• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Onze liefde voor honden en interesse in natuurlijke producten resulteerde in 2012 tot de start van het familiebedrijf Hondjekoek. Wat in 1e instantie bedoeld was als webwinkel met natuurlijke snacks voor honden, groeide uit tot een volwaardige pakket met een fysieke winkel in IJmuiden en een webwinkel. Hiermee breidde ook ons assortiment flink uit. Naast natuurlijke hondensnacks hebben wij nu ook een ruime keuze in natuurlijke voeding voor honden en katten, supplementen, verzorgingsproducten en hippe hondenspeeltjes. Alles zonder onnodige toevoegingen, suikers en geur-, kleur- en smaakstoffen.

Voor advies en onze verse maaltijden voor honden en katten uit de vriezer kun je bij ons langskomen in de winkel in IJmuiden, de rest van ons assortiment (m.u.z. van de producten van Dog Lovers Gold en Cat Lovers Gold) verzenden wij ook per post door heel Nederland en België. Klik hier voor meer informatie over ons team

Informatie over hondensnacks
Hondensnacks zijn er in allerlei soorten en maten. Je hebt natuurlijke hondensnacks, gedroogde hondensnacks, hypo-allergene snacks, hondenkoekjes, kauwbotten, churpi's, beloningssnacks.. Wij vertellen graag over de verschillende soorten en waarom wij bewust voor deze snacks hebben gekozen.
Lees meer
De voordelen van natuurlijke hondenvoeding
Een goede gezondheid is iets waar we allemaal mee bezig zijn en onze geliefde huisdieren verdienen natuurlijk dezelfde kwaliteit zorg. Eten is daarbij cruciaal en daarom is natuurlijke hondenvoeding steeds populairder aan het worden.
Lees meer
Supplementen voor je hond
Je denkt er misschien niet aan maar honden hebben net zo goed als mensen ook basis supplementen nodig in hun dieet. Ze vormen een geweldige en doeltreffende manier om je hond gelukkig en gezond te houden gedurende de verschillende levensfasen.
Lees meer
Podcast met Erwin van Gijtenbeek
OERsterk Podcast met drs. Richard de Leth:Erwin van Gijtenbeek: “De mens heeft taal uitgevonden om de waarheid te verbergen”.
Lees meer
Darmprotocol
Het Darmprotocol van de Groene Os is een duidelijk programma om de darmgezondheid van jouw huisdier blijvend te verbeteren. Het darmprotocol bestaat uit een overzichtelijk stappenplan.
Lees meer

Bekijk alles

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »