• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pawstory

Merken
Geschikt
Snuffles Festive Party Box 3-in-1
€19,95
Snuffles Billy Backpack 3-in-1
€19,95
Snuffles Retro Games 3-in-1
€17,50
Snuffles Big Puppy Meal 3-in-1
€19,95
Petflix
€11,50
Snuffles Choco Delight
€14,50
Snuffles Go Shopping 3-in-1
€19,95
Snuffles Happy Gumballs
€14,50
Pupway Sandwich
€9,95
Furrby
€12,50
Pawvé
€12,50
Stacks on Stacks
€6,95
Royal Tulip
€7,95
Goodboy
€7,95
Snuffles Barking Bag
€17,50
Doglympic Gold Medal
€7,95
Gouda Cheesy
€13,50
Missy Tea
€13,50
Harry Pupper
€7,95
Flip Phone
€9,95
Snuffles Windmill
€18,50
Cheedog
€11,50
Passport Adventure
€5,95
Pup Soaker
€11,95

Pawstory

Pawstory hondenspeelgoed

De allergrappigste speeltjes voor de hond! Wat dacht je van een avondje Petflix kijken of ontbijten met een pot Pawvé pindakaas? Of heeft jouw hond toch liever een reep Bony Puppalonely? Dit zijn een paar van de grappige namen van de hondenspeeltjes van Pawstory. Misschien heb je de speeltjes al voorbij zien komen op Instagram. 

Pawstory Petflix

Pawstory Petflix is een pluche hondenspeeltje in de vorm van een laptop. Klap je de laptop open dan staat er het typische rode logo in beeld van Petflix. Waar wil jouw hond nu liever naar kijken? Het speeltje bevat een piep en krakend materiaal. Klap je de laptop dicht, dan kun je er ook nog snoepjes tussen verstoppen. 

Pawvé Pindakaas

De Pawvé Pindakaas voor de hond is zo grappig. Je kunt hierdoor goed zien dat Pawstory in Nederland wordt ontworpen. De Pawstory Pawvé Pindakaas is een hondenspeeltje van pluche in de vorm van een pot pindakaas. Er zit een krakend geluidje in en een piep. 

PawStory Snuffles

De nieuwste speeltjes van PawStory zijn de PawStory Snuffles. Deze pluche speeltjes hebben allemaal 1 groot speeltje waar je de 3 mini speeltjes die er bij geleverd worden in kunt verstoppen. Jouw hond haalt de mini speeltjes uit de Snuffles. De allergrappige Snuffles? Wat dacht je van de PawStory Puppy Meal (en ja deze lijkt inderdaad als 2 druppels water op een Happy Meal)? Of de Snuffles Happy Gumballs; een speeltje in de vorm van een kauwgomballen automaat. 

Grappige hondenspeeltjes

Het hondenspeelgoed van Pawstory is gewoon heel erg grappig. Niet alleen voor jouw hond die er zeker fijn mee kan spelen, maar ook voor jou! Ze hebben zelfs een retro collectie met een Furrby, een Goodboy en een Flip Phone. Door steeds nieuwe collecties uit te brengen zit er zeker een speeltje tussen die jij helemaal te gek vindt.

Pawstory Nederland

Pawstory hondenspeelgoed wordt ontworpen in Nederland. Dat kun je ook wel zien aan de herkenbare designs. Welk ander land kent er nu Pawvé pindakaas? Wil je de Pawstory hondenspeeltjes online bestellen? Wij verzenden onze producten binnen Nederland en België. 

Pawstory hondenspeelgoed online bestellen

Ben je op zoek naar de grappige hondenspeeltjes van Pawstory? Niet verder zoeken. Je kunt Pawstory bij Hondjekoek.nl online bestellen. We verzenden iedere dag bestellingen binnen Nederland en naar België. Bestel je via de Hondjekoek.nl App? Dan kun vanaf 50 euro zelf een cadeautje uitkiezen. 

Lees meer