• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Farmfood

Merken
Gevogelte of Vis
Vleessoorten
Soort snack
Voedingsinformatie
Dental Impressed
€1,95
Dental Roll
€1,80
Farm Food Fresh Menu Rundvlees
€1,95
Farm Food Fresh Menu Pens & Hart
€1,95
Runderhart trainers
€6,45
Rawhide Bone
€2,35
Braided Stick
€2,00
Chips
€6,25
Fresh Rundvlees Compleet
€6,65
Farm Food Classic
€21,95
Farm Food Zalmolie
€22,05
Fresh Pens&Hart Compleet
€6,20

Farmfood

Eén soort voeding voor alle honden. Dit past precies binnen onze filosofie. Farm Food brengt dit al sinds 1982 op de markt. Hierbij wordt terug gegrepen naar het simpele feit dat in de natuur alle wilde hondachtigen, van pup tot senior, naar behoefte uit dezelfde voedselbron eten. 

Farm Food HE 

De hondenbrokken van Farm Food zijn koudgeperst. Dat wil zeggen dat de brokken op een relatief lage temperatuur geproduceerd worden. Door deze langere temperatuur is er minder oxidatie en zijn er dus ook minder schadelijke stoffen. Farm Food HE bevat geen chemische conserveringsmiddelen en geen geur-, kleur- en smaakstoffen. Het is belangrijk dat de voeding kan ademen om broei- en schimmelvorming te voorkomen. Daarom mag de voeding nooit luchtdicht worden afgesloten.

De voeding bevat geen bindmiddel, wat vaak wordt toegevoegd om een hardere brok te krijgen. Hierdoor kan er wel wat gruis ontstaan in de zak, maar de voordelen zijn groter. Wanneer er bindmiddel aan voeding wordt toegevoegd, bindt dit ook bepaalde sporenelementen in het darmkanaal, waardoor deze minder goed opneembaar worden. Bij Farm Food HE is dit dus niet het geval.

Farm Food Fresh - Vers Vlees

Ondanks dat Farm Food ooit met brokvoeding begon, hebben ze altijd aangeraden om vers vlees te voeren voor een goed onderhoud van de darmflora. Een goede darmflora is de basis voor een goede gezondheid. Je kunt het verse vlees als dagelijkse voeding geven of ter afwisseling. Het liefst minimaal 1 dag in de week.

Farm Food Fresh menu - Houdbaar Vlees

De houdbare vleesvoeding van Farm Food wordt zachte gestoomd. Het is uitstekend te combineren of te mengen met de brokvoeding. Het is op zichzelf ook compleet, dus je kunt het ook afzonderlijk van andere voeding voeren. Uiteraard is de houdbare voeding ook zonder kunstmatige toevoegingen.

Farm Food Rawhide

Honden hebben van nature behoefte om ergens op te kauwen. Zo kunnen ze hun gebit schoon houden. Je kunt de Farm Food Rawhide botten zien als de natuurlijke tandenborstel voor je hond. De rawhide botten van Farm Food is gedroogd onderhuids bindweefsel van de huid van runderen. Deze huiden worden handmatig snel verwerkt en er komen geen schadelijke stoffen aan te pas. Hierdoor is Farm Food Rawhide, in tegenstelling tot vele andere soorten 'rawhide', een veilig, schoon en zuiver product.

Farm Food Trainers

Met een lekkere beloning werkt iedere hond met meer plezier en aandacht. De trainers van Farm Food zijn klein, hard en smaakvol. Niets meer dan puur gedroogd runderhart.

Farm Food voor je hond bestellen

De producten van Farm Food bestel je gemakkelijk online bij Hondjekoek. Maar let op: wij verzenden geen diepgevroren producten, deze kun je alleen afhalen in onze winkel. Je kunt zo binnen stappen of eenvoudig vooraf bestellen en reserveren, eventueel samen met andere artikelen die je nodig hebt. Heb je een grote hoeveelheid nodig? Dan is het noodzakelijk om vooraf te bestellen. Op omdozen ontvang je 5% korting. Je dient de producten dan wel op het afgesproken tijdstip in 1 keer op te halen. Als je vooraf besteld via de website of de app dan kies je bij het afronden van de bestelling voor “afhalen in de winkel”. Je ontvangt altijd een bericht als de bestelling voor je klaarstaat.

Heb je Farm Food He brokken nodig of houdbaar vlees, rawhide of trainers? Bestel dit gemakkelijk online bij Hondjekoek. Je krijgt je bestelling snel thuisbezorgd.

Als je gebruik maakt van onze Hondjekoek app, kun je bij besteding van vanaf €50 al een gratis cadeautje uitzoeken! Heb je vragen over onze producten of advies nodig wat je het beste kunt bestellen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Lees meer