• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

STOP!

Merken
Supplementen
Geschikt
Animal Bodyguard Aromatherapie
€26,95
STOP! Extra ProtecTick 125 ml
€15,95
STOP! Omgevingsspray 1 ltr
€31,95
STOP! Vlooienshampoo 250 ml
€16,95

STOP!

STOP! Animal Bodyguard

De natuurlijke producten van STOP! Animal Bodyguard zijn het veilige alternatief op de reguliere middelen tegen vlooien en teken voor de hond en de kat. 

Vlooienbesmetting voorkomen

Als er 1 vlo op de hond of kat zit, kan het hele huis of de hele tuin al vergeven zijn met vlooieneitjes en larven. Het beste wat je kunt doen is op natuurlijke wijze voorkomen dat er ooit een vlooienbesmetting ontstaat. Is er al sprake van een vlooienbesmetting? Was jouw huisdier met de STOP! Vlooienshampoo, begin met stofzuigen van jouw huis en was alle kleedjes en dekentjes. Spray vervolgens jouw huis met de STOP! Omgevingsspray.

STOP! omgevingsspray

De STOP! Omgevingsspray is een natuurlijke maar effectieve spray om vlooieneitjes en vlooienlarven te doden. De spray is gemaakt van plantaardige ingrediënten. Je hoeft het huis niet te verlaten en ook niet urenlang te ventileren na het sprayen. Deze natuurlijke omgevingsspray is veilig in het gebruik. Dieren en mensen hoeven niet naar buiten tijdens het sprayen. De natuurlijke spray is heel goed preventief in te zetten om het hele jaar door een vlooienuitbraak te voorkomen. Door regelmatig te sprayen kunnen eventueel meegebrachte vlooien wel eitjes leggen in huis, maar deze komen niet uit door de spray.

Natuurlijke middelen tegen vlooien

De producten van STOP! Animal Bodyguard helpen iedere huisdiereigenaar in de strijd tegen vlooien. Maar dan op natuurlijke wijze met de STOP! producten op basis van etherische oliën. STOP! is begonnen met alleen natuurlijke pipetten tegen vlooien. Inmiddels hebben ze een heel assortiment aan natuurlijke middelen voor hond, kat en knaagdier.

STOP Bodyguard pipetten

De pipetten van STOP! Bodyguard beschermen jouw huisdier het hele jaar rond tegen vlooien en teken. Een pipet met alleen natuurlijke en veilige ingrediënten. Speciaal voor alle huisdieren; hond, kat, konijn, knaagdier en fret. De hond mag gewoon geaaid worden na het toedienen van een pipet. Heb je extra bescherming nodig tegen hardnekkige teken? Gebruik dan aanvullend de Extra ProtecTick spray.  

Natuurlijke vlooienshampoo

Bij een goede vlooienshampoo is het niet alleen belangrijk dat de vlooien doodgaan. Je wilt ook dat de vlooien niet terugkomen. En dat de vacht en huid van jouw huisdier niet onnodig beschadigd raakt. De STOP! Shampoo is een effectieve maar veilige shampoo om de hond en kat mee te wassen. Je hebt geen handschoenen nodig tijdens het wassen. De huis droogt niet uit en jouw hond of kat ruikt weer helemaal fris na het wassen. De geur werkt ook afstotend na het wassen als extra bescherming tegen vlooien.

STOP Animal Bodyguard online kopen

Ben je op zoek naar de producten tegen vlooien en teken van STOP Animal Bodyguard? Bij Hondjekoek.nl kun je alle producten van STOP! uit voorraad bestellen. We verzenden dagelijks binnen Nederland en België. 

Lees meer