• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Agilitoy

Merken
Geschikt
Sheepzilla
€21,95
RaBraidy
€28,95
Rabbite Pocket
€18,45
TugX
€19,45
Sheepsy Natural
€19,95
Fluffy Braid
€39,95
Tugger
€11,45
Sheepinity Natural
€17,95
Rabbite Squeaker
€19,95
FurryTail
€34,95
Fauxtastic Leash
€37,95
Rabbitaza
€22,95
Tugado
€12,95

Agilitoy

Agilitoy: motiverend en duurzaam hondenspeelgoed

Ontdek Agilitoy, hondenspeeltjes die maximale motivatie en duurzaamheid bieden! Handgemaakt in de EU is dit speelgoed ontworpen om lang mee te gaan.

Bij Agilitoy wordt er gestreven naar maximale motivatie en duurzaamheid. Het handgemaakte speelgoed is ontworpen om:

  • Hard aan te kunnen trekken
  • Sterke bijtkrachten en scherpe tanden te weerstaan
  • Het lichaam van hond en baas zoveel mogelijk te ontlasten
  • Veilig en comfortabel mee te spelen

Ontdek hoe Agilitoy begon

Agilitoy oprichtster Laura Knol, actief in de wereld van hondenbehendigheid ontdekte de tekortkomingen van bestaand motivatiespeelgoed. Het viel snel uit elkaar, vooral bij sterke beten. Laura besloot zelf duurzaam speelgoed te maken, wat de start betekende van Agilitoy.

Het zelfgemaakte speelgoed werd opgemerkt tijdens behendigheidswedstrijden. De vraag groeide en Laura verplaatste haar naaimachine van de slaapkamer naar de schuur. Agilitoy groeide organisch, gestimuleerd door enthousiaste honden, trainers en winkels.

Om aan de groeiende vraag te voldoen, professionaliseerde Agilitoy eind 2021 onder leiding van Jeroen Happel. Een professioneel naaiatelier werd ingeschakeld, waar het speelgoed nu dagelijks met zorg wordt gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Agilitoy is maatschappelijk betrokken

Bij Agilitoy wordt maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid serieus genomen. De principes van Agilitoy omvatten:

  • Bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt: De speeltjes worden handgemaakt door mensen die extra ondersteuning nodig hebben om te integreren op de arbeidsmarkt.
  • Het beperken van de ecologische voetafdruk: Speeltjes die lang meegaan, van duurzame materialen en gerecyclede verpakkingen.
  • Dierenwelzijn wordt niet vergeten: De huiden die gebruikt worden voor de speeltjes zijn restproducten en niet afkomstig van gefokte dieren.

Bestel Agilitoy bij Hondjekoek

Bij Hondjekoek ben je aan het juiste adres voor de hangemaakte speeltjes van Agilitoy. Er is een uitgebreid assortiment uit voorraad leverbaar. Let wel: de speeltjes worden assorti geleverd, het is een verrassing welke kleur je ontvangt. Je krijgt je bestelling snel thuisbezorgd.

Bij je bestelling kun je vanaf een klein bedrag een cadeautje uitzoeken! Heb je vragen over onze producten of advies nodig wat je het beste kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Lees meer