlijk materiaal bestaat. 

Over Beco Pets

"Het is tijd om net zo goed voor onze planeet te zorgen als dat we dat doen voor onze honden. Bij Beco Pets doen we er alles aan om op de meest duurzame manieren producten van de hoogste kwaliteit voor huisdieren te maken. Zodat baasjes zich op belangrijkere zaken kunnen focussen als buikwrijven en aaien." Aldus de mensen achter Beco Pets.

Beco Pets is een Engels bedrijf dat kijkt naar de nieuwste technologie om ze te helpen het beste uit de natuur te halen en de milieu-impact van de productie tot een minimum te beperken. Ze houden ervan om samen met hun leveranciers nerds te worden en op zoek te gaan naar technologische vooruitgang waarmee ze nog betere producten kunnen maken met een kleinere ecologische voetafdruk.

Beco Bags bestel je online bij Hondjekoek

Bij Hondjekoek vind je een uitgebreid assortiment producten van Beco. Bestel de producten eenvoudig online in de webwinkel of via de app. Heb je vragen over de producten van Beco? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer