• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Meatlove

Merken
Supplementen
Gevogelte of Vis
Vleessoorten
Soort snack
Voedingsinformatie
Steakhouse blik Puur Paard
€5,25
Eend
€4,95
Paard
€5,70
Verse Zalm
€3,20
Hert
€5,70
Lam
€4,95
Steakhouse blik Puur Hert & Konijn
€4,50
Meat & Treat Paard 4 x 40 gram
€4,40
Wild Konijn
€3,20
Geit
€5,70
*BARF Completer Eierschaalpoeder
€9,50
Kalkoen
€4,95
Mals Rundvlees
€3,20
Steakhouse blik Puur Lam
€4,50
Fijne Kip
€3,20
Meat & Treat Zalm 4 x 40 gram
€4,40
Steakhouse blik Puur Rund
€3,95
Meat & Treat Buffel 4 x 40 gram
€4,40
Steakhouse blik Puur Kalkoen
€3,95
Meat & Treat Kip 4 x 40 gram
€4,40
Rundvlees Menu
€3,20
Steakhouse blik Puur Geit
€5,25

Meatlove

Meatlove: de rauwe hondenvoer specialist

Het Duitse bedrijf Meatlove gelooft in het voeren van rauw vlees aan honden. Hun producten bevatten gevarieerde voeding uit verse grondstoffen gebaseerd op vlees, plantaardige producten en voedzame kruiden. Meatlove zorgt er ook voor dat de grondstoffen altijd afkomstig zijn van boerderijen in de regio. Vers vlees wordt rechtstreeks verwerkt uit de voedselproductie van kleine, regionale slachthuizen, wild- en pluimveebedrijven. Daarmee worden industriële productiemethoden vermeden om te komen tot een natuurlijk, gezond een eerlijk product.

Aandacht voor goed vlees

Meatlove weet dat niet al het vlees hetzelfde is en dat productie en verpakking ook net zo belangrijk zijn voor de kwaliteit. Daarom gebruikt Meatlove alleen natuurlijke producten die niet zijn veranderd in hun eiwitstructuur door de toevoeging van zouten, zuren of andere kunstmatige toevoegingen. Er worden geen graanmeel gebruikt en ook geen vlees dat vóór verwerking is behandeld of gewijzigd. Alle gebruikte grondstoffen zijn vrij van genetische manipulatie en alle dierlijke producten zijn zoveel mogelijk van regionale oorsprong en worden vers geslacht en verwerkt.

Meatlove let op kunstmatige en chemische toevoegingen

Meatlove is tegen de voorbehandeling van dierlijke producten en zij controleren hun voeding en ingrediënten op regelmatige basis via onafhankelijke laboratoria. Zo worden schadelijke stoffen in hondenvoer zo veel mogelijk vermeden en is het voer ook zeer geschikt voor honden met voedselallergieën. Een van de unieke eigenschappen van de producten van Meatlove is dat de hoogwaardige grondstoffen geschikt zijn voor menselijke consumptie. Ze voldoen dus aan alle gezondheidsvoorschriften voor mens en dier.

Natte voeding waar je hond van zal smullen

Voor een hond is vlees van hoge kwaliteit een onmisbaar deel van zijn dieet. Het is daarom belangrijk dat deze voedingsbron zo puur mogelijk blijft en niet wordt verrijkt door synthetische vitamines, smaakstoffen of andere kunstmatige additieven. Daarom heeft Meatlove de Steakhouse pure vleeslijn. Zacht gekookt nat voedsel in een grote diversiteit aan smaken en ideaal voor om te mengen met groenten of brokjes. Het is ook uitermate geschikt als een uitsluitingsdieet met voedingsintolerantie.

Probeer de populaire klassiekers van Meatlove

De "klassiekers" van Meatlove hebben altijd overtuigd en bestaan uit een mix van 80% vlees en glutenvrije plantaardige ingrediënten. Ze worden gemaakt met hoogwaardige superfood-ingrediënten, zoals hazelnoten, spirulina, pompoenpitten en lijnolie. Daarmee bieden deze Classics nog belangrijkere voedingsstoffen voor je hond. Ontdek de monoproteïne-variëteiten die nu beschikbaar zijn in de Classics en die ideaal zijn voor voedingsgevoelige en allergische honden.

Meatlove koop je bij Hondjekoek

Bij Hondjekoek vind je een uitgebreid assortiment producten van Meatlove. Bestel de producten eenvoudig online in de webwinkel of via de app. Je kunt ook langskomen in de winkel. Heb je vragen over de producten van Meatlove? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer