• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SmoothieDog

Merken
Gevogelte of Vis
Vleessoorten
Kip 250 ml
€3,95
Rund 250 ml
€3,95
SmoothieCat Kip & Hart 100 ml
€3,50
Drinkpauze (eend) 250 ml
€3,95
Moestuin (veggie) 250 ml
€3,95
Immunio (rund) 250 ml
€3,95
Geschenkverpakking
€1,00
Lam 250 ml
€3,95
Sensitivo (paard) 250 ml
€3,95
IJsvormpjes
€12,95

SmoothieDog

In 1e instantie denk je misschien, een smoothie voor je hond? Waar is dat goed voor? Maar als je je er verder in verdiept dan sta je versteld van de veelzijdigheid van de producten van SmoothieDog. 

De gezonde hondensmoothie van SmoothieDog

De smoothies van SmoothieDog worden bereid met het beste spiervlees, verse groenten, vitaminerijk fruit, aromatische kruiden en superfoods. Je kunt de smoothies van SmoothieDog gebruiken als ideale smaakmaker of als snacks voor tussendoor. 

Vele toepassingsmogelijkheden

Je kunt de smoothies aan alle diëten toevoegen. Gebruik het als topping over brokvoeding, voeg het toe als supplement bij rauw gevoerde honden, gebruik het als basis om zelf koekjes te bakken, maak er in de zomer een verkoelend ijsje van, gebruik het als spoor voor een intense geurtraining, als immuun booster of als licht verteerbare dieet voor de oudere of herstellende hond. Word je ook al enthousiast over de smoothies van SmoothieDog?

Suikervrij, graanvrij, 100% natuurlijk en mono proteïne

De smoothies van SmoothieDog zijn suikervrij, graanvrij en 100% natuurlijk. Met lokale producten worden de smoothies geproduceerd in een familiebedrijf in Polen. Alleen ingrediënten van hoge kwaliteit worden gebruikt en doordat er met alle leveranciers persoonlijk contact is, is de productie transparant. Elke smoothie van SmoothieDog bevat alleen wat er op staat! Er worden geen dierlijke bijproducten gebruikt. Alle smoothies zijn mono proteïne, per smoothie wordt er als basis 1 diersoort gebruikt (kip, lam, rund, eend of paard), er is ook een veggie smoothie en een smoothie speciaal voor de kat.

Bestel SmoothieDog bij Hondjekoek

Bij Hondjekoek ben je aan het juiste adres voor de smoothies van SmoothieDog. Alle smoothies zijn uit voorraad leverbaar en je krijgt je bestelling snel thuisbezorgd.

Als je gebruik maakt van onze Hondjekoek app, kun je bij besteding van vanaf €50 al een gratis cadeautje uitzoeken! Heb je vragen over onze producten of advies nodig wat je het beste kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Lees meer