• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SmoothieDog

Merken
Supplementen
Gevogelte, Vis of Insecten
Vleessoorten
Geschikt
Moro's Wortelsoep
€3,95
Eend 250 ml
€3,95
IJsblokvormpjes
€14,90
Limited Edition Sweet Summer (konijn) 250 ml
€3,95
Veggie 250 ml
€3,95
Kip 250 ml
€3,95
Limited Edition Glühwein Party hert
€3,95
IJsvormpjes
€14,90
Lam 250 ml
€3,95
Sensitivo (paard) 250 ml
€3,95
SmoothieCat Eend 150 ml
€3,50
SmoothieCat Kip 150 ml
€3,50
Limited Edition Glühwein Party kalkoen
€3,95
SmoothieCat Vis 150 ml
€3,50
Immunio (rund) 250 ml
€3,95
Rund 250 ml
€3,95

SmoothieDog

Smoothiedog

Gezonde smoothies speciaal voor honden. Perfect na een lange wandeling, voor de hondentraining, om en gezonde hondenijsjes mee te maken. Voor honden die moeilijk drinken en honden met nierproblemen is SmoothieDog een gezonde manier om ze van extra vocht en vitaminen en mineralen te voorzien.

Smoothie voor de hond

Als je aan een Smoothie denkt, denk je vaak aan een drankje van alleen groenten en fruit. De SmoothieDog voor honden bevatten ook vlees. De smoothies van SmoothieDog worden bereid met het beste spiervlees, verse groenten, vitaminerijk fruit, aromatische kruiden en superfoods. Je kunt de smoothies van SmoothieDog gebruiken als de ideale smaakmaker of als drinkbare traktatie voor tussendoor. 

SmoothieDog voor Lickmat

SmoothieDog is een perfecte en gezonde vulling voor een SodaPup Lickmat. SmoothieDog is een vloeibare traktatie voor de hond. Gezond door het vlees, de groenten, de kruiden en de superfoods. Voor jou is het handig om altijd een makkelijke vulling voor een Lickmat in huis te hebben. Even geen tijd, maar wil je wel jouw hond aan het werk zetten? Hop een flesje SmoothieDog over een Lickmat heen en jouw hond is even zoet. 

Voor alle honden

Het maakt niet uit of jouw hond brokken of vers eet, SmoothieDog is geschikt voor alle honden. Gebruik het als topping over brokvoeding, voeg het toe als supplement bij rauw gevoerde honden, gebruik het als basis om zelf koekjes te bakken, maak er in de zomer een verkoelend ijsje van, gebruik het als spoor voor een intense geurtraining, als immuun booster of als licht verteerbare dieet voor de oudere of herstellende hond. Word je ook al enthousiast over de smoothies van SmoothieDog?

Voldoende drinken

Voor veel honden is het belangrijk dat ze voldoende vocht binnen krijgen. Denk maar aan honden met nierproblemen, honden die van zichzelf (te) weinig drinken en sporthonden. Gaat jouw hond een sportprestatie leveren of gaan jullie een lange wandeling maken? Neem dan een flesje SmoothieDog mee voor onderweg voor een snelle energie boost en om zeker te weten dat jouw hond voldoende vocht binnenkrijgt. 

SmoothieDog gezond

De smoothies van SmoothieDog zijn suikervrij, graanvrij en 100% natuurlijk. Met lokale producten worden de smoothies geproduceerd in een familiebedrijf in Polen. Alleen ingrediënten van hoge kwaliteit worden gebruikt en doordat er met alle leveranciers persoonlijk contact is, is de productie transparant. Elke smoothie van SmoothieDog bevat alleen wat er op staat! Er worden geen dierlijke bijproducten gebruikt. Alle smoothies zijn mono proteïne, per smoothie wordt er als basis 1 diersoort gebruikt (kip, lam, rund, eend of paard), er is ook een veggie smoothie en een smoothie speciaal voor de kat.

Zelf hondenijsjes maken

Met SmoothieDog maak je in een handomdraai zelf gezonde en smakelijke hondenijsjes. Alle flesjes SmoothieDog bevatten een vloeibare lekkernij voor de hond. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de ijsvormpjes te vullen met SmoothieDog. Maak jij liever hondenijsjes in de Kong? Dat kan ook! Niet vergeten een stopper te gebruiken, 

SmoothieDog Nederland

SmoothieDog is een Duits bedrijf. Gelukkig is SmoothieDog inmiddels ook in Nederland te verkrijgen. Hondjekoek heeft SmoothieDog in het assortiment evenals de Smoothiedog ijsjesvorm

SmoothieDog online bestellen

Bij Hondjekoek ben je aan het juiste adres voor de smoothies van SmoothieDog. Alle smoothies zijn uit voorraad leverbaar en je krijgt je bestelling snel thuisbezorgd. Als je gebruik maakt van onze Hondjekoek app, kun je bij besteding van vanaf €50 al een gratis cadeautje uitzoeken!

Lees meer