• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

O'Canis

Merken
Gevogelte of Vis
Vleessoorten
Soort snack
Voedingsinformatie
Hert met Knolselderij en Rode Biet
€14,70
Paard met Zalm en Aardappel
€14,70
Trainerbits Plus Hert met Zeewier 300 gram
€5,70
Sigaren Hert 7 stuks
€7,30
Trainerbits Plus Struisvogel met Vanille 300 gram
€5,70
Sigaren Haas 5 stuks
€4,50
Sigaren Struisvogel 7 stuks
€7,30
Trainerbits Plus Eend met Banaan 300 gram
€5,70
Trainerbits Plus Haas met Groene Thee 300 gram
€5,70
Worstjes Hert 100 gram
€5,40
Worstjes Rund 100 gram
€5,40
Sigaren Paard 7 stuks
€7,30
Worstjes Struisvogel 100 gram
€5,40
Worstjes Paard 100 gram
€5,40
Worstjes Haas 100 gram
€5,40
Trainerbits Plus Rund met Appel 300 gram
€5,70
Sigaren Rund 5 stuks
€4,50

O'Canis

O'Canis traktaties zijn de verantwoorde snack voor je hond

O’Canis is een innovatieve fabrikant van dierenvoeding die is gespecialiseerd in voedzame snacks en traktaties. Vanaf 2002 richten zij zich op verantwoord en natuurlijk hondenvoer. Zij kiezen de beste ingrediënten uit en hun recepten zijn het resultaat van jarenlange zoektochten gebaseerd op de voedingsbehoefte van dieren. Al het vlees dat ze kiezen is van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor mensen. Je hond eet dus dezelfde kwaliteit eten die jij gewend bent. 

Kennis en passie voor hondenvoeding

Het team van O’Canis bestaat uit mensen met kennis en passie voor hondenvoeding. Ze volgen de nieuwste wetenschappelijke trends en ontdekkingen op het gebied van voeding voor huisdieren en combineren die met de kennis over het dieet van de grote voorouder van de hond: de wolf. Bij het maken van de recepten probeert O’Canis daarom rekening te houden met producten die zo natuurlijk mogelijk zijn.

Voeding op basis van monoproteïnen

Bij honden die aan verschillende allergieën lijden, is het van cruciaal belang om te weten dat zelfs het minste spoor van eiwitten grote gevolgen kan hebben voor de gezondheid. O’Canis produceert daarom voedsel dat gebaseerd is op slechts één eiwitbron waardoor die uitermate geschikt is voor honden met voedselallergieën. Daarnaast bevat de voeding van O’Canis ook pure eiwitten die 100% van een bepaald soort dier zijn en worden soja of maïs niet gebruikt als ingrediënten.

100% vleessnacks waar je hond van smult

De vleessnacks van O’Canis zijn erg populair. Ze hebben sigaren, koekjes en zelfs bonbons. Elke snack is vervaardigd van 100% gedroogd vlees waarvan de vezelstructuur ongewijzigd blijft. Daarmee blijft alle voedingswaarde en kwaliteit behouden. Dit gebeurt middels Slow Dry-technologie met behoud van de beste smaak uit gedroogde producten. Door een kleine toevoeging van erwtenvezel worden de noodzakelijke spijsverteringsprocessen ook nog eens bevorderd.

O'Canis bestel je bij Hondjekoek

Bij Hondjekoek ben je aan het juiste adres voor de snacks van O'Canis. Je krijgt je bestelling snel thuisbezorgd.

Als je gebruik maakt van onze Hondjekoek app, kun je bij besteding van vanaf €50 al een gratis cadeautje uitzoeken! Heb je vragen over onze producten of advies nodig wat je het beste kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Lees meer