• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Carnibest

Merken
Supplementen
Gevogelte of Vis
Vleessoorten
Soort snack
Voedingsinformatie
Natuurvoer
€3,15
Struisvogelsnacks 500 gram
€6,20
Glucobest 250 gram
€41,65
Gevuld bot pens ca 22 cm
€5,20
Lamsvleessticks gevlochten ca 15 cm
€4,05
Natuurvoer Bio
€3,95
Lamslong plat 200 gram
€5,95
Kalkoen
€4,20
Lamslongblokjes 1 KG
€26,75
Eend
€4,20
Natuurvoer voor de kat 500 gram
€3,95
Aktief
€3,15
Lam
€3,65
Puppy 500 gram
€3,15
Kippennekken 500 gram
€2,00
Kip
€3,65

Carnibest

De kwaliteit van Carnibest heeft zich al jarenlang ruimschoots bewezen. De voeding van Carnibest is vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen, houdbaarheidsmiddelen, synthetische toevoegingen, varkensvlees, slachtafval en dierproeven.

Carnibest brengt voeding op de markt voor honden, katten en fretten. De grondstoffen voor de producten zijn 100% geschikt geschikt voor menselijke consumptie. Bij enorm veel dieren is de gezondheid aanzienlijk verbetert na overgang op deze gezonde voeding. Daarnaast wordt Carnibest door bijna alle honden, katten en fretten met zeer veel smaak gegeten.

Carnibest voor je hond, kat of fret

De producten van Carnibest bestel je gemakkelijk online bij Hondjekoek. Maar let op: wij verzenden geen diepgevroren producten, deze kun je alleen afhalen in onze winkel. Je kunt zo binnen stappen of eenvoudig vooraf bestellen en reserveren, eventueel samen met andere artikelen die je nodig hebt.

Heb je een grote hoeveelheid nodig? Dan is het noodzakelijk om vooraf te bestellen. Vanaf 30 KG kun je gebruik maken van staffelkorting. Je dient de producten dan wel op het afgesproken tijdstip in 1 keer op te halen. Als je vooraf besteld via de website of de app dan kies je bij het afronden van de bestelling voor “afhalen in de winkel”. Je ontvangt altijd een bericht als de bestelling voor je klaarstaat.

Als je gebruik maakt van onze Hondjekoek app, kun je bij besteding vanaf €50 een gratis cadeautje uitzoeken! Heb je vragen over onze producten of advies nodig wat je het beste kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Lees meer