• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hundejause

Merken
Gevogelte, Vis of Insecten
Soort snack
Voedingsinformatie
Geschikt
Bio Braadworstjes 200 gram
€5,90
Bio Trainingsworst 300 gram
€4,90
Bio Beloningstube 75 gram
€4,90
Bio Snacksalami 150 gram
€6,50
Bio Hapjes 150 gram
€6,50
Bio Snackchips 150 gram
€6,50
Bio Snackworstjes 90 gram
€4,90
Bio Kippennekken 150 gram
€6,50
Bio Hapjes Mini 150 gram
€6,50
Bio Snackburger 150 gram
€6,50

Hundejause

Hundejause

In het voorjaar van 2013 betrad een kleine hond genaamd Berry de levens van meerdere gezinnen en liet een onuitwisbare indruk achter. Zijn dagelijkse eetgewoonten en de zorgvuldige inspectie van de samenstelling van verschillende soorten voeding en snacks brachten een nieuw hoofdstuk in gang.Er werd besloten om de productie van hondensnoepjes in eigen hand te nemen en zo ontstond Hundejause.

Alleen het allerbeste is goed genoeg

Nu, op zevenjarige leeftijd en met een thuisbasis in het prachtige Karinthië, is Berry de inspiratie achter o.a. de geliefde DOG JAUSE-traktaties. Het credo is helder en onwrikbaar: alleen het allerbeste en gezondste gevogelte wordt geselecteerd om onze geliefde viervoeters te voorzien van hoogwaardige voeding en snacks. Alle producten van Hundejause zijn vol trots 100% biologisch en bestaan uit 100% gevogelte, met de garantie dat alleen de beste ingrediënten worden gebruikt voor onze snackspecialiteiten.

Hoge productkwaliteit

Bij Hundejause staat de hoogste productkwaliteit centraal. De producten voldoen aan de strengste normen, of het nu gaat om 100% biologisch, 100% natuurlijk of 100% Oostenrijks. Bij Hundejause geloven ze in het voeden van de vriendschap tussen mens en hond met niets minder dan het allerbeste.

Bestel Hundejause hondensnacks bij Hondjekoek

Bij Hondjekoek ben je aan het juiste adres voor hondensnacks van Hundejause. Je krijgt je bestelling snel thuisbezorgd.

Als je gebruik maakt van onze Hondjekoek app, kun je bij besteding van vanaf €35 al een gratis cadeautje uitzoeken! Heb je vragen over onze producten of advies nodig wat je het beste kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Lees meer