• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

P.L.A.Y. Kat

Merken
Geschikt
Shrimp Purrito
€10,50
Sassy Sushi
€9,95
Farm to Tabby
€9,95
Wiggly Wormies
€9,95
Frisky Furball
€9,25
Purrfect Picnic
€9,25
Tutti Fur-utti
€9,25
Tuna Baguette
€10,50
Kitty Kreme Donuts
€9,95
Hooti-ful Owls
€9,25
Twice as Mice
€9,25
Catch a Meowse
€9,95

P.L.A.Y. Kat

PLAY kattenspeeltjes

Eindelijk! Het allerleukste merk hondenspeelgoed maakt nu ook te gekke speeltjes voor de kat. Wat dacht je van een 'Shrimp Purrito' een kattenspeeltje in de vorm van een burrito om lekker in te bijten. Maar dat is zeker niet alles P.L.A.Y. heeft een collectie van wel 12 geweldige leuke kattenspeeltjes om mee te beginnen. PLAY kennende gaat het daar zeker niet bij blijven.

Kattenspeelgoed om te bijten

Alle leuke figuurtjes van PLAY kattenspeelgoed zijn om op te vreten. Maar in het bijzonder zijn de Shrimp Purrito en de Tuna Baguette perfect om in te bijten en lekker tegenaan te trappelen. 

Beste kattenspeeltjes

Wat het allerbeste kattenspeeltje is? Dat ligt natuurlijk heel erg aan de kat zelf. Maar er is goed nieuws voor alle katten. Als je een online bestelling bij ons plaatst sturen we deze altijd in een geweldige speeldoos. Dus jouw kat is sowieso blij. Wat wel helpt om de speeltjes extra aantrekkelijk te maken voor de kat is een krinkelend geluidje, biologisch kattenkruid en staartjes. 

Kattenspeelgoed met Catnip

Katten zijn gek op kattenkruid of catnip. De kattenspeeltjes van P.L.A.Y. zijn allemaal voorzien van het allerbeste biologisch geteelde kattenkruid. Zo is jouw kat zeker enthousiast over het spelen en bijten in de speeltjes. Is het effect een beetje uitgewerkt? Knijp in het speeltje en het effect van de catnip is weer terug. 

P.L.A.Y. kattenspeelgoed Nederland

PLAY is een merk uit Amerika. Ze zijn bekend geworden door hun grappige hondenspeeltjes in de meest bizarre vormen. Eindelijk zijn ze ook begonnen met het ontwerpen en maken van de leukste kattenspeeltjes. Wil jij nu als eerste deze geweldige kattenspeeltjes bemachtigen? Dan bestel je ze eenvoudig online bij Hondjekoek.nl

Kattenspeeltjes Sushi

Een van de leukste kattenspeeltjes van PLAY is de Sassy Sushi. In 1 verpakking zitten 3 pluizige kattenspeeltjes in de vorm van sushi. Gevuld met biologisch geteeld kattenkruid. De kattenspeeltjes voldoen aan strenge kwaliteitseisen en worden geverfd met alleen natuurlijke en veilige verfstoffen.

Bestel PLAY kattenspeeltjes online

Ben jij ook enthousiast over de geweldige speeltjes van P.L.A.Y voor de kat? Je kunt ze eenvoudig online bestellen via onze website. Wanneer je onze gratis Hondjekoek app download en via de app jouw bestelling plaatst. Dan krijg je bij een bestelling van 50 euro een gratis cadeautje voor ons die zelf kunt uitzoeken. 

Lees meer