• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pawstory

Merken
Petflix
€12,50
Puppalonely
€7,95
Pawvé
€12,50
Puppapups
€7,95
Goodboy
€7,95
Gouda Cheesy
€13,50
Pupper Suprise
€11,50
Missy Tea
€13,50
Flip Phone
€9,95
Bark & Snuffle
€11,50
Cheedog
€11,50
Central Bark
€9,95
Pup Soaker
€11,95
Harry Pupper
€7,95
Furrby
€12,50

Pawstory

Pawstory hondenspeelgoed

De allergrappigste speeltjes voor de hond! Wat dacht je van een avondje Petflix kijken of ontbijten met een pot Pawvé pindakaas? Of heeft jouw hond toch liever een reep Bony Puppalonely? Dit zijn een paar van de grappige namen van de hondenspeeltjes van Pawstory. Misschien heb je de speeltjes al voorbij zien komen op Instagram. 

Pawstory Petflix

Pawstory Petflix is een pluche hondenspeeltje in de vorm van een laptop. Klap je de laptop open dan staat er het typische rode logo in beeld van Petflix. Waar wil jouw hond nu liever naar kijken? Het speeltje bevat een piep en krakend materiaal. Klap je de laptop dicht, dan kun je er ook nog snoepjes tussen verstoppen. 

Pawvé Pindakaas

De Pawvé Pindakaas voor de hond is zo grappig. Je kunt hierdoor goed zien dat Pawstory in Nederland wordt ontworpen. De Pawstory Pawvé Pindakaas is een hondenspeeltje van pluche in de vorm van een pot pindakaas. Er zit een krakend geluidje in en een piep. 

Grappige hondenspeeltjes

Het hondenspeelgoed van Pawstory is gewoon heel erg grappig. Niet alleen voor jouw hond die er zeker fijn mee kan spelen, maar ook voor jou! Ze hebben zelfs een retro collectie met een Furrby, een Goodboy en een Flip Phone. Door steeds nieuwe collecties uit te brengen zit er zeker een speeltje tussen die jij helemaal te gek vindt.

Pawstory Nederland

Pawstory hondenspeelgoed wordt ontworpen in Nederland. Dat kun je ook wel zien aan de herkenbare designs. Welk ander land kent er nu Pawvé pindakaas? Wil je de Pawstory hondenspeeltjes online bestellen? Wij verzenden onze producten binnen Nederland en ook naar België. 

Pawstory hondenspeelgoed online bestellen

Ben je op zoek naar de grappige hondenspeeltjes van Pawstory? Niet verder zoeken. Je kunt Pawstory bij Hondjekoek.nl online bestellen. Wil je de speeltjes liever eerst even zien en vasthouden? Breng dan een bezoekje aan onze dierenwinkel in IJmuiden

Lees meer