• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fleischeslust

Merken
Gevogelte, Vis of Insecten
Vleessoorten
Soort snack
Voedingsinformatie
Geschikt
Meat & Treat Horse
€4,40
Single Care Farmers Duck
€5,30
Meat & Treat Buffalo
€4,40
Classic Wild Rabbit
€3,00
Single Care Horse
€5,20
Steakhouse Tinned Pure Beef
€3,95
Classic Tender Beef
€3,00
Single Care Goat
€4,70
Classic Fresh Salmon
€3,00
Steakhouse Sausage Pure Horse 600 gram
€6,50
Steakhouse Tinned Pure Horse
€5,10
Steakhouse Tinned Pure Lamb
€4,35
Single Care Pure Lamb
€5,00
Meat & Treat Salmon
€4,40
Single Care Lean Turkey
€4,70
Classic Beef Menu
€3,00
Classic Fine Poultry
€3,00
Steakhouse Sausage Pure Goat 600 gram
€6,20
Meat & Treat Poultry
€4,40
Steakhouse Sausage Pure Duck 600 gram
€5,45
Single Care Precious Red Deer
€4,70
Steakhouse Tinned Pure Game
€4,35
Steakhouse Sausage Pure Deer 600 gram
€5,45
Steakhouse Sausage Pure Buffalo 600 gram
€6,20

Fleischeslust

Fleischeslust: de rauwe hondenvoer specialist

Het Duitse bedrijf Fleischeslust (voorheen Meatlove) gelooft in het voeren van rauw vlees aan honden. Hun producten bevatten gevarieerde voeding uit verse grondstoffen gebaseerd op vlees, plantaardige producten en voedzame kruiden. Fleischeslust zorgt er ook voor dat de grondstoffen altijd afkomstig zijn van boerderijen in de regio. Vers vlees wordt rechtstreeks verwerkt uit de voedselproductie van kleine, regionale slachthuizen, wild- en pluimveebedrijven. Daarmee worden industriële productiemethoden vermeden om te komen tot een natuurlijk, gezond een eerlijk product.

Aandacht voor goed vlees

Fleischeslust weet dat niet al het vlees hetzelfde is en dat productie en verpakking ook net zo belangrijk zijn voor de kwaliteit. Daarom gebruikt Fleischeslust alleen natuurlijke producten die niet zijn veranderd in hun eiwitstructuur door de toevoeging van zouten, zuren of andere kunstmatige toevoegingen. Er worden geen graanmeel gebruikt en ook geen vlees dat vóór verwerking is behandeld of gewijzigd. Alle gebruikte grondstoffen zijn vrij van genetische manipulatie en alle dierlijke producten zijn zoveel mogelijk van regionale oorsprong en worden vers geslacht en verwerkt.

Meatlove let op kunstmatige en chemische toevoegingen

Fleischeslust is tegen de voorbehandeling van dierlijke producten en zij controleren hun voeding en ingrediënten op regelmatige basis via onafhankelijke laboratoria. Zo worden schadelijke stoffen in hondenvoer zo veel mogelijk vermeden en is het voer ook zeer geschikt voor honden met voedselallergieën. Een van de unieke eigenschappen van de producten van Fleischeslust is dat de hoogwaardige grondstoffen geschikt zijn voor menselijke consumptie. Ze voldoen dus aan alle gezondheidsvoorschriften voor mens en dier.

Natte voeding waar je hond van zal smullen

Voor een hond is vlees van hoge kwaliteit een onmisbaar deel van zijn dieet. Het is daarom belangrijk dat deze voedingsbron zo puur mogelijk blijft en niet wordt verrijkt door synthetische vitamines, smaakstoffen of andere kunstmatige additieven. Daarom heeft Fleischeslust de Steakhouse pure vleeslijn. Zacht gekookt nat voedsel in een grote diversiteit aan smaken en ideaal voor om te mengen met groenten of brokjes. Het is ook uitermate geschikt als een uitsluitingsdieet met voedingsintolerantie.

Probeer de populaire klassiekers van Meatlove

De "klassiekers" van Fleischeslust hebben altijd overtuigd en bestaan uit een mix van 80% vlees en glutenvrije plantaardige ingrediënten. Ze worden gemaakt met hoogwaardige superfood-ingrediënten, zoals hazelnoten, spirulina, pompoenpitten en lijnolie. Daarmee bieden deze Classics nog belangrijkere voedingsstoffen voor je hond. Ontdek de monoproteïne-variëteiten die nu beschikbaar zijn in de Classics en die ideaal zijn voor voedingsgevoelige en allergische honden.

Fleischeslust koop je bij Hondjekoek

Bij Hondjekoek vind je een uitgebreid assortiment producten van Fleischeslust. Bestel de producten eenvoudig online in de webwinkel of via de app. Heb je vragen over de producten van Fleischeslust? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer